Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Transport autoturisme pe platforma din si catre Germania – detalii pe zgr.ro

Avatar

Publicat

in

ZGR ofera servicii de transport auto pe platforma Germania si retur, locul din care se aduc cele mai multe masini, dar si din alte tari precum Austria, Belgia si Olanda direct la adresa solicitata

Ori de cate ori un client solicita acest serviciu de transpot pe platforma unei firme de transport international, beneficiaza de garantia masinii respective ca va ajunge la destinatie in perfecta stare si destul de rapid.

ZGR este o companie internationala de transport specializata in mai multe domenii. Astfel aceasta ofera servicii de transport persoane, colete si autoturisme pe platforma si toate aceste servicii numai de la adresa la adresa. Compania efectueaza doar calatorii in siguranta, astfel incat numarul persoanelor care aleg serviciile pe care le ofera este mereu in crestere. Cu toate acestea, fiecare client va beneficia de seriozitate si profesionalism. Chiar daca numarul de solicitari este mare, nimeni nu va fi ignorat in niciun fel.

Ce conditii trebuie sa ofere o companie de transport auto pe platforma Germania?

Cei care aleg servicii de transport auto de la diverse companii au anumite asteptari in acest sens. In general, clientii oricarei astfel de companii vor ca masinile sa fie transportate la destinatie in cele mai bune conditii. Pe langa efectuarea curselor de transport auto pe platforma din Germania, compania ZGR mai asigura transport si pentru urmatoarele tari: Austria, Belgia si Olanda. Prin urmare, oricine doreste sa transporte o masina din oricare dintre aceste locatii poate solicita in siguranta serviciile oferite de ZGR.

Pe site-ul zgr.ro, utilizatorii au posibilitatea sa se documenteze cu privire la tot ceea ce tine de  livrarea masinii dar si preturile pentru fiecare tip de transport in parte. Fiecare autovehicul va fi livrat pana la domiciliul clientului. Fiecare platforma este asigurata cu CMR. Asta inseamna ca cel care transporta masina va raspunde de starea acesteia in care va ajunge la adresa.

Beneficiarii acestor servicii pot fi persoane fizice care doresc sa transporte un numar mic de masini sau persoane fizice care detin parcuri auto. Deoarece platforma companiei detine platforme cu locuri de pana la 8 masini odata, acestia au posibilitatea de a transporta in tara un numar de pana la 8 masini odata.

Oricine dorește sa calatoreasca intr-una dintre aceste tari, are ocazia sa faca acest lucru si sa se bucure de confort si siguranta maxima. Microbuzele pe care compania ZGR le pune la dispozitie sunt moderne si include cele mai utile dotari.

Articol publicat de catre agentia sicmedia

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru, despre reintroducerea stării de urgență: Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a explicat vineri seară de ce rata mortalităţii este atât de mare în România. Declaraţia vine după ce ultima raportare a Centrului European pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor a arătat că România este a doua ţară din Europa la mortalitatea covid. 

,,Suntem pe locul 15 în contextul întregii perioade de pandemie. Mortalitatea este dată de cazurile grave, cazurile cu comorbidități, după îndelungă suferință și luptă cu boala în Terapiile Intensive. Există patologii concomitente, există patologii decompensate în aceste 7 luni și există în același timp și resurse limitate în această boală. Discutăm de o boală efectivă dată de SARS-CoV-2, dar vorbim și de o mortalitate dată de decompensările bolilor cronice.

Dacă v-ați uitat în raportările noastre, sunt tocmai aceste decompensări ale acestor boli cronice.

Raportăm efectiv la tot ce înseamnă comorbidități. Noi am văzut și celelalte raportări. Spre exemplu, sunt țări care dau acele raportări doar pentru persoanele raportate de SARS-CoV-2, fără comorbidități sau decompensarea acestor comorbidități. Noi am decis să raportăm toate decesele care au avut, odată SARS-CoV-2, dar și decompensările patologiilor prin prezenta virusului, decesele fiind din aceste cauze”,  a declarat Nelu Tătaru, vineri seară.

Deşi România a ajuns să depășească 5.000 de cazuri zilnice de coronavirus și aproape 100 de decese,  autoritățile nu au de gând să reimpună starea de urgență. Totuși, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a explicat, vineri seara, că decretarea stării de urgență, așa cum a mai fost în primăvară, timp de două luni, o poate lua președintele Klaus Iohannis, nu Guvernul.

„Starea de urgență este apanajul președintelui. Noi avem o abordare locală. Adaptăm numărul de paturi, pentru a avea și anumite rezerve. Noi sperăm să nu ajungem la folosirea acelor paturi.”, a precizat Nelu Tătaru.

Vezi și:Vești importante! Iată cum puteți intra în posesia acestui tip de pensie

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Sfaturi pentru români! Care sunt simptomele uşoare de COVID-19- Iată când poţi sta acasă şi când trebuie să mergi la spital

Avatar

Publicat

in

De

Pacienţii asimptomatici sau cu forme uşoare de COVID-19 vor fi monitorizaţi şi trataţi de medicii de familie. Medicul Virgil Musta, şeful Clinicii de Infecţioase de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, a explicat la Digi24 ce însemană simptome uşoare şi când este momentul în care pacienţii trebuie să meargă la spital.

Pacienţii care au durere de gât, tuse care nu e intensă, scaune diareice, lipsa gustului, a mirosului, acestea sunt forme uşoare când pacienţii pot rămâne acasă.

Dacă au semne de infecţie de căi respiratorii, lipsă de aer, tuse intensă, febră, acestea recomandă internarea sau prezentarea la evaluare pentru a se lua decizii de internare sau de rămânere la domiciliu, în funcţie şi de locurile în spital”, a spus Musta.

Medicul a precizat şi după cât timp de simptome uşoare, dar persistente, ar trebui pacienţii să meargă la spital, arată digi24.ro.

„La acest virus, în 5 – 7 zile starea se înrăutăţeşte, simptomele devin mai grave, atunci trebuie să sune la 112 ca să se interneze.   Dacă durează peste o săptămână este bine să se prezinte pentru evaluare pentru a analiza sindromul inflamator sau de coagulare şi să primească recomandări. Evaluarea se face într-o singură zi, când se fac investigaţii biologice conform unui protocol, investigaţii imagistice. Pacientul poate fi trimis acasă sau, dacă se consideră că este cazul, să fie internat într-un spital nivel 1 sau spital suport.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend