Conecteaza-te cu noi

Administratie

Tu ce părere ai? Sensul unic de la Școala 4 încă stârnește controverse

Avatar

Publicat

in

Incă de la instituire, sensul unic de pe strada Banu Mărăcine, în imediata apropiere a Școlii ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș, a stârnit o serie de controverse care nici acum, după un an de zile nu s-au terminat. In timp ce o parte din locuitorii orașului sunt mulțumiți cu această situație, o altă parte vrea schimbarea sensului sau chiar ca circulația să rămână în dublu sens. Măsurile luate la vremea respectivă au sta la baza faptului că zona școlii era foarte aglomerată, traficul se bloca iar elevii făceau slalom printre mașini pentru a intra sau a ieși de la școală.

La sfârșitul săptămânii trecute, problema a fost din nou reluată, urmând ca oameni din cadrul primăriei ți reprezentanți ai poliției să meargă din nou la fața locului pentru a analiza situația.

Pentru ca situația să se rezolve într-un timp cât mai scurt și pentru ca majoritatea cetățenilor să fie mulțumită, așteptăm părerile dumneavoastră pe pagina de facebook a ziarului sau la telefonul redacției.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! 5 BĂTRÂNI de la AZILUL de la ȘUICI au murit – ACUM, 118 infectați

Avatar

Publicat

in

De

Vesti proaste vin de la Azilul de la Șuici ! 5 dintre batranii transferati la spitalele din județ, după ce au fost confirmati pozitiv cu COVID 19, au decedat. Iar problemele nu se opresc aici: numarul celor infectati a crescut la 118, dintre care 38 sunt angajati ai azilului.

Rudele batranilor acuza grave deficiente in ingrijiea acestora. Iată mărturia nepoatei unuia dintre batranii din Azilul de la Suici.

” În cazul de la Suici sunt mai multe informații neoficiale cei drept, care ar putea fi verificate. În primul rând cazul familiei mele, nu am fost informați ca bunicul a ieșit pozitiv, am aflat noi și am sunat disperați. Am fost asigurați ca sunt bine și au fost trimiși la spital, este vorba de ziua de vineri dimineața. Dar de unde, în urma telefoanelor date la prefectura și mai apoi la Spitalul Municipal din Câmpulung cei 7 bătrâni printre care și bunicul nu erau nicăieri. Cei de la Spitalul Municipal din Câmpulung îi așteptau de la ora 9, fapt confirmat de managerul spitalului, Mădălin Iordache, iar la ora 13 și ceva când am sunat la urgențe nu ajunseseră încă. Am revenit cu tel la urgente și abia la ora 14 au fost preluați de cadrele medicale din urgentă.
Am aflat ulterior de la una dintre persoanele din urgențe care i au primit ca erau într o stare deplorabilă dar nu din cauza covid ului, ci erau netunsi, nebărbieriti, cu unghii netaiate și cu escara.
Alta informație care ne pune semne de întrebare este faptul ca au fost lăsați fără foc câteva zile, deci există posibilitatea ca aceștia sa fi răcit și după cum se speculează testele pot ieși pozitive dacă se detectează și o gripa de sezon sau o răceală banală. Oare chiar sunt bolnavi de covid? Au spus ca sunt asimptomatici, bunicul a avut doar febră. Acum starea lui este rea, pt ca refuza sa mănânce, având probleme neurologice nu înțelege ce i se întâmplă, iar mutarea lui din mediul unde era obișnuit l a făcut sa fie foarte neliniștit și sa refuze mâncarea. Acești bătrâni sunt cei care sau sacrificat pt construirea acestei tari, bunicul a munci 40 de ani în pădure și nu merită să fie tratat așa. Probabil o sa vină și rândul nostru pt ca s a încăput cu cei mai vulnerabili…”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO- ACUM, NINGE CA-N POVEȘTI pe TRANSFĂGĂRĂȘAN

Avatar

Publicat

in

De

Imagini de poveste au fost surprinse, astăzi, in zona înaltă a Transfagarasanului – Bâlea, unde ninge si la aceasta ora precum în povești. Imaginile au fost transmise in direct de PROFIT 24 TV si arata faptul ca asistam la o ninsoare linistita cu fulgi mari si fara viscol, lucru mai rar intalnit in zona Balea Lac. Potrivit meteorologilor, in scurt timp conditiile meteo se vor schimba iar ninsoarea va fi viscolita.

https://www.facebook.com/profit24tv/videos/350090842885809

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend