Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

TOP 3 zodii care vor avea parte de bani în luna aprilie

Publicat

in

În luna aprilie, la capitolul bani, trei dintre nativii zodiacului vor avea parte de mari surprize şi bucurii financiare. Pe lângă faptul că vor reuşi să stea departe de datorii, vor achiziţiona tot ce-şi doresc pentru ei şi cei apropiaţi.

Leu. Stai foarte bine la capitolul bani în această lună. Câştigurile ţi se vor înmulţi datorită unor surse contacte de peste mări şi ţări. Este posibil să faci şi o călătorie în străinătate pentru a-ţi accesa o parte din bani.

Vărsător. Vei avea suficienţi bani pentru a cumpăra toate lucrurile de care are nevoie familia ta. În cazul în care plănuieşti să faci achiziţii semnificative (o casă, o maşină sau un teren), aşteaptă până luna viitoare, când sunt şanse să primeşti o moştenire.

Peşti. Nativii Peşti sunt sfătuiţi să facă tranzacţii monetare cu circumspecţie, chiar dacă vor sta foarte bine la capitolul bani. Vei reuşi să-ţi creşti finanţele la sfârşitul lunii, cumpărând bunuri şi echipamente pentru proiectul în care ai de gând să te implici.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Horoscopul lunii noiembrie

Publicat

in

Toate semnele zodiacale vor fi influentate de eclipsa de luna de pe 8 noiembrie. Unele mai mult, altele mai putin, iar influentele vin pe diverse planuri: sentimental, financiar, profesional. Eclipsa aduce necesitatea unei incheieri de etapa, asa ca unele zodii vor avea parte de despartiri, de parasirea locului de munca sau de renuntarea la unele obiceiuri nesanatoase. Indiferent de schimbarile aduse de eclipsa, totul e spre binele nostru suprem, pentru ca incheierea unei etape inseamna deschiderea unui capitol nou. Noiembrie nu va fi o luna usoara, mai ales primele trei saptamani, dar situatia se va mai limpezi spre final. Previziunile astrologice pentru fiecare zodie aici https://newsin.ro/8894-2/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Zodiacul lunii septembrie

Publicat

in

Pentru aceia dintre voi care vor sa faca schimbari radicale in septembrie, sfatul astrologului este sa le lasati pe luna viitoare. Unele zodii sunt marcate de Mercur retrograd si pot avea probleme de comunicare la serviciu sau in viata de cuplu: certuri din nimic, tensiuni si incordare. E bine sa va pastrati calmul inainte de a reactiona. Cam toate zodiile au un septembrie plin, la capitolul munca. Pentru cei care nu si-au gasit serviciu, dar sunt in cautare, aceasta luna poate veni cu vesti bune. Daca vrei sa stii care sunt tendintele in functie de zodia si de ascendentul tau citeste aici https://www.ucoz.ro/care-sunt-cele-mai-norocoase-zodii-in-luna-septembrie/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend