Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Trupa germană Rammstein va începe luni turneul european

Publicat

in

Trupa germană Rammstein va începe luni turneul european pentru promovarea celui mai recent album, care poartă numele grupului, iar Duo Jatekok este invitat special potrivit news.ro.

Rammstein a confirmat, într-un mesaj publicat pe Facebook, că cele două pianiste vor fi invitatele speciale ale turneului din Europa.

Duo-ul „inventiv”, aşa cum a fost descris, este considerat unul dintre cele mai importante ale momentului şi abordează un larg spectru de stiluri muzicale, de la jazz la hip-hop şi metal. În plus, el va interpreta albumul „Klavier” (2015) al trupei Rammstein.

Turneul va începe în Germania, iar grupul va susţine, până la finalul lunii august, concerte în Spania, Danemarca, Olanda, Franţa, Belgia, Cehia, Rusia, Suedia şi Austria.

Cel de-al şaptelea album al trupei, primul material de studio al Rammstein de la „Liebe Ist Fur Alle Da” (2009), a fost lansat pe 17 mai.

Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Trupa Rammstein, celebră pentru utilizarea frecventă a efectelor pirotehnice în concertele sale, a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Italia a raportat 75 de noi decese din cauza epidemiei şi 355 de noi cazuri de contaminare cu COVID-19

Publicat

in

De

Italia a raportat duminică 75 de noi decese din cauza epidemiei de COVID-19, în scădere faţă de bilanţul din ajun când au fost consemnaţi 111 morţi, a anunţat Agenţia de protecţie civilă, indicând că pe un trend descendent sunt şi contaminările cu noul coronavirus, duminică, înregistrându-se 355 de cazuri de infecţii, faţă de 416 sâmbătă, potrivit Reuters, anunță AGERPRES.

Numărul total de decese de când epidemia a fost raportată oficial de Roma la 21 februarie se ridică astfel la 33.415, Italia fiind a treia ţară dintre cele mai afectate de pandemia de COVID-19 după SUA şi Marea Britanie.

Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu SARS-CoV-2 este de 233.019, Italia situându-se pe locul şase la nivel mondial în această privinţă după SUA, Rusia, Spania, Marea Britanie şi Brazilia.

Un consilier al lui Ludovic Orban a răbufnit după poza devenită virală pe internet: ‘Este ori o lucrătura securistă de 2 lei, ori trădare din interior

De asemenea, numărul persoanele înregistrate ca purtătoare a virusului a scăzut la 42.075 de la 43.691, cât se înregistrase cu o zi în urmă.

Duminică, 435 de persoane se aflau la terapie intensivă, faţă de 450 sâmbătă, menţinându-se un declin început mai demult. Dintre cei infectaţi iniţial, 157.507 au fost declaraţi vindecaţi duminică, faţă de 155.633 raportaţi cu o zi mai devreme.

Agenţia de protecţie civilă italiană a mai spus că la ora actuală numărul persoanelor testate pentru noul coronavirus este de 2,434 milioane, după ce vineri fuseseră înregistrate 2,405 milioane, dintr-o populaţie de aproximativ 60 de milioane de locuitori.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Elon Musk se amuză pe seama rușilor, după ce și-a lansat naveta spațială

Publicat

in

De

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, care a trimis sâmbătă doi astronauţi în spaţiu, i-a răspuns că ”trambulina funcţionează” şefului agenţiei spaţiale ruse Roscosmos, care ironiza în urmă cu şase ani incapacitatea Statelor Unite de a efectua zboruri spaţiale locuite, relatează AFP.

Citește și: SONDAJ IMAS – Creștere spectaculoasă pentru Pro România: PNL în cădere liberă, PSD stagnează

Dmitri Rogozin aprecia cu ironie în 2014 – într-o perioadă de tensiuni între cele două ţări şi în contextul în care Moscova ameninţa să-şi întrerupă cooperarea spaţială cu Washingtonul – că astronauţii americani ar putea avea nevoie de o ”trambulină” pentru a ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), informează News.ro.

”Trambulina funcţionează”, a declarat duminică, în glumă, Elon Musk, la o conferinţă de presă comună cu administratorul NASA Jim Bridenstine, în urma decolării cu succes a rachetei societăţii sale SpaceX.

”Asta e o glumă între noi”, a declarat antreprenorul în vârstă de 48 de ani, iar cei doi au izbucnit în râs.

Această aluzie a inflamat reţelele de socializare ruse.

Numeroase ”meme”-uri pe Internet şi glume care-l ridiculizează pe Dmitri Rogozin.

Numele şefului Roscosmos a devenit o ”tendinţă” pe Twitter în Rusia.

Acest fenomen l-a determinat pe un purtător de cuvânt al agenţiei spaţiale ruse să rupă tăcerea.

”Noi nu înţelegem cu adevărat isteria declanşată de lansarea cu succes a capsulei Crew Dragon”, a declarat într-un mesaj postat pe Twitter Vladimir Ustimenko.

”Ceea ce ar fi trebuit să se întâmple de mult timp s-a întâmplat”, a adăugat el.

Lansarea reuşită a rachetei cu rază lungă de acţiune SpaceX poate fi considerată o lovitură dură aplicată Rusiei, care era până sâmbătă singura ţară care putea trimite oameni pe ISS din 2011, când a fost oprit programul navetelor spaţiale americane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend