Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tu ce parare ai? SONDAJ – La un an de mandat, argesenii nemultumiti de administratia locala !

Publicat

in

Marti, pe 6  iunie, se implineste un an de zile de cand municipiul Curtea de Arges are o noua conducere. De cateva zile, pe internet circula un sondaj privind modul in care argesenii vad, sau nu, schimbarea in municipiul regal. Raspunsurile la intrebarea „Dupa parerea dumneavoastra, arata mai bine orasul, din toate punctele de vedere (infrastructura, nevoile oamenilor, administratie, etc)”, majoritatea celor care au raspuns s-au declarat nemulumiti.

Mai mult decat atat, o parte dintre ei considera ca, doar unele restaurante au avut de castigat in urma alegerilor de anul trecut.

Tu, ce parere ai?

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Incendiu violent la Salatrucu – A ars o casă și anexele

Publicat

in

De

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Sălătrucu pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.
La fața locului, militarii au acționat pentru lichidarea flăcărilor care se manifestau violent la o casă și anexele gospodărești, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și la un autoturism, cu posibilitatea de propagare la o locuință din vecinătate.
Pe timpul intervenției, nu au fost identificate victime, proprietarul reușind să se evacueze din locuință, iar incendiul a fost stins în limitele găsite.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Credeam, înaintea pandemiei, că Occidentul este alcătuit din oameni cu cap. Nu este adevărat’

Publicat

in

De

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend