Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tot ce trebuie sa stiti despre casele modulare !

Avatar

Publicat

in

Care este diferenta dintre o casa modulara si o casa obisnuita? Deoarece casele modulare sunt construite in depozite, acestea pot fi finalizate in cateva saptamani,in comparatie cu cele obisnuite care dureaza mult mai mult.Intarizierile apar cel mai des din cauza vremii nefavorabile.

Atunci cand aveti in plan sa va faceti o casa din containere, este important sa gasiti cea mai de specialitate companie cum ar fi DMT-Containers, deoarece pot exista cu siguranta diferente semnificative de calitate, pret si servicii. Ca si in cazul cumpararii sau construirii unei case, cercetarea este esentiala.

Avantajele caselor modulare:

  • – Casele modulare nu isi vor pierde valoarea precum casele obisnuite
  • – Casale modulare se pot personaliza
  • – Stilurile si dimensiunile modelelor de carcase modulare variaza
  • – Structura modulara poate fi utilizata pentru aplicatii comerciale, inclusiv cladiri de birouri
  • – Viteza de constructie a caselor modulare este mult mai mare decat cea a caselor traditionale
  • – Impozitul pentru casele modulare este acelasi ca pentru casele traditionale

Toate casele modulare arata la fel?

Spre deosebire de neintelegere, casele modulare nu sunt exact la fel. Casele modulare nu au restrictii de proiectare. Puteti opta pentru orice stil de casa doriti.Puteti adauga cate ferestre sau usi doriti. Majoritatea planurilor de case pot fi transformate in case modulare, ceea ce inseamna ca va puteti crea propria casa pe care ati visat-o.

Sunt casele modulare mai scumpe decat casele traditionale?

Casele prefabricate va pot economisi de obicei multi bani. Deoarece se pot construi intr-o fabrica, pot fi finalizate rapid in cateva saptamani in loc de luni, deoarece nu exista intarzieri din cauza vremii nefavorabile. In plus, toate inspectiile sunt efectuate de catre inspectori la fiecare etapa de constructie si finalizate inainte ca aceste containere sa fie transportate la locatia permanenta.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul ca cu cat designul si specificatiile sunt mai complexe, cu atat va fi mai scumpa casa ta. In pretul acestor tipuri de containere tip locuinta nu sunt luate in calcul si instalatiile de canalizare, apa sau lumina, astfel incat pretul final poate costa mult mai mult.

Avantajele detinerii unei case modulare?

Casele modulare sunt mai ieftine decat casele din caramida sau BCA. Timpul lor mai scurt de executie va va economisi costul total de constructie. Casele modulare sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, astfel incat cheltuielile dumneavoastra lunare vor fi reduse foarte mult. Exista o varietate de case din care puteți alege, iar ca la orice casa obisnuita si aceastea se pot extinde.

Articol postat de catre agentia sicmedia.ro

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Educației anunță noi schimbări: Vom lua măsurile care se impun

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Monica Anisie a anunţat noi schimbări în învăţământ. Tezele ar putea fi eliminate în anul şcolar 2020-2021, iar olimpiadele s-ar putea desfăşura online.

Întrebată dacă tezele vor fi eliminate în anul şcolar 2020-2021, ministrul Educaţiei a declarat că dacă va fi nevoie se va lua şi această măsură.

„Vom lua măsurile care se impun în funcție de situația creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut și în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susține aceste examene”, a explicat Monica Anisie, potrivit stirileprotv.ro.

Ministrul Educaţiei anunţă un ordin care prevede normele de desfăşurare a orelor online. Acest ordin prevede reducerea drastică a materiei, renunţarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitală, scurtarea orarului pentru elevi astfel încât să nu mai petreacă multe ore în faţa calculatorului, dar şi predarea multidisciplinară.

Potrivit ministrului, profesorii de limba și literatura romană, respectiv de engleză ar putea de exemplu să predea în tandem, pentru ca elevii să nu mai fie nevoiți să stea atât de multe ore în fața calculatorului.

Luni, la ministerul Educaţiei va avea loc o conferinţă care va avea ca subiect prezentarea Strategiei de Digitalizare a şcolii romaneşti. Se anunţă parteneriatele cu specialişti în IT care vor ajuta profesorii să folosească tabletele, internetul, dar și aplicaţii pentru predarea online.

„Pe toată perioada vacanței de vară, am desfășurat programe de formare pentru profesori pentru a preda online. În prezent, se lucrează pentru adaptarea programei la învățământul online. Nu s-a luat încă o decizie, dar vom ieși să spunem cum anume se va desfășura predarea și evaluarea în online”, a precizat Anisie.

Biblioteca Virtuală, dar şi platforma E-learning ar putea fi gata în luna noiembrie. Ministrul Educaţiei a acceptat ajutorul lui Rareş Voicu, preşedintele consiliului naţional al elevilor de a ajuta instituţia să implementeze proiectele.

„Din 2011, în legea Educației, este prevăzut să se realizeze Biblioteca Virtuală. Deja ne aflăm la momentul la care s-au evaluat ofertele, pentru că au fost contestații. Pe baza hotărârii CNSC, termenul limită este 18 noiembrie. Până atunci, trebuie să facem lucrul acesta. Ministerul Educației s-a mișcat în 2020, față de anii trecuți. Îl invit pe Rareș să vină alături de ME și să realizăm împreună Biblioteca Virtuală și platforma E-learning”, a precizat Monica Anisie.

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Trecem la ora de iarnă. Ceasurile se dau înapoi- Când se întâmplă asta

Avatar

Publicat

in

De

România trece la ora de iarnă în ultimul weekend din octombrie. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ora 4:00 va deveni ora 3:00. Astfel, ziua de 25 octombrie este cea mai lungă zi din an, pentru că are 25 de ore. 

Chiar dacă Parlamentul European a adoptat renunțarea la schimbarea sezonieră a orei, aceasta va rămâne definitivă abia din 2021. Așadar, România își va mai schimba de câteva ori ora sezonieră, iar apoi va decide dacă va păstra ora de iarnă, adică cea standard, care este valabilă în mai toate statele, ori va adopta finalmente ora de vară.

Eurodeputații au votat în favoarea renunțării la practica de ajustare a ceasurilor cu o oră în primăvară și toamnă începând cu 2021. La ora de vară, ceasul se dă înainte cu o oră (ora 3:00 devine ora 4:00).

Citește și:

Studiu cutremurător! Ce categorie de pacienți riscă fie afectați pentru o perioadă lungă de timp de COVID-19

EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Uluitor! Din ce fac bani generalii Silviu Predoiu, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Petre Tobă

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend