Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tu știi cum să pariezi cu SUCCES? Iată 3 soluții eficiente

Publicat

in

Nu contează dacă ești parior cu experiență ori, pur și simplu, la început de drum, trebuie să ai mereu la îndemână asul din mânecă și să fii pregătit să riști pentru succes. Gândul că la finalul unui meci de fotbal, tenis sau rugby te așteaptă câștiguri însemnate va trebui să te motiveze zi de zi de acum înainte.

Cei mai mulți mizează pe noroc, însă rămân surprinși să descopere că acesta nu funcționează întotdeauna de partea lor. Cei care ating culmile succesului, chiar și în domeniul pariurilor sunt cei care investesc timp și bani în a descoperi cele mai ascunse secrete ale acestui hobby. Nu te lăsa descurajat de insuccesul primei încercări, întrucât vei primi răsplata binemeritată mai curând decât te aștepți. Învață din experiențele celorlalți și convinge-te că pariurile pot fi calea către o satisfacție personală la toate nivelurile.

Advertisements

Iată 3 soluții ingenioase pentru a descifra rapid arta pariurilor sportive:

1. Cei care își găsesc pasiunea în pariurile sportive sunt oameni determinați, pregătiți să facă facă micilor eșecuri de la începutul unei cariere, dar și câștigurilor de mai târziu. Dacă vrei să investești rapid și eficient în cariera ta de parior profesionist, descopera bonusurile la pariuri care te vor ajuta să atingi praguri incredible în performanța ta. Cu fiecare bilet, ai șanse la tot mai multe câștiguri, iar bonusurile oferite de casele de pariuri online te vor ajuta să ajungi tot mai sus într-un timp foarte scurt. Urmărește zilnic ofertele puse la bătaie de marile case de pe piața din România și exersează-ți cunoștințele cu fiecare partidă disputată de echipele și jucătorii tăi preferați.

2. În ficare zi ai noi ocazii de a câștiga lozul cel mare la pariuri. Cercetează atent piața, analizează îndeaproape echipele ce joacă pentru titluri din toată lumea și îndrăznește să pui biletul zilei în funcție de inspirația de moment, dar, mai ales, de experiența meciurilor trecute. Dacă ești încă începător, verifica aici ponturile zilei pentru a te asigura că pariezi corect și câștigi de la primele încercări. Îndrăznește de fiecare dată să crezi că următorul bilet va fi și cel câștigător, care te va impulsiona să atingi un nivel impresionant al succesului in pariuri sportive.

3. Dacă simți că nu poți face față tuturor sporturilor pe care ai putea paria, specializează-te pe unul anume și descoperă-i toate micile secrete. Imprevizibilul joacă un rol important în cele mai multe dintre sporturi, însă poți fi pregătit de aceste provocări dacă știi tot mai multe despre tacticile de joc ale fiecărei echipe sau concurent la titlu. Înainte de a paria, urmărește-i îndeaproape și află-le istoricul jocurilor.

Pregătește-te, așadar, să fii luat prin surprindere de succesul acestor tactici de pariat, dar și de adrenalina pe care ți-o oferă hobby-ul tău!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend