Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TRAGEDIE IN ARGEȘ ! Soț și soție morți în incendiu

Avatar

Publicat

in

Tragedie, azi noapte, într-o comuna din Argeș! Soț și soție au fost găsiți morți în casa distrusă de incendiu, în satul Purcareni din comuna Micesti ! Alarma a fost dată de fiul proprietarilor cu puțin timp înainte de miezul nopții. Acesta nu locuia cu tatăl Mihai C., de 45 de ani și mama Elena C. de 39 de ani, ci în apropiere. A văzut imobilul cuprins de foc și a sunat la 112. Când echipajele de pompieri au ajuns în comuna Micești, satul Purcăreni, unde era incendiul, au aflat că două persoane se află în interior. Salvatorii nu au putut întra, deoarece ardea generalizat . Când flăcările au mai fost domolite, pompierii au pătruns în interior. Din păcate a fost prea târziu. Bărbatul şi femeia erau morţi, în dormitor. Au fost scoase cadavrele lor în curte, cazul fiind preluat de poliţişti. Cei doi soţi morţi în casa distrusă de incendiu, sunt părinţii a trei copii, două fete de 15, respectiv 17 ani şi un băiat de 19 ani. Acesta din urmă este cel care a alertat autorităţile. Niciunul dintre copii nu locuia în casa părintească, ci pe la diverse rude.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila, anunț important despre coronavirus! Când se produce transmiterea

Avatar

Publicat

in

De

Prof. Alexandru Rafila a vorbit despre infectarea cu coronavirus și despre purtatul măștii în spațiile libere.

Nu, nu se transmite printr-un contact pasager de câteva secunde. Transmiterea se produce când are loc un contact prelungit, când are loc un dialog, persoana poate să strănute. Câteodată nu oprim cum trebuie secrețiile, dar o simplă trecere cu o persoană nu are nimic.

Publicitate

Acest lucru trebuie spus fiindcă se produc exagerări, adică evitarea oricărei interacțiuni cu alte persoane. Nu, păstrezi distanța. Când nu poți, porți masca. Trebuie să ne schimbăm, e cel mai greu de realizat. Trebuie să dobândim obișnuința, este mai greu de obținut, acest lucru se întâmplă în momentul de față”, a spus prof. Rafila, la Digi 24.

Alexandru Rafila a adăugat că, atunci când o cunoștință vine de la mare sau din concediu, ar trebui să păstrăm o distanță de 1,5 – 2 m. În cazul în care avem un dialog la 70 cm unul de celălalt, ne expunem riscului să ne îmbolnăvim și noi cu virusul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

POLIȚIA, CONTROALE la FIRMELE DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN CURTEA DE ARGEȘ și CÂMPLUNG – AMENZI URIAȘE

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, precum și comisari ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au verificat 12 agenți economici ce desfășoară activitate în domeniul demontării (dezasamblării) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, precum şi al comerţului cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Câmpulung și orașului Topoloveni.

În urma verificărilor, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, după cum urmează:

Publicitate

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, a fost aplicată conform O.G. 82/2000 privind activitățile de reparații, reglare, modificări constructive, reconstrucție și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, a fost aplicată conform OUG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend