Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TORŢA PE PATRU ROŢI Microbuz în flăcări, pe drumul dinspre Piteşti spre Râmnicu Vâlcea

Avatar

Publicat

in

Clipe de groaza la Draganu, in aceasta dimineata. Un microbuz a luat foc în mers pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Cei patru oameni din maşină au reuşit să se salveze în ultimul moment din autovehiculul cuprins de flăcări. Maşina a ars ca o torţă şi nu a mai rămas nimic din ea. Şoferul făcea curse regulate între Drăganu şi Piteşti şi a sesizat că iese fum de sub capotă şi a tras imediat pe dreapta. În câteva secunde maşina a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii, poliţia şi SMURDUL au ajuns în timp record la locul accidentului dar nu au mai putut salva nimic din maşină. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la sistemul electric.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend