Conecteaza-te cu noi

Administratie

Toate utilajele au ieşit la deszăpezire – la Curtea de Argeş nu sunt probleme majore

Avatar

Publicat

in

În timp ce meteorologii emit tot mai des coduri de vreme rea şi ninsori abundente, cei care se ocupă de deszăpeziri încearcă să ţină pasul cu zăpada care se aşterne astfel incat sa nu fie probleme.

La Curtea de Arges, cel putin deocamdata nu exista strazi blocate iar traficul se desfasoara normal in conditii de iarna, informează reprezentanţii autorităţilor locale.

“Acţionăm non stop, cu toate utilajele iar la această oră nu avem probleme sau străzi blocate. S-a intervenit din centrul municipiului spre străzile laterale iar multe dintre ele sunt deja la negru. Singura problemă pe care o avem este cu personalul, avem puţini oameni care nu pot lucra non stop.”, a declarat redactorilor PROFIT, Ioan Ghiţă, şeful Serviciului Public de Salubritate Urbană.

Astăzi, pe străzile din Curtea de Argeş se acţionează la deszăpezire cu toate utilajele din dotare, adică 3 pluguri, 2 autobasculante cu lamă, împrăştietoare de materiale antiderapant.

De asemenea angajaţii SPGC au deszăpezit cu prioritate străzile unde există persoane care au nevoie să ajungă la spital pentru dializă sau pentru alte tratamente de acest gen

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

SCHIMBARE la PREFECTURA ARGEȘ – SUBPREFECTUL CÂRSTEA se REÎNTOARCE LA BUCUREȘTI – Ce spune Emanuel Soare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Orban a decisa aseară, în cadrul ședinței de Guvern, ca subprefectul de Argeș, Cîrstea Corneliu, să revină la Prefectura București, adica acolo de unde fusese detașat in Argeș pe perioada candidaturii lui Emanuel Soare la CJ Argeș. Decizia lul Ludovic Orban pare a avea la baza eficienta lui Cîrstea in lupta impotriva COVID în Arges. Asta în timp ce la București, prefectul spunea că e la cumpărături și nu știe cifrele exacte de infectare, iar în locului lui a venit apoi polițistul Traian Berbeceanu, cu zero experiență în administrația publică. În acest timp, fostul subprefect al Capitalei, Corneliu Cîrstea, trimis din București la Pitești, este unul dintre cei care au aplicat măsurile energic și corect în Argeș.

“Îi mulțumesc domnului Cîrstea Cornel pentru excelenta colaborare și pentru sprijinul acordat în perioada în care a exercitat funcția de subprefect al Instituției Prefectului Argeș. Este unul dintre profesioniștii administrației publice și mă bucur că am avut oportunitatea de a lucra cu dumnealui, fie și pentru o scurtă perioadă de timp. Îi doresc mult succes și putere de muncă la Instituția Prefectului București unde, în calitate de subprefect, va aduce o contribuție substanțială la gestionarea situației epidemiologice și administrative”, a declarat prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Corbi și Domnești, lemne fără documente – Poliția a confiscat tot, inclusiv TIR-ul

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 57 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești.
De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

În ziua de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Domnești au acționat pentru prevenirea delictelor silvice, ocazie cu care au depistat un tânăr de 22 de ani, din Domnești, care transporta cu o autoutilitară, pe raza localității de domiciliu, 3,5 mc de material lemnos, fără documente legale de provenienţă şi transport.
Tânărul a fost sancționat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Domnești.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend