Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Top 4 reguli de redactare a unor advertoriale de calitate!

Avatar

Publicat

in

Datorită modului în care Internetul s-a extins în întreaga lume în ultimii 20 de ani, domeniul online a devenit unul extrem de interesant, dar și de ofertant pentru oamenii de afaceri, care vor să se folosească de această ustensilă pentru a obține profiturile de care au nevoie! De exemplu, cei care își doresc să ajungă să scrie advertoriale de calitate trebuie să înțeleagă foarte bine care este rolul acestora, dar și care sunt regulile de scriere, pe care trebuie să le urmeze pentru a oferi clienților articole de calitate și eficiente.

Alegerea unor titluri atractive, primul pas

Un prim lucru, la care trebuie să fie atenți content writerii este referitor la alegerea titlurilor pentru advertorialele pe care le scriu. Atâta timp cât titlurile sunt unele atrăgătoare și reprezintă ideile esențiale, care ulterior sunt dezvoltate în corpul textelor, cititorii vor continua să lectureze articolele. În caz contrar, oamenii care utilizează Internetul se vor orienta către alte materiale, pe care le pot savura!

Stabilirea unor cuvinte cheie bune

Printre regulile de aur, de care specialiștii în marketing online mai trebuie să țină cont se numără și faptul că alegerea cuvintelor cheie reprezintă un pas esențial! Cu cât keywords-urile sunt alese mai bine, cu atât advertorialele vor ajunge mai sus în ranking-ul de pe Google. De exemplu, specialiștii care vor să realizeze advertoriale de calitate trebuie să știe că online există și programe care îi pot ajuta să afle care sunt cele mai căutate cuvinte cheie de către utilizatorii de pe Internet din toate domeniile.

Textele trebuie să fie structurate în paragrafe scurte și concise

În ceea ce privește modul în care sunt structurate advertorialele, specialiștii trebuie să știe că cele mai bune articolele împărțite în paragrafe scurte și concise, formate din propoziții simple, care sunt ușor de urmărit. În momentul în care consumatorii de pe Internet găsesc texte tip ,,bloc”, de cele mai multe ori ajung să renunțe după doar câteva rânduri, întrucât le este greu să le citească.

Link-urile de legătură aduc un plus valoare pentru toate tipurile de advertoriale

Nu în ultimul rând, important de menționat este faptul că link-urile de legătură aduc întotdeauna un plus de valoare atunci când sunt folosite corect. De exemplu, ele trebuie puse drept backlink pe cuvintele cheie. Link-urile pot duce către alte site-uri, cu care oamenii de afaceri au parteneriate sau către propriile lor produse, în funcție de cum consideră că este cel mai bine.

Ținând cont de toate aceste elemente, content writerii se vor putea ocupa întotdeauna de redactarea advertorialelor de calitate, care să aducă partenerilor lor un plus de vizibilitate în mediul online. Cu cât publicul țintă al afacerilor de pe Internet este unul mai larg, cu atât oamenii de afaceri au șanse mai mari de a obține profituri însemnate pe termen lung. Este important ca antreprenorii să nu se limiteze doar la clienții pe care îi au, ci să încerce să-i diversifice!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SCANDAL MONSTRU! 2 PUȘTOAICE nervoase au pus pe jar 6 ECHIPAJE DE POLIȚIE, în Argeș

Avatar

Publicat

in

De

A fost un taraboi maxim in cartierul Trivale din Pitești care a pus pe jar Poliția. Oamenii legii s-au mibilizat exemplar si au trimis in zona nu mai puțin de 6 echipaje cu girofaruri cu tot. Totul a pornit de la un conflict între 2 puștoaice care ar fi avut ceva de impărțit, asta în afara de injuraturi, palme, șuturi și păruieli. Cele doua fete au fost conduse la sediul poliției pentru verificări și luarea măsurilor legale care se impun.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Elena Udrea: ‘Sunt un om liber, am un copil, vreau să îl cresc în libertate. Oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul ministru Elena Udrea a declarat că ”s-a întors de bunăvoie din Costa Rica și nu se pune problema în acest moment să fie un risc ca eu să plec undeva”.

Udrea s-a prezentat vineri la Curtea de Apel, unde se va judeca solicitarea procurorilor de a fi pusă sub control judiciar, cu interdicţia de a păsări ţara, în dosarul în care a fost condamnată în primă instanţă la 8 ani de închisoare privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

„Sunt singurul caz care s-a întors în ţară de bunăvoie. Dacă aş fi vrut să nu mă întorc, nu mă întorceam acum doi ani. Am venit pentru că mi-am dorit să mă întorc şi, vă amintesc, plecarea mea s-a datorat unei decizii abuzive a instanţei. (…) Despre plecarea mea în Costa Rica cred că nu e cazul să discutăm. Cu toate acestea, eu m-am întors de bunăvoie din Costa Rica şi nu se pune problema în acest moment să fie un risc ca eu să plec undeva”, a afirmat Elena Udrea, la intrarea în sediul instanţei.

Ea a spus că nu înţelege de ce statul „merge cu toată forţa” împotriva ei, de vreme ce nu mai are o funcţie publică.

„Se întâmplă atâtea inovaţii, atâtea premiere, câte se întâmplă în cazul meu, chiar şi după şapte ani. Am auzit ieri pe preşedinte criticând o decizie a unui judecător. (…) După şapte ani, de când nu mai am nicio funcţie publică, după 10 ani de când nu mai sunt ministru, cinci ani de când nu mai sunt deputat, totuşi să îţi fie frică atât de mult de Elena Udrea, încât să mergi cu toată forţa statului împotriva mea? Eu cred că nicio instanţă nu poate să menţină decizia de la fond, nici măcar completul domnului judecător Ionuţ Matei de la Înalta Curte nu poate să menţină soluţia de la fond.

Este dreptul meu să cred asta şi este dreptul meu să contest în apel decizia care s-a dat şi asta voi face. (…) Sunt un om liber, am un copil, vreau să îl cresc în libertate. Condamnarea nu a fost doar asupra mea, a fost asupra unui copil de doi ani, care până la urmă de ce ar suferi o aşa nedreptate? Nu mai sunt singură ca acum cinci ani, când mă puteam lupta ca un haiduc, acum am responsabilitatea unui copil, mă lupt pentru el, nu doar pentru mine”, a adăugat Udrea.

Fostul ministru a făcut referire şi la blestemele pe care le-a adresat judecătoarei care a condamnat-o.

„Suntem la Justiţie, nu suntem la Biserică, iar, înainte de momentul acela, tatăl, cred al uneia dintre fetiţele care a fost omorâtă de şoferiţa beată, a blestemat la televizor judecătoarea care a eliberat-o. Oamenii au asemenea sentimente, mai ales când este vorba despre un copil. Evident sunt emoţiile cuiva care crede în Dumnezeu. Oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?”, a susţinut Elena Udrea.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, la Curtea de Apel Bucureşti, luarea măsurii controlului judiciar, cu interdicţia de a părăsi ţara, faţă de fostul ministru Elena Udrea, după ce a fost condamnată în primă instanţă la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu la alegerile prezidenţiale din 2009.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii invocă faptul că Udrea ar putea să fugă din România înainte de a fi condamnată definitiv, aşa cum s-a întâmplat în trecut, când fostul ministru a părăsit ţara înaintea sentinţei în dosarul ‘Gala Bute’.

De asemenea, procurorii invocă declaraţiile date recent de Elena Udrea la adresa judecătoarei care a condamnat-o.

Elena Udrea a fost condamnată, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

În acelaşi dosar, Ioana Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnată la 5 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor. Ea a primit 3 ani pentru instigare la delapidare şi două pedepse pentru instigare la spălarea banilor, de 3 şi 5 ani, acestea au fost contopite, rezultând o condamnare finală de 5 ani cu executare.

Jurnalistul Dan Andronic, trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, a fost achitat.

Alte condamnări: Gheorghe Nastasia (fost secretar general al Ministerului Dezvoltări) – 6 ani pentru luare de mită; Victor Tarhonm (fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea) – 4 ani cu suspendare pentru luare de mită; Ioan Silviu Wagner (director general al companiei Oil Terminal) – 3 ani cu suspendare pentru delapidare., informează agerpres.ro.

Citește și:

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend