Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Trebuie sa schimbi electrocasnicele mari defecte sau vechi din locuinta? Aplica pentru un credit rapid!

Avatar

Publicat

in

Defectarea combinei frigorifice, a masinii de spalat, defectarea aparatului de aer conditionat sau a masinii de spalat vase necesita inlocuire rapida. Iar inlocuirea rapida este posibila numai cu ajutorul unui credit rapid obtinut in cativa pasi simpli dupa aplicarea online.

Electrocasnicele noi pot fi achizitionate atat din magazinele fizice, cat si din magazinele online de specialitate, cu conditia sa fie respectate unele criterii de achizitie importante.

Ia un credit de la un IFN ca EasyCredit si imbunatateste-ti nivelul de trai!

Aplicarea pentru un credit de la un IFN ca Easy Credit se va dovedi solutia salvatoare pentru toti cei care au nevoie de bani rapid pentru a inlocui un electrocasnic defect. O combina frigorifica buna de calitate nu coboara sun 1500 de lei, iar o masina de spalat performanta sub 1600 de lei. Pentru a face rost de aceste sume de bani fara a astepta de la un salariu la altul, creditele rapide sunt solutia.

Electrocasnicele mari fara de care oamenii nu pot trai un trai decent sunt frigiderul, masina de spalat si aragazul. Ar mai fi si altele, insa acestea sunt cele mai importante pentru sanatatea lor si nivelul de trai. Cu un credit obtinut rapid in 48 de ore, oamenii interesati de achizitionarea unor electrocasnice pot face o investitie atat de necesara in sanatatea lor.

Pe baza caror criterii alegi electrocasnicele mari necesare locuintei tale?

O data cu aplicarea pentru un credit IFN, proprietarii locuintelor nu trebuie sa mai ia ca si principal criteriu de achizitie al electrocasnicelor, pretul acestora. electrocasnicele mari care merg pe baza de electricitate sunt alese in functie de clasa de eficienta energetica, in primul rand. Cu cat consuma mai putin, cu atat pretul de achizitie va fi recuperat in cateva luni. De asemenea, sunt si criterii ce tin de numarul de rotatii pe minut si capacitate corelate cu numarul membrilor familiei. Un frigider mic intr-o singura usa, spre exemplu, nu se va potrivi unei familii de 4 persoane. Iar daca proprietarii locuintei vor sa faca o schimbare, pot face un “upgrde” al electrocasnicelor vechi.

Pe langa electrocasnicele mari, cu siguranta se vor dovedi la fel de necesare hota si statia de calcat rufe. Hota va fi o investitie necesara in bucatarie pentru ca previne deteriorarea peretilor si investitiile ulterioare in renovarea bucatariei, iar statia de calcat rufe va fi un “upgrade” important la fierul de calcat clasic.

Nu in ultimul rand, masina de spalat vase este o solutie moderna de curatare a vaselor in familiile cu mai multi membri sau cu multi invitati la masa in week-end si nu mai este un moft, ci o necesitate. Achizitionarea unei masini de spalat vase performante poate fi posibila prin aplicarea pentru un credit rapid.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Milioane de pensionari sunt vizați! Ce se întâmplă, de fapt, cu pensiile

Avatar

Publicat

in

De

„Practic, compania a avut foarte mult de suferit, pentru că, spre exemplu, instanţele de judecată nu mai aveau termene de judecată, nu se mai trimiteau cereri de chemare în judecată, citaţii ş.a.m.d. De asemenea, ANAF-ul nu mai trimitea somaţii, nu mai demara proceduri de executare silită. (…)

Suntem conştienţi că pensiile de stat nu vor mai fi distribuite fizic într-un orizont de timp mediu şi de la această realitate va trebui să plecăm dacă vrem să punem bazele unei supravieţuiri reale a Poştei Române, să rămână un jucător important pe această piaţă.

Ce am făcut din această perspectivă? Compania are în derulare un proiect în urma căruia, dacă se va concretiza, va permite Poştei Române să doteze localităţile rurale şi mici urbane cu bancomate, cu POS-uri, cu servicii financiare în interiorul oficiilor poştale.

Rezultatele acestui proiect se vor vedea peste 2-3 ani. Vorbim şi de constituirea de conturi poştale care, în viitor, vor migra către veritabile conturi bancare.Astfel, venim în sprijinul oamenilor care nu au acces la servicii financiare, dar şi în sprijinul companiei, în supravieţuirea şi reconstruirea acestei companii în viitor„, a mai spus Horia Grigorescu, conform adevărul.ro.

Acesta a subliniat că „Poşta a strâns cureaua cât a putut, din toate perspectivele, pe zona cheltuielilor inutile, a economisit fiecare bănuţ, a profitat de toate facilităţile fiscale existente şi a reuşit, astfel, să achite datoriile istorice la stat, 135 milioane de lei”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Un fost șef ANAF desființează Guvernul: Deficitul bugetar creat de maeștrii Orban&Cîțu este cauza principala a creșterii datoriei publice

Avatar

Publicat

in

De

Fost șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Gelu Ștefan Diaconu acuză „scandaloasa risipă de bani publici a guvernului liberal.

Diaconu consideră că deficitul bugetar creat de duoul Ludovic Orban-Florin Cîțu este principala cauză a creșterii datoriei publice.

Scandaloasa risipa de bani publici a guvernului liberal

Istoricii economici ar putea veni cu date mai precise. Eu insa nu cunosc un asemenea precedent pe vreme de pace. Cum e posibil ca datoria publica sa creasca cu aproape 13 puncte procentuale ca pondere in PIB? Adica cu aproape 125 de miliarde de lei!!! Intr-un singur an!!!

Cu siguranta deficitul bugetar urias creat de maestrii Orban&Citu este cauza principala a cresterii datoriei publice. Dar nu numai…

Culmea este ca nu se opresc aici si isi prognozeaza in legea bugetului o crestere a datoriei publice de 55% pentru anul acesta. Cifra care va fi depasita la sfarsitul acestui an in lipsa reformelor structurale a cheltuielilor publice si a certitudinii absorbtiei precare a fondurilor europene. Moment de la care lucrurile vor fi scapate de sub control.

Pe intelesul tuturor: in doi ani de guvernare liberala, datoria publica istoric acumulata se dubleaza. O performanta pe care cred ca nici guvernul Patagoniei salbatice nu ar fi reusit-o!

Il auzim pe autorul principal al dezastrului premierul Citu vorbind permanent despre “reforme” viitoare in timp ce mediul de afaceri abia isi trage rasuflarea. Si pentru ca traim intr-o veritabila democratie e bine ca exista si o categorie a aplaudacilor decerebrati care le admira guvernantilor mareata opera de distrugere a Romaniei.

Si cand te gandesti ca puscariile sunt pline cu cei care au furat un portofel…”, spune fostul șef ANAF.

Vezi și

Execuție de ultimă oră! Se confirmă dezvăluirea Bugetul.ro: Omul lui Marcel Vela intră în scenă

Super-veste pentru toți românii! Puteți câștiga sute de euro – Cum este posibil

Vești proaste pentru milioane de români! Facturile la gaz ar putea să crească considerabil

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend