Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Thibault Tamas, legitimat la Montpellier, a fost testat pozitiv cu coronavirus şi este în carantină la domiciliu

Avatar

Publicat

in

Fotbalistul în vârstă de 19 ani Thibault Tamas, legitimat la Montpellier, a fost testat pozitiv cu coronavirus şi este în carantină la domiciliu, informează L’Equipe.

Tamas l-a alertat pe medicul echipei după ce a avut dureri la cap, la gât şi febră. El a început tratamentul acasă şi se simte acum mai bine.

Publicitate

De la Montpellier au fost testaţi pozitiv cu coronavirus anterior şi Junior Sambia şi Mihailo Ristic.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Uniunea Europeană – Germania cere noi sancțiuni la adresa regimului de la Minsk

Avatar

Publicat

in

De

Germania, care deţine în prezent Preşedinţia Consiliului UE, a propus luni Uniunii Europene să analizeze posibilitatea de a impune noi sancţiuni asupra Belarusului, după scrutinul prezidenţial şi acţiunile de reprimare, informează agenţia de presă Reuters potrivit Mediafax.

Uniunea Europeană a redus din sancţiunile aplicate Belarusului când această ţară a adoptat măsuri în direcţia corectă, inclusiv prin eliberarea deţinuţilor politici, a amintit Heiko Maas, ministrul german de Externe.

Publicitate

“Acum, trebuie să discutăm la nivelul Uniunii Europene dacă această poziţie mai este valabilă, în contextul evenimentelor din ultima săptămână şi din ultimele zile”, a subliniat Heiko Maas.

Ministerul german de Externe a constatat că există indicii privind fraude electorale produse în Belarus.

Comisia Electorală Centrală a anunţat luni după-amiază că preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a obţinut 80,23% din voturi, iar candidata opoziţiei, Svetlana Tihanovskaia, 9,9%, potrivit rezultatelor parţiale, citate de agenţia oficialăde presă BelTA.

Opoziţia de la Minsk contestă rezultatul alegerilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Cîțu nu a reușit să convingă băncile – Ministerul Finanțelor a împrumutat 201 milioane de lei, deși planificase 300 de milioane

Avatar

Publicat

in

De

Ministerul Finanţelor a împrumutat luni de la bănci 201 milioane lei, sub nivelul planificat, într-o emisiune de obligaţiuni în valoare de 300 milioane lei, scadentă în octombrie 2030, la o dobândă anuală de 3,96%, transmite Mediafax.

La licitaţie au participat şapte dealeri primari.

Publicitate

Volumul total al cererii a fost de 334 mil. lei, din care ofertele competitive au totalizat 273 mil. lei, iar cele necompetitive 61 mil. lei.

Din valoarea nominală adjudecată de 201 mil. lei, suma oferita de bănci în nume şi cont propriu s-a ridicat la 110 milioane lei, iar în contul clienţilor la 30 mil. lei

Ofertele necompetitive au fost de 61 mil. lei.

Ministerul a respins toate ofertele de cumpărare de obligaţiuni transmise cu un nivel al preţului mai mic de 101,5213%.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend