Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Totul ce trebuie să cunoaștem despre găzduirea web de tip Reseller

Publicat

in

Dorința de a începe o afacere deseori este spulberată de problemele financiare care intervin încă în etapa de concepere. Totuși, o soluție există chiar și atunci când spiritul antreprenorial nu-și găsește liniștea în așteptarea sumelor cu cinci zerouri pe cardul cu rezerve. Care este aceasta?

Găzduirea webde tip Reseller este metoda ideală pentru a începe un mic business cu investiții minime. Cum funcționează? Îți explicăm imediat.

Ce este reselling de servicii hosting?

Probabil că din denumire deja ai o idee vagă despre ce este vorba. Însă, dacă ar fi să venim cu explicație mai clară, atunci acesta este un serviciu care permite oricărei persoane cu cunoștințe de bază în domeniul administrării de hosting să lanseze o mică companie de găzduire fără a avea propriul echipament. Lucrul dat se datorează faptului că procedurile de rutină (comunicarea cu clienții și suport tehnic) trec pe umerii unui intermediar, astfel proprietarul de servere îi poate oferi acestuia o reducere semnificativă. Prin urmare, diferența dintre prețul final și cel inițial îi revine reseller-ului.

Pentru realizarea acestui mecanism de revânzare este utilizat un software special, care este instalat pe serverul închiriat de compania de hosting. Intermediarul creează conturi pentru clienții săi și oferă acces la panoul de control. Cei din urmă lucrează conform termenilor și condițiilor stabilite de reseller, plătind serviciile prin intermediul panoului în mod automat. În esență, contractul nu este diferit de unul cu un furnizor de web hosting obișnuit. La fel ca în cazul vânzătorilor de produse cu amănuntul, reseller-ul doar furnizează servicii sub propria marcă și își stabilește propriile tarife.

Beneficiul unei astfel de afaceri este că intermediarul nu trebuie să întrețină partea hardware și software a serverului. Pe umerii acestuia cade doar responsabilitatea de comunicare cu clienții finali și asistența tehnică la nivel de găzduire. Deseori, opțiunea dată este o soluție bună pentru companiile dezvoltatoare de site-uri. Aceasta le permite să vină cu un pachet întreg de servicii, iar suportul tehnic este simplu de realizat, întrucât relațiile cu clienții sunt deja stabilite.

Cum poți să devii un web hosting reseller de succes?

Pentru început trebuie să găsești o un furnizor de hosting care oferă servere în chirie pentru revânzare. Ulterior, alegi unul dintre tarifele oferite, care variază în funcție de resursele disponibile. De exemplu, la MegaHost sunt disponibile trei pachete – cu 20, 50 și 100 de, lunar – cel mai ieftin include: 20 GB de spațiu pentru stocare, posibilitatea de a crea 20 de conturi pentru clienți, suport tehnic 24/7, domeniu gratuit și panou de control inclus cPanel/WHM. Odată ce ai luat o decizie, a rămas doar procesul tehnic de instalare a programului de distribuție specializat. În rest, toate echipamentele necesare sunt deja configurate în centrul de date.

După ce ai pus totul la punct, rămâne să te apuci de muncă. Totuși, reține că profiturile vin doar dacă oferi servicii de calitate, care vor genera recenzii pozitive despre brandul tău. Deci, dacă vrei să ai succes, ai grijă să:

  • – Răspunzi prompt la problemele clienților. Găzduire web de tip reseller este o muncă interesantă și profitabilă, dar nu ușoară. Clienții trebuie să primească un răspuns cât mai rapid, în special în timpul orelor de program.
  • – Să ai un avantaj competitiv. Piața furnizorilor de hosting este una aglomerată, deci trebuie să oferi avantaje competitive sau servicii unice pentru a atrage clienții.

Revânzarea serviciilor de hosting este o idee de afacere avantajoasă din cele mai multe perspective. În primul rând, investițiile sunt minime, deoarece nu trebuie să cumperi utilaj scump și care are nevoie de o gestionare complexă. În al doilea, ai ocazia să creezi propriul brand și dreptul să duci propria politică de prețuri. De asemenea, sarcinile tale sunt concentrate doar pe partea de administrare și comunicare cu clienții. Prin urmare, e nevoie să dedici timp vânzărilor de găzduire și oferirea unei deserviri calitative. Cu siguranță, nici acestea nu sunt lucruri simplu de realizat, însă cine a spus că profiturile vin simplu?

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Situație dură pentru Klaus Iohannis: AUR anunță că va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui

Publicat

in

De

Deputatul Dan Tanasă a anunțat că AUR va iniția procedurile parlamentare pentru ca organele abilitate să demareze controlul averii Președintelui României, Klaus Iohannis.

AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii Președintelui Klaus Iohannis 

În urmă cu aproape șase ani, opinia publică era șocată de informația potrivit căreia Președintele României, Klaus Iohannis, pierduse definitiv în instanță una dintre casele pe care le avea în proprietate. În 2015, familia preşedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv, la Curtea de Apel Braşov, un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Braşov a respins recursul declarat de Klaus şi Carmen Iohannis şi a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu.

Klaus Iohannis nu a explicat niciodată public modul de proveniență al averii sale, în ciuda acestei sentințe definitive care ridică mari semne de întrebare.

„Această soluţie, după părerea mea, nu este bună, mă nemulţumeşte şi împreună cu avocaţii mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluţie”, a declarat Klaus Iohannis după finalizarea procesului.

Românii sunt nemulțumiți de faptul că nici până astăzi, cel care ocupă cea mai înaltă demnitate în statul român, nu a explicat clar cum anume a dobândit cele șase case dintr-un salariu de profesor, ulterior de primar.

Baza legală a inițiativei AUR este dată de art. 25 din Legea nr. 115/1996 pentru declararea şi controlul averii demnitarilor, magistratilor, a unor persoane cu functii de conducere şi de control şi a functionarilor publici, care prevede că „Averea Presedintelui României va putea fi cercetata numai după încetarea exercitarii mandatului, iar pe durata acestuia, numai la solicitarea sa sau pe baza hotărârii Parlamentului României, adoptata cu votul majorităţii deputatilor şi senatorilor. În acest ultim caz, Preşedintele României poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa”.

AUR va iniția procedurile parlamentare pentru ca organele abilitate să demareze controlul averii Președintelui României, Klaus Iohannis”,  a scris Dan Tanasă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Dragoș Pătraru, ținta unor ironii pe internet, după ce s-a infectat cu Covid-19: ‘Păi cum rămâne cu imunizarea?’

Publicat

in

De

Jurnalistul Dragoș Pătraru a fost ținta unor ironii, pe grupurile de Facebook, unde circulă o fotografie cu acesta alături de textul ”Dragoș Pătraru, dublu vaccinat, iar acum bolnav de COVID. Păi cum rămâne cu imunizarea?”. 

Cam asta circulă pe net. Nu oamenii care n-au înțeles nimic, ci mizeriile care și-au făcut un scop din a omorî cât mai mulți cetățeni, ținându-i departe de vaccin. Asta nu e opinie, nu e libertate de exprimare, este crimă. Pur și simplu. Să induci ideea că nu trebuie să te vaccinezi pentru că și vaccinații fac boala, ei bine, asta nu mai ține de prostie, e ticăloșie calificată, făcută cu intenție. Iar rețelele sociale nu au nicio problemă să distribuie mizeriile astea, în timp ce autoritățile dorm. Somn bun!„, a scris Dragoș Pătraru pe Instagram.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend