Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tânără din Piteşti lovită pe o trecere de pietoni de o maşină a poliţiei

Publicat

in

O tânără în vârsta de 27 de ani a ajuns, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni din municipiu de o maşină a Serviciului de Protecţie Internă al Poliţiei Judeţene Argeş, condusă de un comisar şef din cadrul instituţiei.
Potrivit anchetatorilor, accidentul rutier a avut loc în sensul giratoriu din cartierul piteştean Războieni.

Maşina Serviciului de Protecţie Internă al Poliţiei Judeţene Argeş se afla în misiune în momentul producerii accidentului, iar poliţistul nu a observat la timp că tânăra traversa strada prin loc marcat. În urma impactului, tânăra a suferit mai multe răni la picioare şi la gât.

“Pacienta este conştientă, stabilă hemodinamic, are funcţiile vitale păstrate, are câteva escoriaţii la genunchi, la coate şi la un ochi, rămâne la noi pentru investigaţii medicale, este în afara oricărui pericol”, a declarat dr. Nicoleta Nistor de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş.

Din primele cercetări la faţa locului arată că maşina condusă de comisarul şef din cadrul Poliţiei Judeţene Argeş circula cu viteză mică.

“Colegii mei fac cercetări. În accident au fost implicaţi un coleg de-al nostru şi o doamnă. Poliţistul are gradul de comisar şef şi lucrează la «control intern». Nu ştim în acest moment împrejurările în care a avut loc accidentul, este cert că a fost o traversare. Nu sunt imagini de pe camerele de supraveghere surprinse în momentul producerii accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Dosarul de cercetare în acest caz va fi trimis spre soluţionare procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

 

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Cercetatorii sud-africani sunt aproape siguri ca Omicron detroneaza Delta

Publicat

in

Inca nu stim insa daca disparitia variantei Delta si inscaunarea Omicron e o veste buna. Studiile clinice de pana acum arata simptome blande – intre care tuse uscata, febra, transpiratii nocturne, oboseala. Savantii sud-africani atrag insa atentia ca trebuie sa treaca cel putin patru saptamani pana se vor stabili cu certitudine anumite lucruri, cum ar fi capacitatea vaccinurilor actuale de a tine piept variantei Omicron, in ce masura anticorpii dupa trecerea prin boala sunt utili in fata Omicron, precum si alte elemente legate de cat de patogena e noua varianta. Cu alte cuvinte, cat de severe sunt formele de boala. Mai multe detalii aici https://newsin.ro/varianta-omicron-va-lua-locul-delta-inca-nu-stim-daca-e-bine-sau-rau/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Șpaga și corupția nu își vor mai avea locul la Ministerul Transporturilor. Sorin Grindeanu bate cu pumnul în masă: ‘Nu există cartonaș galben, e direct roșu’

Publicat

in

De

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că va acorda direct ”cartonaș roșu” celor care nu vor fi corecți în domeniul Transporturilor.

Întrebat cum va elimina şpaga şi corupţia din Ministerul Transporturilor, Sorin Grindeanu a răspuns că el este un om corect, astfel că le cere şi colaboratorilor săi să fie corecţi.

”Nu sunt organ de urmărire penală, dar o să le cer tuturor celor care vor să colaboreze cu mine să fie extrem de corecţi. Eu sunt un om corect, acelaşi lucru îl aştept şi de la ei. Nu există cartonaş galben, e direct roşu. Dacă se întâmplă lucrurile de această manieră – şi pot să o ia ca pe un avertisment, dacă vreţi, ceea ce am spus, pentru că prea mult… Datoria statului, indiferent de guverne, de stânge, de dreapta, de preşedinţii pe care i-am avut în aceşti 30 şi ceva de ani de la Revoluţie, datoria noastră, a statului faţă de cetăţean  este imensă, din perspectiva onfrastructurii de transport, fie că vorbim de rutier, feroviar şi aşa mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu.

Grindeanu a adăugat că ”trebuie să se întâmple lucruri” în domeniul Transporturilor, nu doar să se vorbească despre aceste lucruri.

”Trebuie să se întâmple lucruri, nu trebuie să vorbim despre lucruri. În toţi anii aceştia, dacă nu s-au făcut la hărţi şi la planuri şi la studii. Problema e cădacă desenau ei că voiau ei e una, problema e că au şi costat zeci, poate chiar sute de milioane toate aceste studii care până la urmă să sperăm că vor fi puse în practică”, a declarat Grindeanu, conform news.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend