Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Teatrele de pe Broadway vor cere spectatorilor dovada vaccinării anti-Covid la intrare

Publicat

in

Teatrele de pe Broadway vor cere spectatorilor să prezinte dovada vaccinării anti-Covid şi purtarea măştii va fi obligatorie până cel puţin la finalul lunii octombrie, a anunţat asociaţia producătorilor, potrivit news.ro.

Sălile urmează să se deschisă în curând, iar producătorii au spus că toţi spectatorii trebuie să demonstreze că au fost vaccinaţi cu un ser autorizat de FDA sau de Organizaţia Mondială a Sănătăţii atunci când intră în teatre.

„Vaccinaţi-vă şi ne vom vedea în toamnă”, a scris pe Twitter actorul Jeremy Jordan. Compozitorul Jason Robert Brown a fost de asemenea de acord cu această decizie: „Corect. La asta am ajuns”.

Excepţie de la regulă vor face copiii cu vârste sub 12 ani, care nu sunt încă eligibili pentru a fi vaccinaţi, şi persoanele care au probleme de sănătate sau convingeri religioase care îi împiedică să se vaccineze, au mai spus operatorii teatrelor. Aceştia trebuie să arate dovada unui rezultat negativ la testul Covid. Purtarea măştii este obligatorie, cu excepţia locurilor în care se mănâncă ori se bea.

Broadway League a transmis că proprietarii teatrelor anticipează analizarea politicilor de siguranţă în septembrie şi e posibil să includă relaxarea unor prevederi dacă oamenii de ştiinţă o permit după luna octombrie.

Decizia a venit la scurt timp după ce Actors’ Equity Association, sindicat ce reprezintă aproximativ 52.000 de actori şi directori de scenă, a anunţat că va cere tuturor membrilor distribuţiilor şi personalului să fie complet vaccinaţi anti-Covid.

Cei care nu sunt vaccinaţi, inclusiv copiii cu vârste sub 12 ani, trebuie să continue să poarte masca de protecţie, să păstreze distanţa fizică pe cât psibil şi să fie testaţi cel puţin de două ori pe săptămână. Regulamentul se aplică atât producţiilor de pe Broadway, cât şi celor susţinute de Equity în ţară.

Show-ul lui Bruce Springsteen este singurul care are reprezentaţii în prezent pe Broadway. Majoritatea teatrelor urmează să se deschisă în septembrie sau octombrie, după mai bine de un an şi jumătate.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii estimează că la finele lunii decembrie se va circula pe Drumul de legătură DN 5-Şoseaua de Centura-Pod Prieteniei

Publicat

in

De

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu alături de Premierul Nicolae Ciucă au inspectat, marţi, şantierul obiectivului de investiţii “Drumul de legătură DN 5 km 60+500 – Şoseaua de Centură- Podul Prieteniei km 61+400”, informează un comunicat de presă al MTI.

Stadiul fizic de execuţie pentru cei 5,72 km (din care 5,10 km lungime drum de legătură şi 0,62 km lungime drum reabilitat/lărgit) este de 95%. În aceste condiţii termenul estimat pentru darea în trafic este data de 20 decembrie 2021 urmând ca finalizarea tuturor lucrărilor să se realizeze până în luna aprilie 2022.

“Sunt obiective importante pe care trebuie să le livrăm românilor. Era o ruşine a noastră ca intrarea în ţară să nu arate cum trebuie. Cred că fiecare dintre noi a văzut cum arăta ieşirea sau intrarea în ţară dinspre Bulgaria. Antreprenorul, care este unul serios, s-a mobilizat şi putem spune că acum avem şi noi un drum demn de zilele noastre. Aş vrea sa văd astfel de drumuri peste tot în ţară”, a spus ministrul Sorin Grindeanu, care a adăugat că va continua vizitele neanunţate pe şantierele obiectivelor de infrastructură şi că va verifica împreună cu cei de la CNAIR şi antreprenorii care este situaţia reală din teren, potrivit Agerpres.ro.

Drumul de legătură, în lungime 5,72 km, are ca scop principal asigurarea conexiunii rutiere între DN5 şi punctul de trecere a frontierei Giurgiu. Antreprenorul este SC PORR CONSTRUCT SRL, contractul a fost semnat în noiembrie 2019, iar valoarea contractului este de 106.638.187,87 lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni execuţie şi 84 luni perioada de garanţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

PSD’s Ciolacu disapproves of compulsory vaccination, as right to life, precedence over all other rights

Publicat

in

De

Chairman of the Social Democratic Party (PSD) and Speaker of the Chamber of Deputies, Marcel Ciolacu, stated on Tuesday that he does not “at all” approve of compulsory vaccination, emphasizing that the right to life “takes precedence” over all other rights.

“I do not force anyone and I do not agree at all with compulsory vaccination. Let me be very clear. I have rights, as do you. You have the right not to be vaccinated, I have the right to be vaccinated. I believe the right to life takes precedence over all other rights. Dr. Rafila [Minister of Health] will come and explain exactly a predictable, scientific mechanism [regarding the COVID Green Certificate – ed.n.]. I do not condemn the world not to go to work … or … you will see,” Ciolacu told national broadcaster TVR.

Marcel Ciolacu also showed that he does not think that “politicians should give their opinion regarding the pandemic”.

AGERPRES

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend