Conecteaza-te cu noi

FUN

TEST. Primul cuvant pe care il vezi spune multe despre tine

Avatar

Publicat

in

Se spune deseori c ace vei prima data ceea ce vrem sa vedem si auzim ceea ce vrem sa auzim. De faptul, in mod inconstient atragem acele lucruri la care ne gandim sau care se potrivesc personalitatii noastre.

Esti pregatit pentru acest test? Priveste panoul de litere si citeste semnificatia primului cuvant pe care il gasesti. Vei fi uimit sa afli detalii noi despre personalitatea ta.

Publicitate

1. ONESTITATE

Daca primul cuvant pe care l-ai descoperit este ONESTITATE, inseamna ca esti o persoana sincera, onesta. Sunt si cuvinte negative pe lista, dar daca focusul tau a fost pe acest cuvant, inseamna ca esti o persoana mereu in cautarea adevarului. Stii sa apreciezi onestitatea si intelegi cat de important este pentru un om sa fie cinstit. Este destul de dificil sa mai fii in ziua de azi onest, insa tu nu te dai batut.

2. DRAGOSTE

Dragostea face lumea ta sa se invarta. Esti o persoana iubitoare, calda, generoasa. Pui iubire in tot ce faci. Pentru tine, dragostea este o forma de glorie. Putini oameni pot iubi mai mult si mai dezinteresat decat o faci tu.

3. BUNATATE

Bunatatea este o calitate pe care nu multa lume o mai are, in zilele noastre. Esti o persoana draguta, mereu gata sa-I ajute pe cei in nevoie. Oamenii vin la tine pentru o vorba buna, pentru sprijin si pentru modul in care se simt atunci cand sunt in preajma ta.

4. MOARTE

Daca ti-a atras atentia acest cuvant, esti fascinat de ceea ce este DINCOLO.  Cuvantul reflecta latura intunecata si morbida a personalitatii tale si are la baza conceptia ta despre moarte. Poate insemna ca esti o persoana pesimista sau, pur si simplu, o persoana care gandeste profund la sensurile lumii. Moartea nu este ceva care te deranjeaza, ci ceva pe care ai vrea sa-l intelegi.

5. INTELEPT

Trebuie sa fii intelept ca sa vezi intelepciunea. Daca ti-a captat atentia acest cuvant, esti genul de persoana careia ii place sa caute intelesuri. Iti place sa analizezi profunzimea vietii, sa intelegi inainte sa judeci. Adevarata intelepciune vine din intelegere, iar tu intelegi valoarea stiintei.

6. FURIE

Daca privirea ti-a fost captata de acest cuvant, inseamna ca este multa furie in sufletul tau. Este un foc ce asteapta sa izbucneasca in flacari puternice. Acesta poate mistui totul in cale. Poate fi durere si suferinta in sufletul tau, care iti alimenteaza furia si te orbeste in drumul tau. Trebuie sa te opresti din a simti aceasta furie pentru ca te poate distruge.

7. JUDECATA

Daca ai observat acest cuvant, inseasmna ca exista o latura rebela si anarhista in tine care isi doreste sa iasa la suprafata. Esti facut sa distrugi perceptii vechi si sa clatesti ceva mai bun si mai frumos. Daca judecata iti ocupa majoritatea timpului, inseamna ca esti o persoana pesismista care nu vede speranta in nicio situatie.

8. LOIAL

Daca ti-a captat atentia acest cuvant, inseamna ca esti ghidat in viata de loialitate. Intelegi valoarea prieteniei si a loialitatii, ca urmare, nu vei trada niciodata pe cineva. Nu vei insela asteptarile cuiva, nu iti vei vorbi prietenii pe la spate. Loialitatea este cuvantul care te defineste.

9. ADEVAR

Toata lumea cauta adevarul, insa multi oameni se tem de el. Daca ti-a captat atentia acest cuvant inseamna ca tu esti in cautarea adevarului. Descoperi instinctiv minciuna si preferi sa spui adevarul transant decat sa minti frumos.

10. PAUZA

Daca ai descoperit prima data acest cuvant, exista o latura destructive in personalitatea ta pe care o tii ascunsa de ochii lumii. Esti o persoana rebela, care vrea sa iasa din norme. Ai tendinta sa distrugi ce a fost creat pentru a revolutiona totul. Trebuiesa inveti sa iti canalizezi bine aceasta energie, pentru a nu ajunge la anarhie.

11. URA

Daca acesta este primul cuvant care ti-a captat atentia, inseamna ca iti lasi prea des latura intunecata sa o acopere pe cea buna. Le permiti negativitatii si toxicitatii sa preia comanda. Ura este combustibilul tau in acest moment. Poate ca cineva te-a condus in acesta stare, insa iti distruge sufetul si trebuie sa te eliberezi de ea.

12. INCREDERE

Daca INCREDERE este primul cuvant pe care l-a intalnit in lista, inseamna ca esti o persoana care are incredere in oameni. Dar si una in care oamenii au incredere. Confidentialitatea este punctul tau forte. Preferi sa-ti tai limba decat sa deconspiri un secret. Aceasta este o calitate faorte rara in zilele noastre.

ce cuvant gasesti - rezolvare

 

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

FUN

Bancul zilei: Veniturile unui ministru

Avatar

Publicat

in

 

– Ați fost ministru în ultimii ani, cu un salariu de bugetar. De unde aveți atîția bani?
– Din noptieră.
– Dar cine-i pune acolo?
– Soția.
– Dar ea de unde-i ia?

– Îi dau eu.
– Dar dumneavoastră de unde-i aveți?
– Domnule anchetator, v-am spus doar: din noptieră.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

FUN

Bancul zilei: Despre miniștri și ministere

Avatar

Publicat

in

O doamnă cu voce suavă dă telefon la un minister.
– Bună ziua, aș vrea să vorbesc cu domnul ministru.
– Cine sunteți?
– Sunt Lola, fosta lui colegă de liceu.

– Minți ca o nenorocită, ministrul nostru nici măcar nu a făcut liceul!
*****
Bulă, la revederea de 20 de ani, se adresează foștilor săi profesori de liceu:
– Măi, stimați profesori, mă tot frământă o întrebare: Chiar atât de imbecil eram în liceu, de mă tot lăsați corigent?
– Vai, dar se poate, domnule ministru!?

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend