Conecteaza-te cu noi

Pitesti

TRAGEDIE IN PITESTI – Un bărbat s-a sinucis în ziua de Bunavestire

Avatar

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Pitești s-a omorât în ziua Buneivestiri, una dintre cele mai mari sărbători creștine. Trupul lui Traian Leca a fost găsit plutind pe râul Argeș și pompierii au fost nevoiți să își riște viețile ca să ajungă la el. Apa era involburată și nu au putut ajunge cu barca așa că militarii s-au legat cu corzi și s-au băgat în apă să recupereze corpul. Din păcate,bărbatul era mort de câteva ore și medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Motivul gestului bărbatului rămâne un mister pentru că nu avea un bilet prin care să explice,iar soția lui a leșinat când a auzit ce s-a întâmplat.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Argeșul, fruntaș la COVID: 98 cazuri noi și 6 decese, în doar 24 de ore!

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit ultimei informări oficiale a Grupului de Comunicare Strategică și a Prefecturii Argeș, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.309 cazuri noi de persoane infectate, dintre care 98 sunt din județul Argeș. Până astăzi, 5 august 2020, la nivelul țării noastre un număr de 2.521 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat iar în județul Argeș s-au înregistrat 6 noi decese în ultimele 24 de ore.

La nivel de Argeș, reprezentanții Instituției Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

Publicitate

-persoane aflate în carantină: 0;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 658;
-persoane externate la cerere: 448;
-persoane internate în spital: 561;
-persoane vindecate: 1153;
-persoane diagnosticate pozitiv: 3705;
-persoane decedate: 137.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Manu promite: NU VOI CANDIDA LA ȘEFIA CJ ARGEȘ !

Avatar

Publicat

in

De

Prezent, astăzi , la conferinta de presă a CJ Argeș, preşedintele Dan Manu a ținut să anunțe, sub forma unei promisiuni, că nu va candida pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. Chestionat de jurnaliști, Dan Manu a recunoscut că a fost ofertat de mai multe partide, dar a decis să rămână un simplu social-democrat. Nu ne-a spus si care e prețul sau ce va primi in schimbul acestei intrari de moment in anonimat !

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend