Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tara arde… bugetul local se cheltuie aiurea – Se cumpǎrǎ maşinǎ de curǎţat cartofi şi sistem de supraveghere pentru un spaţiu încǎ nefolosit

Avatar

Publicat

in

Bugetul municipiului Curtea de Argeş, şi aşa mic în acest an, datoritǎ sumelor fabuloase alocate pentru alunecǎrile de teren din toamna trecutǎ, va fi din nou modificat sǎptǎmâna aceasta.

In urma unor cereri venite de la anumite insituţii din subordinea primǎrie, se va jongla în aşa fel cu banii pentru ca toate cererile sǎ poatǎ fi onorate.

Publicitate

Si nu numai sumele se majoreazǎ ci şi listele de cheltuieli şi investiţii vor fi schimbate, bineînţeles, dacǎ şi consilierii locali vor fi de acord.

Maşinǎ de curǎţat cartofi în loc de aparaturǎ medicalǎ

La Spitalul Municipal Curtea de Argeş, lista de investiţii aprobatǎ la început de an va fi modificatǎ, iar microtonul care trebuia achiziţionat va fi înlocuit cu o maşinǎ de curǎţat cartofi în valoare de 6 mii lei dar şi un monitor de funcţii vitate în valoare de 47.4 mii lei.

Bani mai sunt solicitaţi şi de instituţii de învǎţǎmânt, spre exemplu de Seminarul Teologic Neagoe Basarab şi Grǎdiniţa cu program prelungit Academia Piticilor.

Supraveghere video pentru un spaţiu nefolosit

O altǎ investiţie consideratǎ nefolositoare la acest moment este cea a achiziţionǎrii unor camere de supraveghere, cu tot ce implicǎ acest sistem, pentru Serviciul Public de Asistenţǎ Socialǎ şi Autoritate Tutelarǎ, care ar urma sǎ fie montat în clǎdirea fostului cǎmin de elevi de pe strada 1 Decembrie, acolo unde va funcţiona pânǎ la urmǎ sediul SPAS. Deocamdatǎ nu s-a fǎcut o estimare a acestor cheltuieli generate de montarea sistemului de supraveghere.

30.000 lei pentru…. Cetatea Domneascǎ

Deşi sezonul turistic s-a cam încheiat iar locuitorii municipiului Curtea de Argeş au nevoie de lucrǎri urgente, cum ar fi plombarea unor gropi, asfaltarea unor strǎzi sau racordarea la reţelele de utilitǎţi, aleşii locali vor aproba ca 30.000 lei sǎ fie cheltuiţi pentru editarea albumului Municipiului Curtea de Argeş, intitulat Curtea de Argeş – Cetate Domneascǎ.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Accident în Curtea de Argeș – S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA

Avatar

Publicat

in

De

Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp pe raza orasului Curtea de Arges. Un autoturism s-a răsturnat efectiv pe o strada din orasul regal . In autoturism se aflau 2 persoane care s-au evacuat. Una dintre acestea acuza dureri la unul dintre membrele superioare, a fost preluată de către pompieri și este transportată la spital. La fata locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ambasadorul SUA în România, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu

Avatar

Publicat

in

De

Ambasadorul Statelor Unite în România l-a acuzat pe liderul PSD Marcel Ciolacu deoarece nu vrea să ia măsuri îParlament pentru combaterea traficului de persoane. 

„La 26 iunie, am vorbit despre raportul privind traficul de persoane pe anul 2019 publicat de Statele Unite. Raportul arată că problema traficului de persoane în România a fost provocată de derapajele privind statul de drept în timpul guvernului precedent. Am cerut Parlamentului să acționeze și să adreseze această problemă. Este foarte dezamăgitor că liderul PSD Ciolacu a răspuns spunând că legile românești curente privind traficul de persoane și statul de drept sunt suficiente. Nu sunt! Cer din nou Parlamentului României, așa cum am făcut-o și pe 26 iunie, să aprobe legile dure necesare pentru eliminarea traficului de persoane și crimei organizate. Eforturile din prezent ale Guvernului Orban pentru întărirea statului de drept, pentru oprirea traficului de persoane și oprirea crimei organizate sunt remarcabile”, a declarat Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, conform Digi24.ro.

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

Publicitate

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend