Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Te-ai născut toamna? Iată ce SECRETE știu astrele despre tine

Publicat

in

Știința a demonstrat recent că anotimpul în care venim pe lume ne influențează caracterul, stările emoționale și chiar inteligența. Dar astrologia a descoperit aceste lucruri cu sute de ani în urmă. Iată ce spun astrele despre cei care s-au născut toamna.

Psihologii susțin că persoanele care s-au născut toamna, mai ales în lunile octombrie și noiembrie, sunt mai înclinate către o atitudine negativă și pesimistă. Dar astrologii au observat cu totul alte trăsături, care s-au confirmat în sute și mii de astrograme ale nativilor din această perioadă.

Toamna este anotimpul planurilor și al acțiunii

După o vară în care ne-am relaxat și ne-am distrat, toamna vine cu planuri noi, cu provocări, cu strategii mai agresive pentru a ne atinge scopurile pe care ni le-am propus de-a lungul anului.

Persoanele care s-au născut toamna sunt mai organizate, mai atente și mai muncitoare. Sunt pragmatice, materialiste, dar concentrate asupra obiectivelor lor. Sunt oameni de acțiune, iar atitudinea lor ambițioasă îi influențează într-un mod pozitiv și pe cei din jur.

Dragostea – un mister, dacă te-ai născut toamna

Nativii din lunile de toamnă sunt ușor de descifrat în ceea ce privește cariera și ambițiile lor personale. Dar sunt o enigmă, când vine vorba despre dragoste. La prima vedere par detașați, obiectivi, ușor nepăsători, dar, în realitate, sunt romantici și foarte sensibili.

Cine îi cunoaște bine, știe că sunt foarte profunzi când se îndrăgostesc și că pot oferi totul persoanei iubite. Dar au nevoie de încurajare și de multă afecțiune pentru a se deschide.

Nativii toamnei, cei mai descurcăreți

Conform tipologiilor astrologice, persoanele care s-au născut toamna sunt puternic influențate de Venus și de Marte, iar acest lucru ne spune că sunt mult mai descurcăreți decât cei născuți vara sau primăvara.

Ei găsesc repede soluții la orice, nu pierd timpul când trebuie să rezolve ceva complicat. Pun mâna pe telefon și caută ajutoare, cer bani și sfaturi, acționează imediat și problemele sunt depășite!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

HOROSCOP

Iunie 2022, luna marilor schimbari in plan sentimental pentru toate zodiile

Publicat

in

Se anunta mari schimbari si clarificari pentru nativii din toate zodiile. Aceste schimbari sunt declansate de eclipsa totala din 16 mai, care aduce cu sine o viziune mai limpede asupra situatiei in care ne aflam, inclusiv in plan sentimental. Pentru multi nativi, se ridica ceata si isi vor vedea partenerul/partenera in adevarata lumina, mai ales daca e vorba de iubiri recente, de doar cateva luni. Alte semne zodiacale, Berbecul de exemplu, plang dupa trecut si regreta niste decizii, dar isi dau seama abia acum ca au gresit. In iunie are loc “marea trezire”: ne vom intelege greselile si vom avea claritatea mintii pentru a merge mai departe. Explicatii pentru fiecare zodie in planul iubirii gasiti aici https://www.ucoz.ro/horoscop-de-dragoste-iunie-2022/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Luna MAI – cele mai importante informatii de care ai nevoie, in functie de zodie

Publicat

in

Luna mai aduce schimbari majore pe plan sentimental, financiar si al carierei. Sunt schimbari uriase, cu efecte pe termen foarte lung, in contextul fenomenului din 30 aprilie – Luna Noua si eclipsa de Soare in Taur. Sunt posibile despartiri de parteneri, desi relatia parea stabila, sunt posibile tradari, deceptii sau esecuri profesionale. Indiferent de zodie, acestea sunt, in realitate, o binefacere. Unii au curajul de a taia raul de la radacina si de a iesi din relatii toxice, altii au curajul de a renunta la un job, dar vor gasi ceva mai bun. Tot ce pare o pierdere in aceasta luna este, de fapt, un semn din partea universului ca lucrurile se vor aranja mai bine. Cum va fi luna mai pentru fiecare zodie citeste aici https://newsin.ro/ce-schimbari-ne-asteapta-incepand-de-astazi-horoscopul-lunii-mai/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend