Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Tinerii liberali, cea mai puternicǎ organizaţie din Curtea de Argeş – Proiectele lor, prioritate pentru PNL

Avatar

Publicat

in

Zilele trecute, preşedintele organizaţiei de tineret a PNL Curtea de Argeş, Rǎzvan Popescu, alǎturi de Cristian Mitrofan, candidatul la primǎrie, au avut o întâlnire cu echipa de tineri liberali din urbe. Proiectele şi ideile tinerilor sunt prioritare în urmǎtorii patru ani pentru PNL iar printre acestea se numǎrǎ rezolvarea problemei câinilor fǎrǎ stǎpân, amenajarea unui centru SPA, renovarea stadionului şi construcţia de piste speciale pentru role şi biciclete. « Tinerii din PNL sunt uniţi, avem o organizaţie puterincǎ şi împreunǎ ne vom promova proiectele. Avem tot sprijinul din partea domnului Mitrofan care, nu degeaba şi-ar merita titulatura de “primarul tinerilor” », a declarat Rǎzvan Popescu.

De asemenea, tinerii din PNL sunt de pǎrere cǎ Rǎzvan Popescu ar trebui sǎ ocupe un loc de consilier local la Curtea de Argeş, fiind în mǎsurǎ sǎ aducǎ la cunoştinţǎ şi sǎ punǎ în practicǎ problemele şi ideile tinerilor care trǎiesc în urbea regalǎ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
4 Comentarii

4 Comments

 1. Avatar

  Nascut, crescut si educat in Curtea de Arges

  15 aprilie 2016 la 8:44

  Asteptam sa vad proiecte care vizeaza intersectii noi semaforizate, noi sensuri giratorii, un bazin de innot acoperit pentru tineri, amenajarea unei strazi magistrale cu patru bensi pe axa 1 Decembrie 1918- 1 Mai, iluminat, banci flori si granir pe caile de acces la Manastirea Argesului, completate cu o parcare europeana, intrari in municipiu ca cele din orasele- cu adevarat civilizate- din Romania, ca sa nu mai vorbim ale celor din Occident, banii din impozite si taxe sa nu mai fie sifonati pe “proiecte” utile membrilor Consiliului Local, etc. etc. etc!!! Am uitat sa precizez ca toate astea reprezinta un vis frumos de-al meu, si, de ce nu, al tuturor locuitorilor de bun simt ai Curii de Arges!!!!

 2. Avatar

  Nascut, crescut si educat in Curtea de Arges

  15 aprilie 2016 la 8:46

  Iertati-mi cele cateva greseli! Deh, viteza redactarii!!!

 3. Avatar

  Nascut, crescut si educat in Curtea de Arges

  17 aprilie 2016 la 8:50

  Am redeschis duminica acest fisier pentru a vedea replici la postarea mea si, recunosc, cu mahnire, ca ma asteptam la apatia si dezinteresul viral al argesenilor fata de viata lor in comunitate. Le-as sugera(ironic vorbind) nici sa nu se mai oboseasca pentru a merege la vot pe 5 iunie. Conteaza cine iese sau daca omul chiar doreste sa faca ceva pentru ei????

 4. Avatar

  Gigel cetatean al orasului regal

  17 aprilie 2016 la 16:42

  Nu sunt de acord cu dumneavoastra….Tocmai pentru nu accede asemenea personaje trebuie sa iesim la vot…Mitrofan, Razvan Popescu (alt traseist) Iordachescu…si ceilalti nu mai au ce cauta in peisajul politic al municipiului… Pacat insa ca ,,cei de sus” nu stiu ce au realizat pentru noi, cetatenii, de-a lungul anilor sau mandatelor acesti politicieni . Ce credibilitate mai au ? PNTCD. , PNL, PSD, ALDE, si apoi direct candidat la primarie , unde in patru ani si-a dezvoltat afacerile personale…Ma refer la Mitrofan. Oare ce invata de la el acesti tineri care-l inconjoara ?
  Sa fiu bine inteles … Toate partidele din oras au asemenea oameni, fripturisti, care din neica nimeni, odata, nu le mai ajungi la nas acum…Platforme program…halal…
  Orasul a ajuns o ruina…gropi, murdarie prin parcuri… si vorbim de oras regal…
  In concluzie: sa iesim la vot …

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

PREFECTUL A DECIS: De mâine, în Argeș, INTERZIS activităților de FOCUL LUI SUMEDRU și HALLOWEEN – Vezi și alte restricții impuse

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, întrunit luni în şedinţă extraordinară, a hotărât, prin HCJSU nr48 art7, că, “începând cu data de 20.10.2020, pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș se interzice organizarea și desfășurarea în spații deschise a oricărui eveniment și/sau activitate tradițională de tipul Focul lui Sumedru, Halloween și altele asemenea, care generează aglomerări de persoane.”

De asemenea, conform Hotărârii nr 48/19.10.2020, art6, “este obligatorie purtarea măștii de protecție astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice închise și deschise de pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș.”

Vă amintim că, prin Hotărârea de Guvern 856/14.10.2020, care prelungește starea de alertă, în interiorul localităților se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri.

Conform HG856/14.10.2020, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate, dispuse din exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minim 2 metri între mese și și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite.

În plus, se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, mese festive, etc) , conform HG 856/14.10.2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bărbat din Tigveni, amendat după ce a părăsit izolarea la domiciliu

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii au depistat două persoane care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, față de care au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei.
Astfel, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, care au efectuat verificarea la domiciliu a persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că un bărbat de 39 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.
De asemenea, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Călinești, care au efectuat verificarea la domiciliua persoanelor față de care este instituită măsura izolării sau carantinării, au constatat că o femeie de 33 de ani, nu a respectat măsura izolării la domiciliu, la revenirea dintr-o țară pentru care este impusă această restricție. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar situaţia acestuia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend