Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

Tentativă de omor asupra judecătoarei Gabriela Baltag, șefa Asociației Magistraților

Avatar

Publicat

in

Judecătoarea Gabriela Baltag a fost ținta unei tentative de asasinat. Șefa Asociației Magistraților din România și-a găsit luni, mașina vandalizată și cu frânele tăiate.

gabriela baltagLa trei ani de când judecătoarea Mona Pivniceru, actualmente membru CCR, a fost ținta unei tentative de omor, scenariul se repetă cu actuala președintă a Asociației Magistraților.

Gabriela Baltag, judecător la Secţia civilă a Tribunalului Neamţ, şi a soţului acesteia, judecătorul Vasile Baltag, şeful Secţiei penale a Tribunalului Iaşi au fost luni, la un pas de moarte.

Luni dimineață, soții Baltag au coborât din bloc, la mașină pentru a-și duce copilul la școală. Numai că cei doi judecători și-au găsit luni dimineață, mașina vandalizată  în parcare.

Mașina, o Skoda Octavia 2, era fost pornită, iar avaria a fost semnalată de becurile de avertizare de pe bord, astfel încât cei doi judecători şi-au dat seama că este ceva în neregulă la autoturism. Drept urmare nu au mai plecat cu ea. Judecătorii au mers la un service auto, unde li s-a confirmat faptul că le-au fost tăiate intenționat furtunul de frâne. Când a auzit aceste lucruri, judecătoarea Gabriela Baltag a sunat de urgenţă la 112 și a chemat poliția reclamând o tentativă de asasinat.

Poliţiştii sosiți la fața locului, au confirmat avariile existente la maşină, stabilind că au fost tăiatatât furtunul de presiune de la roată dreapta-faţă, cât şi furtunul de presiune de la roată stânga-faţă. Anchetatorii au cerut imaginile de la camerele video existente la magazinele din apropiere pentru a-i identifica pe cei care au “umblat” la maşinăjudecătorilor.

Dacă judecătorii se urcau în mașină, erau cu siguranță victimele unui accident rutier, care s-ar fi putut solda chiar şi cu decesul soţilor Baltag.

Încă nu se cunoaşte care dintre cei doi judecători a fost vizat de acest atentat, dar incidentul a provocat deja indignare în sistem. Însă cel mai probabil judecătoarea gabriela Baltav era țint. Întrucât în calitate de președinte al Asociației Magistraților a avut multe acțiuni împotriva regimului Băsescu, a CSM, a lui Hăineală și Daniel Morar.

Culmea este că Mona Pivniceru a pățit o situație similată la mașină, când era tot președinte al Asociației Magistraților din România.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

BREAKING NEWS! EXISTĂ ALEPH NEWS! Canalul de știri va emite de mâine, 1 septembrie

Avatar

Publicat

in

De

  • Aleph News este primul canal de social television din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu.
  • Aleph, imaginat de scriitorul Jorge Luis Borges, este o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiți, vezi tot universul în timp și spațiu. Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi și o convergență a universurilor interior și exterior ale omului contemporan.
  • Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target.

Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.

Echipa de jurnaliști reunește atât nume cunoscute care au lucrat cu Adrian Sârbu în ultimii 25 de ani – Costi Mocanu, Felix Drăghici, Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Cristina Airabedian, Vlad Craioveanu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiță, Dan Pavel, Irina Ursu, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruț, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniță, dar și colaboratori noi: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Țigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii și alții din presa locală.

Canalul poate fi urmărit pe rețelele de cablu și satelit: Vodafone, Telekom, Orange, INES și NextGen, cât și online: pe site-ul www.alephnews.ro, Facebook, Instagram și Youtube.

Pentru mobil, Aleph News este formatat 9:16, similar Instagram-ului.

Adrian Sârbu: “Aleph News e un proiect al secolului 21. El își va crea propria piață: consumatorii de informație și entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonați de televiziunea tradițională. Ei așteaptă să retrăiască experiența informației fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)așteptatul Breaking News.”

Link video: https://www.facebook.com/watch/?v=881811345699400&extid=hcVXxsaVi34YyMgL

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

INEDIT! Fost europarlmentar, din birourile de la Bruxelles… la cules de prune pe deal!

Avatar

Publicat

in

“Veşnicia s-a născut la sat” credea Lucian Blaga și, daca marele poet mai trăia și atăzi, probabil se felicita pentru ca, acum aproape 100 de ani, nu era convins de asta, ci doar credea acest lucru. O postare pe facebook a fostului europarlamentar PSD, argeșeanca Gabriela Zoană, ar putea reformula celebrul vers al lui Blaga: Veşnicia s-a născut la sat, s-a evaporat in meandrele tehnologiei moderne dispărând pe facebook, tablete si telefoane, dar poate renaște doar atunci cand redevenim copii în livada bunicilor…

Asta pentru ca fostul europarlamentar, avocat de meserie si om de baza al PSD, nu a mai postat pe facebook poze de la Bruxelles, din timpul activităților de partid sau de prin calatorii în țări exotice. Și-a surprins prietenii cu imagini din livada bunicilor din timpul unei activități pe cale de dispariție – culesul prunelor, la care a audăugat și parte amintirile personale din copilaria petrecută într-un sat din Argeș. Postarea Gabrielei Zoană a strâns sute de aprecieri, trădeaza o altă latură a acestia si, probabil, i-a îndemnat pe mulți cei care au văzut-o să nu mergă astazi la o terasă din centru unde să butoneze din greu telefonul, să nu plece la Mamaia doar ca sa faca un selfie de fițe, ci să dea o fugă la țară pentru a redescoperi veșnicia…

Iată și o parte din texul care însoțește imaginile cu frumoasa pesedista la cules de prune, in livada buncilor de la țară.

“În anii copilăriei mele mergeam mereu la cules de prune la bunicii mei, de fapt era o activitate foarte așteptată și prilej pentru noi, copiii, să ne luăm la întrecere. Îmi amintesc cum urcam în grabă scara de la butoiul unde vărsam prunele care era imens, înalt cât tot hambarul. Cu gălețile pline alergam din livadă la hambar, nerăbdătoare să le umplu din nou. Culesul prunelor era foarte important în casa copilăriei mele și principalul mijloc de venit pe timpul iernii: tătăiță era negustor de țuică și bătea țara în lung și-n lat să-și vândă marfa. Bunicii mei au fost cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată, frumoși la chip, frumoși la suflet și cu o inteligență emoțională demnă să umple cărți întregi de parenting și dezvoltare personală.”, a scris, alături de fotografii, Gabriela Zoană.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend