Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Tepe turistice la Christian Tour – operatorul practica publicitatea falsa spre disperarea clientilor ANPC A FOST SESIZAT

Publicat

in

Christian Tour 1In ultima perioada nemultumirile la adresa agentiilor de turism din Romania s-au inmultit insa ANPC-ul nu pare a fi asa interesat in a face ordine.  Zilele trecute redactorii ziarului nostru au simti pe pielea lor ce inseamna sa ratezi un concediu datorita unei agentii e turism. Vorbim aici nu de o agentie oarecare ci de una foarte cunoscuta si care se recomanda a fi un lider al pietei de profil din Romania, Christian Tour.

Astfel, pe percursul a catorva zile, unul dintre ziaristi a facut o rezervare pe site-ul celor de la Christian Tour pentru a pleca in concediu in Grecia. Acesta a ales una din ofertele promovate pe site si, constiincios, s-a apucat sa completeze formularele online. Dupa trimiterea acestora nimeni de la Christian Tour nu a mai dat vreun semn de viata asa ca ziaristul a mai facut o alta rezervare cu aceeasi bataie de cap a completarii unor formulare de date.. Nici la acesta nu a primit vreo lamurire iar a doua zi a sunat la agentia Christian Tour pentru a cere detalii. Surpriza, o domnisoara de la sediul central, Andreea Hoidrag, a precizat ca ofertele de pe site sunt astfel construite incat sa traga clientii, in realitate ele nefiind reale. Ba mai mult, aceasta a sustinut ca acesta ar fi si motivul pentru care romanii mai fraieri stau si asteapta chiar si jumatate de an pana primesc lamuriri de la agentia Christian Tour.

Angajatul Christian Tour, Anreea Hoidrag confirma cele reclamate de clienti: toate ofertele din pagina de promotii saptamanale sunt false si nu pot fi onorate.

Angajatul Christian Tour, Anreea Hoidrag confirma cele reclamate de clienti: toate ofertele din pagina de promotii saptamanale sunt false si nu pot fi onorate. CLICK PE FOTO PENTRU A MARI…

Bataia de joc pare a fi politica acestei agentii de turism. Spunem asta pentru ca aceeasi domnisoara ne-a recomandat sa facem rezervare pentru o alta data, decalata cu 7 zile fata de cea solicitata initial. ” Este oferta si pe site !” ne-a asigurat aceasta. Redactorul ziarului nostru a intrat de nou, pentru a treia oara in mai putin de 24 ore, si a gasit ca fiind promovata si de actualitate oferta celor de la Christian Tour. Si tot pentru a treia oara in 24 ore, constiincios, redactorul nostru a purces la completarea formularelor de rezervare. La scurt timp a fost informat ca oferta este valabila si ca trebuie sa trimita avizul pentru a se putea emite documentele de plata. Numai ca, imediat dupa ce s-a trimis confirmarea ca e vorba de o rezervare ferma, aceiasi angajati ai Christian Tour s-au grabit sa anunte redactorul nostru ca in doar 2 minute, oferta a picat . Culmea nesimtirii estea ca aceeasi domnisoara ne-a indrumat sa intram iar pe site si sa facem o rezervare, a 4 a in 24 ore, pentru o alta data, decalata, culmea, tot cu 7 zile.

Sa mai precizam ca solicitand un nume si date de contact al unui director al agentiei Christian Tour, secretarele de acolo nu au fost in stare sa ne ofere aceasta informatie.

Cum reclamatiile de acest gen la adresa Christian Tour curg garla de la inceputul verii, redactorii PROFIT au solicitat un punct de vedere al ANPC care ne-au spus ca avem de a face cu publicitate falsa, aspect nepermis de legile europene, inclusiv din Romania. Aceeasi reprezentanti ai ANPC au dat asigurari ca vor verifica modul in care Christian Tour ofera servicii de agentie de turism prin intermediul site-ului lor.

Asadar, pana ce ANPC va face ordine in haosul numit Christian Tour, daca nu vreti sa ratati concediul din aceasta vara, evitati sa apelati la serviciile acestei agentii

 

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

Publicat

in

De

În urmă cu o săptămână, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susținea că nu se duce la televiziunea „unui turnător dovedit”, făcând aluzie la faptul că Dan Voiculescu, patronul Antena 3, a turnat la Securitate, sub numele de cod „Felix”.

Ei bine, astăzi o să prezint un fragment dintr-un film realizat de Sorina Vasile, pentru Casa Jurnalistului, de la alegerile locale din 2016, când, deși exit-poll-urile o dădeau câștigătoare, Clotilde Armand a pierdut mandatul de primar al Sectorului 1 în fața PSD-istului Dan Tudorache.

La acea vreme, din câte se vede pe filmare, Clotilde Armand nu refuza să meargă la Antena 3, ea fiind invitată, alături de Nicușor Dan, la „Sinteza Zilei”, emsiunea lui Mihai Gâdea.

Ba chiar, Armand se amuza împreună cu Gâdea, iar, la finalul emisiunii, jurnalistul, plin de curtoazie, îi spunea că ar fi votat-o dacă locuia în Sectorul 1.

Mie chiar îmi pare rău că nu sunt în Sectorul 1. V-aș fi votat cu toată inima! Chiar cred că niște oameni ca dumneavoastră, ca Nicușor ar putea să schimbe lucrurile și sper să reușiți”, îi transmitea Mihai Gâdea lui Clotilde Armand, după emisiunea de la Antena 3.

Trebuie amintit faptul că judecătorii de la Curtea de Apel București au decis definitiv, în anul 2013, că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea. Practic, și în 2016, când Clotilde Armand mergea în studioul Antena 3, Voiculescu era „turnător dovedit” – așa cum îl numește primarului Sectorului 1 acum.

Clotilde Armand: „Nu știu cum să o zic mai elegant dar eu la televiziunea unui turnător dovedit sau la televiziunea unui fugar cu probleme penale n-am să mă duc”

Sunt supărați mai mulți politicieni din PNL și PSD pentru că eu scriu pe Facebook. Nu știu cum să o zic mai elegant dar eu la televiziunea unui turnător dovedit sau la televiziunea unui fugar cu probleme penale n-am să mă duc. Și nici bani nu le dau de la primărie… așa cum obișnuia să o facă fostul edil din PSD.”, a scris, la 27 iulie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

SURSE Efectul contractului semnat de Clotilde Armand cu noul operator de salubritate: Locuitorii din Sectorul 1 ar urma să plătească mai mult pentru curățenie

Publicat

in

De

La 2 august, Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a încheiat un contract pentru salubrizarea Sectorului 1 cu RER ECOLOGIC SERVICE BUCUREȘTI REBU S.A.

Deși Clotilde Armand a anunțat că, prin acest contract, locuitorii Sectorului 1 vor plăti mai puțin pentru serviciile de curățenie, surse ale Bugetul.ro susțin contrariul.

Mai mult, conform surselor Bugetul.ro și din surse deschise, pe luna august, salubrizarea Sectorului 1 ar urma să se scumpească.

Concret, conform surselor noastre și potrivit unei analize comparative, în urma contractului semnat cu REBU, curățenia în Sectorul 1 ar urma coste cu 808.942 lei (fără TVA) mai mult decât până acum, când de acest serviciu se ocupa Romprest.

Din calculele pe care Bugetul.ro le prezintă în exclusivitate reiese faptul că, pentru 20 de zile, serviciile prestate de REBU costă 7.663.972 de lei (fără TVA), în vreme ce, pentru aceleași servicii, Romprest percepea 6.855.030 lei (fără TVA). Asta înseamnă că REBU percepe cu 11,8% (808.942 lei fără TVA) mai mult față de Romprest.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend