Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tragedie la Tulcea – Un tânăr a fost găsit înecat în Dunăre

Avatar

Publicat

in

Poliţiştii tulceni au găsit, joi, cadavrul unui tânăr care s-a înecat miercuri seara în Dunăre, pe raza oraşului Sulina, în timp ce încerca să se răcorească în apele fluviului, scrie Agerpres.
Citește mai departe…
Tragedie la Tulcea – Un tânăr a fost găsit înecat în Dunăre

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

ȚEPAR care a ÎNȘELAT cu UN MILION de euro procurori și avocați cu apartamente vândute de mai multe ori, lăsat în libertate

Avatar

Publicat

in

De

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurori de la DIICOT – Craiova au depistat cinci persoane bănuite că ar fi înşelat cu peste 1.000.000 de euro mai mulţi cumpărători ai unor imobile nou construite, un cetăţean italian fiind reţinut şi cercetat sub control judiciar.

“Persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare-cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi-cumpărători sau cumpărători”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, vineri, AGERPRES.

Publicitate

Citește și: Guvernul a VOTAT – Măsuri SPECIALE pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, până la finele anului

Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.

La data de 23 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii DIICOT Craiova au depistat şi condus la audieri cinci persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

“Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 68 de ani, cetăţean italian cu domiciliul în Craiova.

Bărbatul a fost prezentat, joi, Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

NATIONAL

‘Firea a lui Pandele’ – Cum comentează primarul Capitalei atacurile misogine (VIDEO)

Avatar

Publicat

in

De

Gabriela Firea a fost invitata Danei Budeanu la o nouă rubrică video, “Verdict – 10 cu Dana Budeanu”. În interviu, primarul Capitalei a relatat că i-a cerut Danei Budeanu să nu îi ia apărarea în timpul campaniei în contextul atacurilor la soţul său. Dana Budeanu voia să realizeze un episod al Verdictului Politic cu titlul “Firea lui Pandele”.

Gabriela Firea: – Eu m-am obişnuit cu această etichetă. Orice aş spune, cei mai mulţi tot aşa vor crede. Dacă cei care ne privesc, deşi ştiu că am venit din Bacău după revoluţie, am intrat în presă, am fost căsătorită, s-a întâmplat tragedia cu primul soţ, Dumnezeu să-l odihnească, toată activitatea mea şi viaţa mea practic au fost expuse. Nu am avut un minut de răgaz să stau mai ferită. Cum se spune despre unii că au pauză în CV. Dacă ei ştiu toate aceste lucruri şi că m-am recăsătorit matură fiind, realizată, ca femeie, mamă, în profesie, ne-am căsătorit din iubire, avem doi copii. Şi totuşi unii zic că sunt Firea lui Pandele, adică el m-a adus în politică, el m-a făcut senator, m-a făcut primar, el mă păpuşează. Ce rost mai are să explici?

Publicitate

Dana Budeanu: – Acest gen de abordare misogină este foarte caraceristică acestei societăţi.

Gabriela Firea: – Adică o femeie nu poate face nimic decât dacă o împinge şeful. La mine cearta cu soţul înseamnă că sunt mută. Dacă sunt mută o oră înseamnă că ne-am certat. Nu-mi imaginez o ceartă vocală cu soţul. Eu îi spun o singură frază, îi spun că e punctul meu de vedere şi închid, asta e tot.

Dana Budeanu: – E un mod de abordare general: o femeie nu poate face ceva în viaţă decât dacă are un bărbat în spate, o femeie nu poate să primească o promovare decât dacă are ceva cu şeful. În general o femeie nu poate. Acesta este un mesaj care este dat continuu de această societate. Eu pentru asta voiam să fac acest verdict.

Gabriela Firea: – Ei s-au războit cu soţul meu toată campania, de parcă aş fi candidat la Voluntari.

Dana Budeanu: – E o idee: întotdeauna femeia e a cuiva. Nu e aşa. Întotdeauna bărbatul e al cuiva.

Gabriela Firea: – Totul vine şi din felul în care am fost crescuţi, cum am fost formaţi când eram copii. Cele mai multe lucruri vin din copilărie. Bunica atât de mult a repetat în casă că nu trebuie să râdem de ceilalţi oameni, pe cuvânt meu, nici când se fac glume în legătură cu anumite femei din politică, niciodată nu am râs. Ăsta e modul meu de a gândi.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend