Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Traficul feroviar de călători a fost reluat pe intervalul de staţii Gugeşti – Sihlea, vineri seara

Publicat

in

NATIONAL

Bea sânge de crocodil de două ori pe zi: ritualul unui om de afaceri din sudul Thailandei

Publicat

in

Un om de afaceri din sudul Thailandei a devenit recent viral pentru că a afirmat că secretul sănătății sale bune este să bea sânge de crocodil amestecat cu alcool de două ori pe zi, scrie odditycentral.com.

Rojakorn Nanon, un bărbat în vârstă de 52 de ani din provincia thailandeză Trang, își începe ziua cu un pahar de sânge de crocodil amestecat cu un alcool thailandez numit lao khao, și mai bea un astfel de cocktail înainte de culcare. Omul de afaceri susține că înainte era slăbit fizic și epuizat tot timpul, dar de când a început să bea sânge de crocodil, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă, iar acum mizează pe această substanță. El crede că sângele de crocodil face minuni pentru mai multe organe, pentru sânge și pentru sistemul nervos.

Citeste mai mult

NATIONAL

Reacție de peste ocean: Joe Biden transmite felicitări sincere lui Recep Erdogan pentru realegerea sa ca președinte al Turciei

Publicat

in

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a felicitat, în cursul nopţii, pe omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru victoria în scrutinul prezidenţial din Turcia, informează Mediafax.

„Felicitări preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru realegerea în funcţie„, a declarat Biden într-un mesaj transmis prin Twitter. „Aştept să continuăm să colaborăm în cadrul Alianţei Nord-Atlantice în probleme bilaterale şi în provocările mondiale comune”, a subliniat preşedintele SUA.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend