Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Trăiasca NAŞU ! Liceul Industrial a fost rebotezat şi se numeşte de azi “Regele Mihai I”

Avatar

Publicat

in

– Una din marile “sugative” ale bugetului oraşului a fost rebotezat în speranţa unor rezultate şi mai bune

– Unii dintre participanţi la eveniment habar n-au cine a fost regele Mihai I

Publicitate

Mare problema a Curtii de Argeş, prioritatea numarul unu a aurbei,  a fost rezolvată astăzi: Liceul Tehnologic Forestier a fost botezat cu numele fostului rege al Romaniei, Mihai I. Unul dintre liceele sugativa a bugetului local care produce de cativa ani inacoace mai multi absolventi fara diploma decat cu diploma sau  meseriasi in statul pe la terasele din Anglia, va purta de astazi numele Mihai I, asta spre marea bucurie a aplaudacilor prezenţi la poze. Carcotasii spun ca odata bagata la gunoi industria prelucratare a lemnului din Curtea de Arges, de ce să nu năşim liceul cu nume de rege, poate, poate astfel, va scoate de la anul numai absolventi cu sange albastru. Dincolo de glumele pe această temă, să spunem ca printre aplaudacii prezenţi la evenimentul de astăzi s-au numărat fosti contestatari vehementi ai monarhiei dar si habarnisti care nu cunosteau macar cati ani a domnit regele in Romania, daramite alte detalii regale. Si pe facebok a aparut un curent care contesta botezarea liceului reprezentativ pentru o industrie cu tradiţie in Curtea de Argeş.

De precizat ca, raportat la numarul de locuitori, Curtea de Arges este campion national absolut la numarul de licee, asta insemnand ca mare parte din bugetul local se duce pentru a tine in viata aceste licee pe care, cu exceptia catorva care sunt performante, in loc fie transformate in atat de necesarele scoli de meserii, mai bine le rebotezăm. Ca asa dă bine la poze şi… cam atat ! Deja sunt elevi care , fiindu+le greu cu istoria regelui, spun ca sunt elevi la “Mihai Tîmplarul”…

 

Va recmandam sa cititi ce e la Curtea de Arges in materie de licee si bani cheltuiri pe acestea aici

CURTEA DE ARGEŞ-MIOVENI. 46 de kilometri despart hăul crizei de bunăstare

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Traian Băsescu îl desființează pe Tăriceanu: O să-i scot politica din cap!

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a râs de anunțul făcut de Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, privind candidatura la Primăria Capitalei.

Băsescu a afirmat, la Digi24, că-l va bate de-o să-l snopească pe Tăriceanu și că o să-i scoată politica din cap.

Publicitate

„O să-l bat de-o să-l snopesc, pe el în mod special! O să-i scot politica din cap! N-a existat vreodată situația în care Călin Popescu Tăriceanu să obțină măcar un sfert de procent mai mult decât mine.

Inclusiv la ultimele europarlamentare la București, eu am fost cap de listă, el cap de listă, l-am bătut și la europarlamentare”, a declarat Traian Băsescu, conform Știripesurse.ro.

Vezi și

SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Avatar

Publicat

in

De

Fostul premier al României, Adrian Năstase, a intervenit, în direct, la Antena 3, vineri seara. Năstase a lăudat modul în care echipa de conducere a PSD a „reușit să scoată partidul de la reanimare după seria de înfrângeri.

Echipa actuală a încercat să scoată şi a reuşit să scoată partidul de la reanimare după seria de înfrângeri. Eu sunt un tip optimist, practic se readuce în circuitul public un partid important. Lucrul acesta este evident, iar programul politic anunţat astăzi, cu câteva dintre elementele pe care le-aţi observat, după părerea mea ar trebui să ne facă să fim optimişti în legătură cu direcţia în caare evoluează partidul şi probabil că Vasile Dâncu a avut o anumită contribuţie aici”, a spus fostul premier, într-o intervenție la Antena 3.

Publicitate

Adrian Năstase se bucură că s-a revenit la sugestia sa, anume la cea de patriotism economic.

M-am bucurat să găsesc acolo una dintre sugestiile mele mai vechi, din 2012, cea legată de patriotismul economic. Cred că este nevoie în momentul de faţă să trecem la un nou capitol în ceea ce priveşte zona economică. Este clar că intrăm într-o perioadă de competiţie, din punct de vedere economic, cu alte ţări, iar ideea patriotismului economic – nu e folosit termenul de naţionalism sau protecţionism – dar uitaţi-vă peste tot în lume că apar aceste accente pe care şi noi ar trebui să ni le asumăm„, a afirmat Năstase.

Vezi și

SURSE O altă versiune a uciderii lui Emi Pian! Cum ar fi început bătaia: ‘Ce-mi vorbești, mă, mie așa, în nas?’

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend