Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Toţi K1 ! După încăierararea slugilor, s-au încăierat si stapanii din Curtea de Arges ! MOTIVUL e HALUCINANT

Publicat

in

– Furiosi ca argesenii nu au muscat momela si le-au refuzat pomana, Pic si Mistofan s-au incaierat … pe banul public

Scandal mare, zilele acestea, intre gastile PSD si PNL din Curtea de Arges ! Motivul este unul care arata ce hal de oameni avem in fruntea orasului de vreo 10 ani: un concert printre tiribombe si ” Se marita Mona mea ” prilejuit de ziua regalitatii. Dupa ce au varsat de comun acord saculetul cu bani publici pentru a le oferi de pomana argesenilor un concert care ar fi trebuit sa ii faca pe oameni sa uite de belele din oras si sa ii ierte pentru toate cele nefacute sau alte gafe marca PIC si Mistofan, trupa lui Panturescu si trupa lui Mitrofan au sarit sa isi rupa gârlejurile. Nu, nu ca spectacolul nu ar fi fost de calitate ba, din contra, s-a vazut clar  ca a fost gandit de oameni cu mult mai mult cerebel decat cei de pe aici. Nu, ei s-au certat  pe motiv ca, la cati bani au bagat pentru iertarea pacatelor, argesenii au refuzat pomana lor si au venit in numar foarte mic la tiribimbe si concert. Asa se face ca abia s-au strans 200 de persoane, asta aratand clar faptul ca argesenii s-au desteptat si nu mai accepta sa fie trasi pe sfoara cu altfel de pomeni si concerte care ar fi avut darul sa ii faca sa uite de majorarea taxelor, de majorarea salariilor oamenilor din primarie, de paragina de strand, de halul in care arata strazile, de abandonarea monumentelor istorice, de lipsa de comunicare, etc, etc….

Advertisements

Primul care a facut gura a fost Panturescu. Acesta i-ar fi reprosat lui Mitrofan, fost PSD si fost ALDE, ca a stricat evenimentul si ca nu s-ar fi ocupat cum trebuie pentru ca argesenii  sa muste momeala si sa vina cu milioanele la spectacol. Adica, de rasul curcilor, primarul Pic il ia de guler tocmai pe cel caruia ii daduse un 10 pentru pentru calitatile sale de manager cultural. Il ia de guler tocmai pe Mistofan, acoperitul PSD din PNL, cel care voteaza la sedinte si participa dupa cum ii dicteaza Panturescu. E de ras, nu ? Pe banii nostri, pe banii vostri !  Primarul Pic si-a asmutit slugile pe Mistofan, iar Mistofan si-a pus si el in miscare slugile dar, asa de tantalai amandoi, au uitat ca, dupa ce s-au incaierat pana la nivel de neveste pe … nemunca, mai exact pe niste maruntisuri de contracte cu primaria, slugile au cazut temporar la pace ( povestea asta in editia viitoare a ziarului). Asa ca, dupa ce PIC si-a dat seama de asta dar mai ales si-a dat seama de valoarea lui Mistofan, au trecut banii cheltuiti pentru concertul fara audienta scontata, la pierderi colaterale. Ba, mai mult, Pic a fost induiosat pana la lacrimi de faptul ca, totusi, Mistofan are valoare, dovada venind a doua zi cand, la evenimentul organizat la restaurantul  sefului de la Casa de Cultura,  au venit mai multi argeseni decat la concertul de la stadion. Gurile rele spun ca scandalul dintre Pic si Mistofan ar fi ajuns pana la urechile sefilor PSD de la judet. Acestia l-ar fi mustrat pe Panturescu, reamintindu-i ca Mistofan este fostul lor coleg de partid, actual acoperit in PNL si viitor membru PSD. Si ca sa inteleaga bine msajul, sefimea i-a transmis lui PIC chiar ca Mistofan i-ar putea lua locul la alegerile pentru primaria Curtea de Arges. ” Sti doar ca il putem momi usor pe Mitrofan, ca si acum 2 ani !”, i-ar fi spus unul din liderii PSD de la Pitesti lui Panturescu.

Asadar, a fost o frumusete de spectacol, cu artisti unul si unul…. Pacat ca scopul acestuia a fost deturnat de Pic si Mistofan in favoarea lor si a partidelor lor. Iar argesenii au mirosit asta, argesenii s-au desteptat si au inteles ca cei doi vor sa ii traga pe sfoara, sa accepte o pomana in piata ca sa uite de majorarea taxelor, de majorarea salariilor oamenilor din primarie, de paragina de strand, de halul in care arata strazile, de abandonarea monumentelor istorice, de lipsa de comunicare, etc, etc….

Argeseanul s-a desteptat si i-a taxat, refuzand sa participe la aranjamentele celor doi.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Publicat

in

De

Ministrul Educației Monica Anisie a declarat  că sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. 

”Am analizat modalităţile în care am putea redeschide unităţile de învăţământ începând cu 2020 – 2021. Toate scenariile pe care le avem ţin cont de recomandările Ministerului Sănătăţii. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la şcoală şi alţii vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcţie de situaţia epidemiologică”, a declarat ministrul.

Advertisements

Conform lui Anisie, unul dintre scenariile luate în calcul era să înceapă şcoala normal, ”dar nu e cazul de situaţie normală”, iar dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continue învăţarea online.

Referitor la nemulţumirile exprimate de elevi în legătură cu educaţia online, ministrul a declarat că vor fi organizate cursuri de formare pentru profesori, ”pentru a îmbunătăţi ceea ce s-a făcut”.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend