Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri

Publicat

in

ce-tipuri-de-bonusuri

Bonusurile reprezintă unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri pe care casele de pariuri online le oferă utilizatorilor. Majoritatea caselor de pariuri online oferă bonusuri pariorilor, unele oferind bonusuri mai multe și mai consistente decât celelalte.

Fiecare casă de pariuri online încearcă să atragă și să surprindă pariorii prin bonusurile de bun venit sau de tip pariu fara risc. Există mai multe tipuri de bonusuri pe care casele de pariuri le oferă clienților lor. O să îți prezint cele mai populare tipuri de bonusuri oferite de casele de pariuri.

Bonusul în bani

Cel mai cunoscut și apreciat tip de bonus pe care casele de pariuri online îl oferă este bonusul în bani. Bonusurile în bani reprezintă bani extra pe care o casă de pariuri îl oferă pariorilor atunci când fac o depunere.

În general, acest bonus este oferit sub formă de procent din suma depusă. Procentul poate varia între 50% și 200%, în funcție de oferta pe care o are casa de pariuri. În general, bonusurile în bani au o limită maximă care diferă de la o casă de pariuri la alta, la fel cum este și procentul de bonus oferit.

Vei găsi de cele mai multe ori bonusuri de 100% din valoarea primei depuneri ca bonus de bun venit. Pentru a vedea ce bonus de bun venit oferă fiecare casă de pariuri, poți afla acest lucru accesând secțiunea de bonusuri ale platformelor de pariuri online.

Bonus sub formă de pariuri gratuite

Un alt tip de bonus foarte popular la casele de pariuri online este bonusul sub formă de pariuri gratuite. Pariurile gratuite sau pariurile fără risc sunt un tip de bonus care implică rambursarea mizei în cazul în care pariul plasat este pierzător. Fiecare pariu fără risc are o limită maximă de rambursare a mizei.

Mai exact, atunci când plasezi un pariu fără risc plasezi de fapt un pariu normal care este asigurat. În funcție de condițiile impuse de casa de pariuri, pariurile fără risc trebuie să îndeplinească anumite condiții cum ar fi o cotă minimă sau maximă, anumite sporturi sau anumite evenimente.

În cazul în care pariul plasat este pierzător și miza se încadrează în limita stabilită de pariul fără risc, vei primi înapoi miza integral. De cele mai multe ori, miza este rambursată sub formă de bani bonus. Banii bonus au o cerință de rulaj pentru a putea fi transformați în bani reali și retrași.

Secțiunea Cazino

Majoritatea caselor de pariuri au și o secțiune de cazino. În acest fel, există multe case de pariuri care oferă și bonusuri sub formă de rotiri gratuite atunci când faci o depunere în secțiunea de pariuri. Rotirile gratuite se acordă la anumite sloturi și numărul acestora, precum și miza, diferă de la o casă de pariuri la alta.

Câștigurile obținute în urma rotirilor gratuite sunt acordate, de cele mai multe ori, sub formă de bani bonus care necesită condiții de rulaj ca orice alt bonus. Cu toate că bonusul de acordă la sloturi, câștigurile rezultate pot fi folosite pe orice tip de joc, inclusiv pe pariuri.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

E un semn că se pregătește ceva mai rău? Ministerul rus al Apărării: ‘Forțele armate ruse, care și-au îndeplinit obiectivele stabilite în Insula Șerpilor, și-au retras garnizoana de aici’

Publicat

in

De

Forțele armate ruse şi-a anunţat retragerea din Insula Şerpilor, un punct strategic în Marea Neagră cucerit de Moscova încă din primele zile ale invaziei sale în Ucraina la 24 februarie, după mai multe săptămâni de bombardamente intense.

La 30 iunie, în semn de bunăvoinţă, forţele armate ruse, care şi-au îndeplinit obiectivele stabilite în Insula Şerpilor, şi-au retras garnizoana de aici‘, a indicat Ministerul rus al Apărării, afirmând că acest gest ar trebui să faciliteze exporturile Ucrainei de cereale, informează AFP.

Kievul anunţase anterior că trupele ruse au fost forţate să-şi retragă în grabă ceea ce mai rămăsese din garnizoana lor în Insula Şerpilor, în urma unei operaţiuni încununate de succes a forţelor ucrainene. Un anunţ în acest sens fusese făcut de Comandamentul de operaţiuni Sud al forţelor de apărare ucrainene, citat de agenţia ucraineană de presă Ukrinform.

Totodată, şeful cancelariei prezidenţiale ucrainene, Andrii Iermak, a declarat joi că forţele ruse s-au retras de pe Insula Şerpilor, un avanpost strategic din Marea Neagră, relatează Reuters. ‘KABOOM! Nu mai există trupe ruseşti pe Insula Şerpilor. Forţele noastre armate au făcut o treabă grozavă’, a scris Iermak pe Twitter, potrivit agerpres.ro.

Vezi și:

Volodimir Zelenski, despre recuperarea combatanților din regimentul ultranaționalist Azov: ‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toți bărbații și femeile ucrainene’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Volodimir Zelenski, despre recuperarea combatanților din regimentul ultranaționalist Azov: ‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toți bărbații și femeile ucrainene’

Publicat

in

De

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că Ucraina va face tot posibilul ‘pentru a-i recupera din captivitatea rusă pe toţi apărătorii ucraineni care în prezent se află acolo’.

‘Circa 144 de soldaţi ucraineni s-au întors acasă din captivitatea rusă – 59 de soldaţi ai Gărzii Naţionale, 30 din marină, 28 din armată, 17 grăniceri, nouă combatanţi ai apărării teritoriale şi unul din poliţie’, a detaliat Zelenski, într-un mesaj video difuzat în noaptea de miercuri spre joi, potrivit EFE, care citează agenţii de presă locale.

‘Cel mai în vârstă dintre cei eliberaţi are 65 de ani, cel mai tânăr 19. În special, 95 de apărători de la Azovstal se întorc acasă’, a spus preşedintele ucrainean, comentând cu privire la schimbul de prizonieri pe care guvernul său l-a făcut miercuri cu Kremlinul.

Apărătorii de la Azovstal sunt un grup de combatanţi aparţinând regimentului ultranaţionalist Azov şi care s-au alăturat trupelor ucrainene pentru a apăra oraşul-port Mariupol, controlat în prezent de ruşi.

Aceşti soldaţi s-au aflat sub asediu o lungă perioadă de timp împreună cu mai multe sute de civili în catacombele combinatului siderurgic Azovstal, dintre care mulţi au fost luaţi prizonieri de către ruşi.

În mesajul său, Zelenski a mulţumit Direcţiei principale de informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării (GUR) şi tuturor celor care au lucrat la realizarea acestui schimb de prizonieri.

‘Vom face tot posibilul pentru a-i aduce acasă pe toţi bărbaţii şi femeile ucrainene’, a reiterat preşedintele Zelenski, care nu a menţionat numărul prizonierilor ruşi daţi la schimb Moscovei.

De la începerea invaziei ruse în Ucraina la 24 februarie, cele două ţări au efectuat mai multe schimburi de prizonieri.

În acelaşi timp, Tatiana Harko, sora unuia dintre comandanţii apărătorilor de la Azovstal aflat în captivitatea rusă – comandantul Brigăzii a 36-a de infanterie marină, Serghei Volînski, alias Volîna, – a vorbit despre starea apărătorilor ucraineni care s-au întors acasă pe 29 iunie. 99% dintre soldaţii care au fost eliberaţi din captivitate şi-au pierdut membrele, a afirmat aceasta, potrivit Unian.

Soldaţii eliberaţi sunt într-o stare groaznică, dar, cu toate acestea, ei sunt fericiţi că au reuşit să se întoarcă acasă din captivitatea rusă, a declara ea într-un interviu pentru Suspilne.media.

Unii dintre combatanţii de la Azovstal nu au aud şi nu văd, a adăugat ea, subliniind că toţi cei eliberaţi au nevoie de asistenţă medicală.

Serghei Volînski nu se numără printre cei eliberaţi miercuri, a indicat sora sa, care a spus că de când a fost luat prizonieri de ruşi în luna mai familia nu mai ştie nimic de el, informează agerpres.ro.

Vezi și:

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vești bune pentru Volodimir Zelenski: ‘Ucraina poate conta pe noi atât timp cât va fi necesar’

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend