Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tribunalul Argeș a decis: Ștefan Dumitrache rămâne viceprimar – CE SPUNE PREFECTUL DE ARGEȘ

Publicat

in

După o amânare a pronunțării, Tribunalul Argeş a respins, astăzi, acţiunea în instanță inițiată de Prefectura Argeş prin care s-a cerut anularea hotărârii Consiliului Local Curtea de Argeș în urma căreia Ștefan Dumitrache a fost ales viceprimar al orașului. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile. Practic, Prefectura Argeș ar putea amâna reintrarea in drepturi a lui Stefan Dumitrache, dacă va declara recurs sauchiar ar putea fi posibil să îl blocheze definitiv prin castigarea recursului. Contactată de redactorii PROFIT, Emilia Mateescu, prefectul județului Argeș ne-a declarat: “La momentul acesta nu va pot spune nici că vom face recurs, dar nici ca nu vom face… Avem 15 zile la dispoziție pentru a decide iar eu, așa cum mă știți, analizez foarte bine înainte de a lua o decizie. Așteptăm să ne vină soluția, să vedem ce se spune acolo. Nu eu am fost prefect la momentul depunerii acțiunii în înstanță. Repet, e posibil să facem recurs, e posibil sa nu facem, dar decizia o voi lua după ce ma voi documenta bine, voi avea soluția dată astazi, voi analiza situația să vedem dacă interesul comunității din Curtea de Argeș ar putea impune, sau nu, acest recurs”, spune Emilia Mateescu, prefectul județului Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend