Conecteaza-te cu noi

CULTURA

TNL-ul promovează tinerii talentaţi – Alex Pîrvu în concert la teatrul Davila

Avatar

Publicat

in

tnl siglaClubul Elevilor Liberali și Tineretul Național Liberal organizează miercuri, 29 ianuarie, începând cu orele 17:30, la teatrul ,,Alexandru Davila’’ un spectacol de excepţie, cu participarea  finalistului de la show-ul tv „Next Star”, băiețelul nevăzător din Pitești Alex Pîrvu.

Spectacolul are ca scop promovarea tinerilor talentaţi şi se va încheia cu acordarea câtorva burse unor elevi cu merite deosebite pe plan şcolar.

Acest spectacol deschide seria de evenimente desfăşurate de TNL în judeţul Argeş sub titulatura “Tineri pentru Argeş”. Prin acest proiect ne propunem promovarea tinerelor elite din diverse domenii, precum sport, cultură, învăţământ, anteprenoriat şi mediul politic. TNL, prin departamentele de specialitate, îşi focusează atenţia asupra tinerilor cu potential, conştientinzând că doar prin promovarea acestor tineri vom diminua atât migraţia acestora dar şi captarea atenţiei asupra lor a diverselor entităţi, atât din mediul privat, cât şi public.” a declarat preşedintele tinerilor liberali din Argeş Cosmin Iordache.

Alături de Alex, pe scenă vor urca şi Andrada Badea, Alexandru Bugan, Emi Chira, Alexandra Răducanu, Mădă Stan, Ioana Voica, Ionuț Bărbulescu, Vlad Mihai Florea, Vlad Dinca, Andrada Dinca, Andreea Enache, Olguța Barac, Maria Bratu, Mădălina Stan și Street Legacy.

Intrarea este liberă.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cum e tocul, și pistolul: Bebe COTIMANIS “A PICAT” EXAMENUL pentru funcția de manager al teatrului Davila – A luat sub 7

Avatar

Publicat

in

De

E jale de nedescris și-o tristețe fără margini la Teatrul Alexandru Davila ! În urma analizei proiectulor de management al celor 6 candidați pentru postul de manager la Teatrul Alexandru Davila, 4 dintre aceștia au fost respinși. Bombona pe coliva amatorismului de la Davila este taman directorul Cotimanis, cel care se lauda, flegmatic, ca el poate caștiga câteva mii de euro pe zi. Eeee, una e sa poti câștiga o mie de uero pe zi, alta e să poți câștiga un concurs…. A demonstrat-o Bebe Cotimanis, si el pretendent la sefia Teatrului, dar, fără succes. El n-a putut și a picat examenul nereusind sa ia macar nota 7.

De precizat că rezultatele au fost afișate cu număr de dosar, nu cu nume, iar cei care merg mai departe in cursa pentru fucnția de manager au obținut notea 9.05, respectiv 7. 88.

Susținerea probei de interviu va avea loc luni, 17 mai, orele 11, în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

La Muzeul Județean Argeș, expoziție dedicată lui Tudor Vladimirescu – erou al renașterii naționale

Avatar

Publicat

in

De

Revoluția de la 1821 condusă de Tudor Vladimirescu a fost unul dintre evenimentele care au marcat începutul procesului de renaștere națională a României. Revoluția a avut cauze naționale, economice și sociale și, deși a fost în cele din urmă înfrântă, a adus în atenția cancelariilor marilor puteri europene situația din Principatele Dunărene și a determinat  Imperiul Otoman să pună capăt domniilor fanariote.

Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la revoluția lui Tudor din Vladimiri, Muzeul Județean Argeș oferă publicului spre vizionare o expoziție de fotografii, transpusă pe 44 de panouri. Pe aceste panouri se regăsesc obiecte din perioada respectivă: arme de foc (pistoale cu cremene și cu percuție, puști), arme albe (iatagane), vestimentație bărbătească din acea epocă.

Totodată sunt expuse și portrete, sculpturi, busturi cu Tudor Vladimirescu, scrisori cu autograful lui, precum și Foișorul Curților Boierești de la Golești, acesta fiind locul unde, conducătorul Revoluției de la 1821, și-a trăit ultimele zile de libertate, înainte de a fi prins și ucis de eteriști.

De asemenea sunt expuse și o serie de medalii, medalioane, monede sau bancnote care au fost emise cu chipul revoluționarului din Vladimiri.

Expoziția a fost realizată în colaborare cu: Complexul Național Muzeal Curtea Domnească – Târgoviște, Muzeul Golești, Muzeul Județean Gorj ,,Alexandru Ștefulescu”, Muzeul Municipiului București, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național de Istorie a României, Muzeul Olteniei – Craiova, Muzeul Regiunii Porților de Fier și Muzeul Romanaților – Caracal.

Evenimentul va avea loc marți, 11 mai 2021, ora 12.00, în Grădina Publică din Pitești (vizavi de Muzeul Județean Argeș).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend