Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Toata săptămâna am stat beat… şi-o să mai stau. Mulţumesc DNA !

Avatar

Publicat

in

AUTOR : Iulian Uta - iulian.uta@ziarulprofit.ro

Am avut o săptămână de excepţie , motiv pentru care  in fiecare zi a ei de pînă acum am desfundat cîte o şampanie. Cum nu sunt obişnuit cu alcoolul- apropiaţii mei ştiu asta – fiecare sticla de sampanie (Zarea, limited colection) a însemnat cîte o repriză prelungită de beţie. Toată săptămâna am stat beat !!! Am sarbatorit, dragii mei si, la fiecare pocnet de dop tâşnit din sticla cu gît alungit, am ţinut cîte un toast în cinstea DNA.

Luni am desfundat şampania de bucurie ca libidinosul şi aparent corectul deputat Theo Nicolescu, cel care se vedea ministru al justiţiei, a fost dibuit în sfârşit de DNA si pus sub acuzare serioasă, nenică, pentru matrapazlâcurile făcute.

Publicitate

Marţi am desfundat o altă şampanie şi mai bucuros că acelaşi DNA, slăvit fie-i numele, l-a încercuit pe Vali Vişoiu, omul care a jonglat după bunul plac cu zecile, sutele, miile de hectare prin Arges si prin alte zone.

Miercuri am golit iar, dintr-o suflare, o altă şampanie, la fel de bucuros ca DNA l-a “căptuşit”, taică, pe Fane Mistrie, stiţi voi, băieţaşul ăla cu muci sub freză de la PDL care se dădea un fel de şef al judeţului pe timpul domniei lui Mircea Andrei şi a lui Boc.

Îmi pare rău de colegii mei din presa care, aud, ei au cam jelit de luni încoace. Sunt negri de supărare săracii ca , rînd pe rînd, finanţatorii lor iau uşurel drumul puşcăriilor iar ei rămân ai nimănui şi fără sfănta finanţare ce le dădea dreptul să pozeze în pupincurişti exclusivi. Aflu că vreo trei plang efectiv de “păţania” lui Theo Nicolescu. Vestea că Vişoiu e pe făraş a întristat încă vreo 4 ziarişti care au conştientizat că nu vor mai avea ce ciugului de-aci înainte. Unii nu mai au dureri de cap si nu mai au chef de muncă după ce şi Ştefan Lăzăroiu a picat pe burlanul al cărui capăt e pe la Colibaşi.

Şi ce să facem noi, ca e de-abia miercuri … ! Personal, eu astept cu şampanii mult mai acătări de data asta, Dom Perignon,  alte trei motive de la drăguţul DNA de a le desfunda si a continua să sărbătoresc şi, desigur, să mă îmbăt iar. Aştept comunicatele DNA cu grangurii din PSD, aştept alţi primari, aştept încă vreo doi parlamentari….

Ca să-l parafrazez pe amicul Turcescu, aş concluziona simplu: beţia continuă, mai avem multe de desfundat !

 

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend