Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Trăiasca NAŞU ! Liceul Industrial a fost rebotezat şi se numeşte de azi „Regele Mihai I”

Publicat

in

– Una din marile „sugative” ale bugetului oraşului a fost rebotezat în speranţa unor rezultate şi mai bune

– Unii dintre participanţi la eveniment habar n-au cine a fost regele Mihai I

Mare problema a Curtii de Argeş, prioritatea numarul unu a aurbei,  a fost rezolvată astăzi: Liceul Tehnologic Forestier a fost botezat cu numele fostului rege al Romaniei, Mihai I. Unul dintre liceele sugativa a bugetului local care produce de cativa ani inacoace mai multi absolventi fara diploma decat cu diploma sau  meseriasi in statul pe la terasele din Anglia, va purta de astazi numele Mihai I, asta spre marea bucurie a aplaudacilor prezenţi la poze. Carcotasii spun ca odata bagata la gunoi industria prelucratare a lemnului din Curtea de Arges, de ce să nu năşim liceul cu nume de rege, poate, poate astfel, va scoate de la anul numai absolventi cu sange albastru. Dincolo de glumele pe această temă, să spunem ca printre aplaudacii prezenţi la evenimentul de astăzi s-au numărat fosti contestatari vehementi ai monarhiei dar si habarnisti care nu cunosteau macar cati ani a domnit regele in Romania, daramite alte detalii regale. Si pe facebok a aparut un curent care contesta botezarea liceului reprezentativ pentru o industrie cu tradiţie in Curtea de Argeş.

De precizat ca, raportat la numarul de locuitori, Curtea de Arges este campion national absolut la numarul de licee, asta insemnand ca mare parte din bugetul local se duce pentru a tine in viata aceste licee pe care, cu exceptia catorva care sunt performante, in loc fie transformate in atat de necesarele scoli de meserii, mai bine le rebotezăm. Ca asa dă bine la poze şi… cam atat ! Deja sunt elevi care , fiindu+le greu cu istoria regelui, spun ca sunt elevi la „Mihai Tîmplarul”…

 

Va recmandam sa cititi ce e la Curtea de Arges in materie de licee si bani cheltuiri pe acestea aici

CURTEA DE ARGEŞ-MIOVENI. 46 de kilometri despart hăul crizei de bunăstare

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă reacționează după declarația premierului: Nu poate exista o infracțiune mai gravă din partea unui demnitar

Publicat

in

De

Viorel Cataramă, fost vicepreşedintele PNL şi actual preşedinte al Partidului Dreapta Liberală, reacţionează dur la afirmaţiile premierului Ludovic Orban despre deciziile CCR. 

„Primul Ministru al României instiga populația la nerespectarea hotărârilor CCR!

Nu poate exista o infracțiune mai gravă din partea unui demnitar.

Pe cale de consecință, și noi, simplii cetățeni putem cere sau instiga la nerespectarea legilor?

Iar în acest context, spre ce se îndreaptă țara noastră? Nici cele mai opresive și totalitare regimuri nu și-au permis să facă asemenea declarații vreodată!

Ce fac instituțiile statului român? De ce lasă România să intre în beznă?”, scrie Cataramă pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a recomandat cetățenilor să nu țină cont de decizia CCR privind neconstituționalitatea unor măsuri din epidemie, ci să acționeze responsabil. „CCR nu e la prima decizie care zădărnicește măsurile de apărare a sănătății și vieții cetățenilor”, a spus Orban, într-un interviu la Digi24. „E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, să acționeze responsabil, ca până acum și chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde și de Parlament”, a afirmat premierul. În momentul în care moderatorul l-a întrebat dacă a vrut să spună ca oamenii să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, premierul a răspuns: „Să țină cont de regulile normale și firești în astfel de situații”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu, nou atac la adresa premierului: Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie

Publicat

in

De

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a scris sâmbătă pe Facebook că Ludovic Orban devine ”toxic” și ”principala amenințare la stabilitatea statului”. 

”Orban devine toxic pentru România fiindcă începe să îndemne la anarhie. Domnule Iohannis, treziți-l și spuneți-i că țara nu e o crâșmă! Șeful Guvernului devine principala amenințare la adresa stabilității statului în plină pandemie, după îndemnul aberant ca românii să nu respecte deciziile Curții Constituționale. Când era în opoziție, Orban lăuda Curtea la orice verdict împotriva Guvernului PSD. Acum, când CCR spune Executivului PNL că a fost incompetent, judecătorii sunt practic învinuiți pentru răspândirea COVID în România. De fapt, Orban poate fi acuzat că zădărnicește ordinea constituțională și statul de drept. Este un anti-model absolut și le-o arată românilor cu insistență”, a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD continuă critica dură la adresa premierului și a PNL legându-se de pozele în care a fost surprins fumând și bând în birou alături de alți miniștri, dar și de prezența lui în anumite restaurante.

”Pentru Orban și PNL, normal și firesc în pandemie este să poți petrece când ai chef, la Guvern, în restaurante sau corturi – fără restricții. Pentru Orban și liberali, normal și firesc este să cheltui miliarde cu gașca fără să dai socoteală despre asta. Pentru Orban, normal și firesc este să aplici doar ce fragment de lege îți convine, și numai dacă poți câștiga ceva de pe urma ei. Am crezut că episodul cu băuta de la Guvern a fost un caz nefericit, dar îmi dau seama că aceasta este atitudinea normală a premierului față de români și față de lege. Poți să-l scoți pe Orban din cârciumă, dar nu ai cum să scoți cârciuma din el!”, a mai scris Ciolacu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend