Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tudor Chirilă, către Klaus Iohannis! ‘Să ne explice și nouă cum a ajuns frate cu evazioniștii și infractorii’

Publicat

in

Artistul Tudor Chirilă a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a promulgat legea prin care evazioniștii scapă de închisoare dacă achită prejudiciul.

Astfel, în loc de închisoare, evazioniștii pot scăpa doar cu o amendă.

Chirilă întreabă ironic dacă Klaus Iohannis a dat bon fiscal pentru meditațiile cu care și-a rotunjit veniturile sau a fost evazionist.

Sa ne explice si noua Klaus Iohannis (ca tot ii platim salariul) cum a ajuns frate cu evazionistii si intractorii si de ce nu a retrimis aceasta lege mizerabila spre reexaminare. Bine, nu e mult de explicat, nu suntem nici prosti, nici orbi. Poate doar uimiti de doza de imoralitate a unui individ care se declara bucuros ca seamana cu Arnie Schwarzenegger.

“Altfel spus, legea inițiată de PSD și promulgată de președintele Iohannis, deși o putea întoarce la Parlament, produce efecte mult mai extinse, nu doar în cazul anchetelor și proceselor în curs, ci și în unele cauze rămase definitive. În aceste cauze, pedeapsa închisorii poate fi înlocuită cu amenda”

Si ce parere au despre asta Dan Barna Dacian Cioloş Vlad Voiculescu Stelian Ion Florin Cîţu Ludovic Orban si alti politicieni care au pe agenda lupta inpotriva coruptiei si a marii evaziuni.

PS. Oare domnul presedinte a dat bon fiscal pentru meditatiile cu care si-a rotunjit veniturile? Sau a fost evazionist?”, spune Chirilă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO | Job-ul perfect nu există? Din ce câștigă un adolescent 1100 de lei pe zi

Publicat

in

Un adolescent în vârstă de 18 ani care lucrează la restaurantul ”Mister Chips” din Whitby, Marea Britanie, îmbracă un costum de vultur pentru a speria un stol de pescăruși care îi chinuie pe localnici furându-le peștele și cartofii prăjiți

Corey Grieveson lucrează la un magazin local de pește și cartofi prăjiți și petrece o parte din ziua de lucru speriind pescărușii, conform BBC.

Citeste mai mult

NATIONAL

Viața bate filmul: 4 copii dispăruţi în junglă de o lună de zile, după ce s-au prăbușit cu avionul, s-ar afla în viață (video)

Publicat

in

Autorităţile columbiene au declarat luni că cei patru copii dispăruţi în jungla amazoniană de aproape o lună, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit, sunt „în viaţă”. În accident au murit mama lor şi alţi doi adulţi, relatează AFP, conform news.ro.

Avionul Cessna 206 în care călătoreau cei trei copii în vârstă de 4, 9 şi 13 ani şi un bebeluş de 11 luni a dispărut de pe radare la 1 mai în apropiere de San José del Guaviare, în departamentul Caqueta, în sudul Columbiei. Aeronava a fost găsită la 15 mai cu vârful strivit în pământ, într-o vegetaţie densă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend