Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

TRAGEDIE URIAȘĂ pe calea ferată spre Constanța: O mamă și cei 3 copii ai săi au fost călcați de tren

Publicat

in

UPDATE Pasagerii din tren nu au voie să coboare din vagoane, conform procedurii.UPDATE la fața locului s-au deplasat medici de la SMURD, dar și echipaje de poliție și procurori criminaliști. A fost anuntat si procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu.
Citește mai departe…
TRAGEDIE URIAȘĂ pe calea ferată spre Constanța: O mamă și cei 3 copii ai săi au fost călcați de tren

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Învățământul de la distanță nu a prins bine pentru elevii din România. Unii elevi nici nu au intrat la orele online!

Publicat

in

Karina Caramihai, președinta Consiliului Municipal al Elevilor din Capitală afirmă că școala online a reprezentat mai degrabă un haos, decât o formă de educație potrivită pentru elevi. Absolventă a clasei a XI-a, tânăra spune că deși istoria este una dintre materiile din care va da bacalaureatul anul viitor, nu a făcut nici măcar o lecție în semestrul al doilea de școală. Conștientă de problemele sistemului de educație și de stresul care se acumula odată cu orele online, aceasta a decis să învețe singură.

De asemenea, Karina a menționat pentru Mediafax că nici elevii de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși nu au reușit să învețe pentru bac.

„Vorbim despre foarte mulţi elevi din mediul rural, care până acum nu au avut acces la digitalizare şi le va fi greu să asimileze informaţii predate în mediul online. Dacă este să discutăm despre cadrele didactice, aici la fel, foarte multe încă nu sunt pregătite să livreze conţinuturi în acest mediu. Este mult mai greu să fii atent în mediul online, dar şi să predai. Tocmai din acest motiv trebui găsite tot felul de metode interactive de predare. Nu este la fel ca la clasă, să scrii pe tablă”, a declarat Karina Caramihai, pentru Mediafax.

Premierul Ludovic Orban nu exclude ca școlile să rămână închise și din toamnă în cazul în care vor crește îmbolnăvirile cu virusul COVID-19.

Clar este nevoie de o reformă în învățământ. Copiii fac școală pentru a se educa, nu pentru a reprezenta un număr într-un sistem învechit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Florin Cîțu: Ciolacu să-și ceară scuze românilor! Majoritatea PSD-iștilor ar fi fost la pușcărie

Publicat

in

De

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, arată că datele oficiale oferite de Institutul Național de Statistică confirmă măsurile luate de Guvern, tocmai de aceea îi solicită lui Marcel Ciolacu și celor din PSD să își ceară scuze românilor.

Datele oficiale CONFIRMĂ : masurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI romanii.

INS:
:”În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%, cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.

În perioada 1.I-31.V.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de perioada 1.I-31.V.2019 atât că serie brută cât şi că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,1%, respectiv cu 0,6%.”

Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie.

Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate.

Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public romanilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie.

Toate scenariile găștii lui Ciolacu au fost supulberate de realitate. Am avut dreptate si sunt confirmat de date oficiale.

Domnule Cioalacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizeri promovate în timpul stării de urgență.”, scrie Florin Cîțu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend