Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tsitsipas spune: „The Big 3” nu mai există. Dar cine este Tsitsipas?

Publicat

in

A.C. Theodor • HotNews.ro

„Nu știu dacă este vremea mea, va trebui să mai vedem după mai multe turnee. Înțeleg ce se spune despre Cei Trei Mari Roger – Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, dar adevărul este că The Big 3 nu mai există.

Stefanos TsitsipasFoto: atp/ twitter

O spun pentru că nu mai sunt Top 3 în clasament, de fapt Nadal și Djokovic sunt încă activi, dar Roger este absent din Tur de foarte mult timp.” Pentru al doilea an la rând, Stefanos Tsitsipas a confirmat în turneul Masters 1.000 de la Monte Carlo și a dat un mesaj puternic rivalilor săi.

Grecul se simte în largul său pe terenurile de zgură, chiar dacă a pierdut la Barcelona după o luptă epică în fața noii senzații Carlos Alcaraz și se pregătește să atace săptămâna viitoare Mastersul de la Madrid, unde se numără printre favoriți. Dar trebuie spus că e nevoie de mult curaj ca să faci asemenea afirmații, iar el trebuie însoțit și de rezultate mai bune decât câștigarea unui Masters 1.000.

Fedrer, Nadal și Djokovic au câștigat la un loc 61 de turnee de Grand Slam, ca să nu mai amintim alte recorduri imposibil de doborât de către oricare alt muritor. Tsitsipas a ajuns în finală la Roland Garros în 2021, unde și-a afișat inferioritatea în prezența lui Novak Djokovic: conducea cu 2-0, dar s-a topit ca zăpada în soare, pierzând ultimele trei seturi și arătând lumii întregi, dacă mai era nevoie, diferența dintre The Big 3 și ceilalți.

Înainte de turneul de la Barcelona, grecul spunea: „E adevărat, Rafael Nadal va lipsi, dar sunt mai mulți sportivi în care văd adversari puternici pe zgură. Carlos Alcaraz? Este unul din cei mai puternici adeversari pe care i-am întâlnit, nu l-am învins până acum, dar vreau s-o fac. Este un tip de treabă, chiar dacă asta are prea puțin legătură cu tenisul. Știu că se antrenează la greu și cred că putem avea o mare rivalitate în viitor”.

Până a se bucura de ieșirea definitivă de pe scenă a legendarilor din Big 3, Tsitsipas ar trebui mai degrabă să-și rezolve problemele cu Zverev, Medvdev și Alcaraz, un potențial The Young 3 (și lista poate fi și mai lungă) care afișează o superioritate clară în fața lui.

Surse:Tennis World USA

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Macron se alătură celor care l-au felicitat pe Erdoğan pentru victoria în alegeri

Publicat

in

Preşedintele Emmanuel Macron l-a felicitat pe preşedintele Tayyp Erdoğan pentru realegerea în funcţie, informează Rador.

El a scris pe Twitter: „Franţa şi Turcia au mari încercări de înfruntat împreună: revenirea păcii în Europa, viitorul alianţei euroatlantice, Marea Mediterană. Împreună cu preşedintele Erdoğan, pe care îl felicit pentru realegere, vom continua să mergem înainte.

Citeste mai mult

NATIONAL

Alertă în Europa: drogul ‘zombi’ care duce la putrezirea și amputarea membrelor face primele victime

Publicat

in

Un bărbat din Marea Britanie a devenit prima victimă a drogului „zombi”, cunoscut sub numele de xilazină, un tranchilizant pentru animale consumat ca drog. Această situație ridică îngrijorări cu privire la traficul de opioide în Europa, deoarece xilazina, un puternic tranchilizant veterinar, a câștigat popularitate pe piața globală a drogurilor, anunță Euronews.

Karl Warburton, un consumator de droguri cunoscut, a fost identificat drept prima victimă a xilazinei în Marea Britanie. El a fost găsit mort în locuința sa în mai 2022, iar un studiu recent realizat de cercetătorii de la King’s College London a confirmat prezența xilazinei în corpul său. Raportul medicului legist arată că Karl Warburton a avut istoric de consum excesiv de droguri și a fost internat în mai multe centre de dezintoxicare. În timpul autopsiei, au fost descoperite urme de heroină, cocaină, fentanil și xilazină în sistemul său.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend