Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Trei aspecte de care să ţii cont atunci când alegi un portofel bărbătesc

Publicat

in

Portofelul bărbătesc reprezintă un accesoriu care nu poate lipsi din nicio ţinută. Destinat păstrării lucrurilor personale, de la bani şi carduri, până la actele de identitate şi abonamente de orice tip, un portofel bărbătesc trebuie să vină în întâmpinarea nevoilor fiecăruia, încadrându-se perfect întregii ţinute. Varietatea de modele existente pe piaţa de specialitate îţi va permite să alegi portofelul care se va potrivi cel mai bine abordărilor tale stilistice, fiind în acelaşi timp practic şi util.

Cum se poartă un portofel bărbătesc?

Alegerea portofelului bărbătesc se va face în funcţie de specificul ţinutelor tale. Există portofele bărbaţi din piele, din fibre textile şi impermeabile, portofele slim sau modele elaborate şi complexe. Este foarte important ca portofelul ales să fie purtat după anumite reguli. În primul rând, portofelul bărbătesc nu se poartă în buzunarul de la spate al pantalonilor, deformarea specifică instalată odată cu purtarea îndelungată fiind total inestetică. Portofelul se va purta în buzunarul interior al unei jachete sau al unui sacou, în borsetă sau în servietă. 

Cum alegi portofelul în funcţie de ţinută?

Pentru ca acest accesoriu să fie integrat look-ului tău, este foarte important ca design-ul şi textura acestuia să se potrivească celorlalte accesorii şi pieselor vestimentare. Astfel, dacă decizi să porţi o ţinută clasică, formală sau elegantă, este recomandat să alegi un portofel slim din piele, bine compartimentat şi cu un design plin de stil, acesta urmând a fi purtat în buzunarul interior al sacoului. Dacă eşti adeptul ţinutelor sport şi casual, atunci portofelul bărbătesc ales poate fi din categoria modelelor mari şi generoase, prevăzute cu multe compartimente. Potrivit întregii ţinute, acesta va fi purtat în buzunarele interioare, în borsetă sau într-un rucsac. 

Ce  va conţine portofelul tău

Atunci când îţi procuri un portofel, este foarte important ce intenţionezi să depozitezi în el. Dacă doreşti să ai un portofel mic şi discret, destinat păstrării banilor şi cardurilor, atunci poţi opta pentru un model slim din piele, elegant, simplu şi discret. Dacă însă preferi să ţii în portofel, pe lângă bani şi carduri, abonamente, acte, bonuri, fotografii şi amintiri, atunci alege un model de portofel mare, bine compartimentat. Indiferent de ceea ce păstrezi în portofel, acesta va fi purtat cu discreţie, nu la vedere şi nu în buzunarele exterioare.

Creează ţinute echilibrate

Portofelul bărbătesc este un accesoriu care te ajută să creezi echilibru în ţinutele tale, prin purtarea alături de alte piese care fac parte din aceeaşi categorie cromatică sau sunt fabricate din texturi asemănătoare. Astfel, pentru o ţinută elegantă, vei alege un portofel din piele pe care îl vei asorta cu o curea de pantaloni din piele, cu nuanţa pantofilor şi, eventual, a mănuşilor. Pentru o ţinută casual, poţi alege să porţi un portofel bărbătesc mare, care va crea un cadru general echilibrat, alături de o curea originală de pantaloni, dar şi de bijuterii precum cele din piele sau din fibre textile. O ţinută sport va impune alegerea unui portofel generos, creat din fibre rezistente şi practice, acest tip de accesoriu potrivindu-se foarte bine cu un trening comod, cu o vesta sport şi cu o pereche de încălţăminte sportivă  Puma. Indiferent de modelul ales, este foarte important ca portofelul bărbătesc să fie bine întreţinut, să nu devină un loc de depozitare al lucrurilor inutile şi să fie potrivit look-ului pe care îl adopţi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FRF, reacție în scandalul hărții Ungariei mari: UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal

Publicat

in

FRF a reacționat după ce Federația Maghiară de Fotbal (MLSZ) a anunțat, marți, pe site-ul oficial, cu titlul „Decizie: MLSZ permite introducerea textilelor care înfățișează harta istorică a Ungariei”, că strict la următoarele două meciuri ale naționalei maghiare de fotbal, cu Estonia și Bulgaria, fanii vor putea afișa inscripții cu harta Ungariei Mari.

„Federația Română de Fotbal consideră protejarea integrității fotbalului ca o valoare fundamentală a modelului european al sportului, ce trebuie respectată de fiecare parte implicată.

FRF a solicitat forului de la Nyon punctul de vedere oficial cu privire la anunțul Federației Maghiare de Fotbal.

Ca urmare a răspunsului primit de la UEFA, facem următoarele precizări:

  • UEFA nu a autorizat și nu va autoriza afișarea simbolurilor menționate de Federația Maghiară de Fotbal la meciurile organizate la nivel European.
  • Considerăm că Federația Maghiară de Fotbal a greșit făcând anunțul respectiv întrucât afișarea acestor simboluri reprezintă o abatere de la prevederile Regulamentului Disciplinar UEFA (mesaje cu conținut provocator și/sau politic), iar FRF va sesiza cu siguranță comisiile disciplinare, dacă va fi cazul.

Federația Română de Fotbal amintește că revizionismul nu este acceptat în fotbal și are încredere în comisiile disciplinare UEFA că vor sancționa afișarea acestui simbol cu potențial de incitare la ură și violență la meciurile din competițiile europene.” se arăată în comunicatul FRF.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vesti de ultimă oră din partea BNR! Ce se întâmplă cu creditele românilor

Publicat

in

Banca Națională a României a făcut un anunț care îi vizează pe românii cu credite în lei. Indicele ROBOR, indice în funcție de care se calculează rata dobânzii la creditul Prima Casa, a scăzut astăzi.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care se calculează rata dobânzii la creditul Prima Casă, a stagnat la 6,85%.

De asemenea, ROBOR la 6 luni, în funcție de care se calculează unele credite ipotecare, a stagnat la 7,18%.

Indicele de referință pentru creditele consumatorilor (IRCC) reglementat de OUG 19/2019 este 5,71%.

1. Ratele dobânzilor ROBID/ROBOR

(ora 11) – %p.a.
PerioadaROBIDROBOR
22 mar.202321 mar.202322 mar.202321 mar.2023
O/N5,765,766,056,05
T/N5,765,766,056,05
1W5,815,796,106,09
1M5,915,926,206,21
3M6,556,556,856,85
6M6,846,847,187,18
12M7,227,227,567,56

Ratele dobânzilor pieţei monetare interbancare ROBID (la depozitele atrase)/ ROBOR (la depozitele plasate) sunt calculate zilnic, în baza Regulilor privind stabilirea ratelor de referință ROBID/ROBOR

2. Indicele de referință pentru creditele consumatorilor (IRCC) reglementat de OUG 19/2019

PerioadaIndice (% p.a.)
2022T35,71

Indice calculat în baza Regulilor privind calcularea și publicarea indicelui zilnic
și al indicelui de referință trimestrial reglementați de OUG 19/2019

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend