Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Trei incendii au fost provocate intenționat lângă sediile Telekom și Vodafone, dar și la operator de internet

Publicat

in

Trei incendii au fost puse intenţionat, marţi seară, în zona centrală a municipiului Ploieşti, în apropierea sediilor unor operatori de televiziune, internet şi telefonie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, focul a fost pus la o ghenă de pe strada Romană, dar şi la ghena fostului UPC, actual Vodafone, şi cea a Telekom, informează Agerpres.

„Cauza probabilă este acţiune intenţionată. (…) Nu avem informaţia că au fost afectate reţelele de telefonie”, a transmis ISU.

La scurt timp după izbucnirea celor trei incendii, reţelele fixe de televiziune şi internet ale Vodafone au încetat să funcţioneze în municipiul Ploieşti şi localităţi de pe raza întregului judeţ.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Moscova spune că un armistiţiu e în vigoare la Azovstal, pentru evacuarea ucrainenilor răniți

Publicat

in

De

​Ministerul rus al Apărării a anunțat luni că un armistiţiu a fost instituit la oțelăria Azovstal, ultimul bastion de rezistență ucraineană din orașul Mariupol, în vederea evacuării ucrainenilor răniți, transmite AFP.

soldati aflați in catacombele AzovstalFoto: Serviciul de graniceri al Ucrainei

Autoritățile ucrainene nu au transmis deocamdată nicio informație în acest sens, precizează AFP.

„Un regim de tăcere (a armelor) este în vigoare la acest moment și un coridor umanitar este deschis prin care soldații ucraineni răniți sunt transferați către unitățile medicale din Novoazovsk”, în teritoriu controlat de forțele ruse și pro-ruse, a informat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

Conform acestui comunicat, armistiţiul este rezultatul negocierilor purtate chiar cu luptătorii ucraineni, care sunt baricadați într-un labirint de pasaje subterane din acest imens sit industrial.

Ministerul rus nu precizează însă câte persoane ar urma să fie evacuate.

Potrivit autorităților ucrainene, aproximativ 1.000 de soldați, circa 600 dintre ei răniți, se află încă acolo.

Novoazovsk se află la circa 40 de kilometri de Mariupol.

_____

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Kremlinul îi acuză pe agenții americani că nu mai au niciun pic de rușine

Publicat

in

De

Kremlinul a afirmat luni că presupusele tentative ale Biroului Federal de Investigaţii (FBI) şi ale Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) din Statele Unite de a recruta agenţi din rândul personalului ambasadei Rusiei la Washington sunt inacceptabile, transmite Reuters.

Ambasadorul Rusiei la Washington, Anatoli Antonov, a declarat pentru presa de stat rusă că angajaţi ai ambasadei pe care o conduce au fost ameninţaţi cu violenţa fizică şi au fost abordaţi frecvent în apropierea sediului misiunii diplomatice ruse pentru a lucra pentru FBI sau CIA.

”Împărtăşim temerile şefului misiunii noastre diplomatice în Statele Unite în legătură cu comportamentul cu adevărat lipsit de ruşine al agenţiilor de intelligence americane în legătură cu cetăţenii noştri şi cu angajaţi ai misiunii noastre”, a subliniat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

”Considerăm inacceptabil acest lucru”, a adăugat Peskov.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend