Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

TE BAGI ? Primaria Pitesti angajeaza 2 inspectori si un consilier VEZI CONDITIILE

Publicat

in

Primaria PitestiPrimăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 04.08.2014, ora 1000, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a următoarelor funcţii publice de execuţie temporar vacante:

  • 1 post de consilier, clasa I gradul superior, din cadrul Serviciului Administraţie Publică Locală – Compartimentul Relaţii Publice.

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:

–       studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

–       vechime minim 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

–       cunoştinţe de operare pe calculator, nivel mediu;

–       condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată.*, cu modificările şi completările ulterioare.

 

  • 1 post de inspector, clasa I, gradul principal în cadrul Compartimentului Încasări şi Evidenţa Veniturilor-Direcţia Economică.

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:

–      studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic;

–      vechime minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

–      cunoştinţe de operare pe calculator, nivel mediu;

–      condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată.*, cu modificările şi completările ulterioare.

 

  • 1 post de inspector, clasa I, gradul principal în cadrul Serviciului Constatare Impunere Persoane Fizice-Direcţia Economică.

Condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească participanţii la concurs sunt următoarele:

–         studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic;

–          vechime minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;

–          cunoştinţe de operare pe calculator, nivel mediu;

–          condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată.*, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Probele de concurs se vor desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Piteşti din str. Victoriei nr. 24 , după cum urmează:

–          04.08.2014, ora 1000 – proba scrisă;

–          08.08.2014, ora 1000 – interviul.

 

Actele necesare pentru participarea la concurs şi tematica concursului se pot obţine de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relaţii Publice.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul Management Resurse Umane şi Protecţie Civilă, camera 12 sau la telefon 213994, interior 219.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este data de 28.07.2014 orele 1200.
Pentru actele necesare înscrierii la concursuri click aici.
Pentru bilbiografie pentru postul de consilier, clasa I gradul superior, din cadrul Serviciului Administraţie Publică Locală – Compartimentul Relaţii Publice click aici
Pentru bibliografie pentru postul temporar vacant de inspector, clasa I, gradul principal în cadrul Compartimentului Încasări şi Evidenţa Veniturilor – Direcţia Economică click aici
Pentru bibliografie pentru postul temporar vacant de inspector, clasa I, gradul principal în cadrul Serviciului Constatare Impunere Persoane Fizice – Direcţia Economică click aici

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Nicolae Ciucă, despre introducerea certificatului verde obligatoriu la locul de muncă: ‘Vor beneficia și persoanele care au trecut prin boală’

Publicat

in

De

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat că a avut discuții cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, la finalul săptămânii trecute, şi despre certificatul verde şi a convenit cu acesta nişte soluţii prin care certificatul verde la locul de muncă să fie reintrodus în dezbatere parlamentar, apoi aprobat de Camera Deputaţilor, promulgat şi ulterior pus în aplicare. 

„Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament şi, în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să poată să meargă la promulgare şi să poată fi aplicat”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat marţi la vizita pe şantierul drumului care va face legătura cu Podul Prieteniei, Giurgiu – Ruse, când va fi introdus certificatul verde la locul de muncă.

Chestionat despre un orizont de timp, prim-ministrul a răspuns: „Daţi-mi voie să nu estimez un timp acum”.

Întrebat dacă ia în calcul ca persoanele care au anticorpi, dar nu au fost luate în evidenţă de DSP să poată avea certicatul verde, Ciucă a replicat: „Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor beneficia şi persoanele care au trecut prin boală”.

De asemenea, chestionat dacă va fi introdusă propunerea lui Alexandru Rafila ca certificatul verde să fie eliberat şi pentru persoanele care au făcut prima doză de vaccin, la un interval de 10 zile, şeful Guvernului a spus: „Nu am discutat acest detaliu cu ministrul Alexandru Rafila sâmbătă, urmând ca împreună cu ceilalţi specialişti să poată să vină cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci vom vedea despre ce soluţii concrete este vorba”, conform news.ro.

Vezi și:

Avertisment din partea ministrului Sănătății, Alexandru Rafila: ‘Încă sunt cifre îngrijorătoare. În loc să avem sărbători liniștite, facem tot posibilul să le stricăm’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Dr. Tudor Ciuhodaru: ‘Noi vorbim despre pașapoarte verzi în contextul în care se vede și aici că vaccinații pot fi infectați și pot transmite boala’

Publicat

in

De

Medicul Tudor Ciuhodaru a analizat cele mai noi date despre varianta Omicron a SARS-COV-2 și a prezentat măsurile care trebuie luate de Guvernul României în contextul COVID-19. În opinia europarlamentarului, românii nu au de ce să se panicheze.

„Belgia a fost prima țară din Europa care a depistat un astfel de caz. Repet ceea ce a zis ministrul belgian: vreau să repet că este o variantă suspectă, nu știu dacă este periculos, deci precauție absolută, fără panică în așteptarea unei analize științifice suplimentare!

A spus și OMS că timp de două săptămăni va da date suplimentare apropo de contagiozitate, patogenitate și măsurile de sănătate publică ce vor fi afectate de apariția acestei noi variante”, a declarat Ciuhodaru, pentru B1 TV.

Măsurile de prevenție pe care le recomandă dr. Tudor Ciuhodaru

Datele experților în sănătate vor stabili exact ce măsuri vor trebui luate în viitor. De asemenea, Ciuhodaru recomandă ca Guvernul României să deruleze mai multe acțiuni de prevenție.

„Evident că prin prisma mutațiilor este variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală. Ceea ce este extrem de important sunt, de fapt, cei patru piloni pe care i-am propus de la începutul acestei pandemii, apropo de controlul și rezolvarea acestei situații, adică pe lângă distanțare, mască, vorbim despre testare. 5-10% dintre aceste teste ar trebui dublate de secvențierea genomică, pentru a depista la timp apariția noilor tulpini, ca să știm la ce ne așteptăm.

Am recomandat și în Parlamentul European, ca recomandare în comisia de sănătate. Importante ar fi și testele serologice, ca să vedem care este gradul de imunitate în rândul cetățenilor, la nivelul întregii țări. Există studii că imunitatea legată de trecerea prin boală la nivelul României este favorabilă”, a declarat Ciuhodaru.

Medicul Ciuhodaru pune sub semnul întrebării utilitatea pașaportului/certificatului verde COVID, în contextul în care din ce în ce mai multe date arată că și vaccinații se infectează, sunt simptomatici, transmit mai departe virusul și pot deceda în urma infectării cu SARS-COV-2.

„(…) În Israel, toate cele trei cazuri erau la persoane vaccinate. Așa că, dacă vorbim despre măsuri de combatere a transmiterii în această pandemie – măsuri de prevenție, măsuri de analiză epidemiologică, gândiți-vă că noi vorbim despre pașapoarte verzi în contextul în care  se vede și aici că vaccinații pot fi infectați și pot transmite boala„, a mai transmis medicul, informează b1tv.ro

Citește și:

Medicul Tudor Ciuhodaru: ‘Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend