Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tânără de 18 ani, cercetată penal pentru dare de mită: a încercat să îi ofere bani polițistului care o examina pentru obținerea permisiului de conducere

Publicat

in

O tânără de 18 ani din Suceava este cercetată penal pentru dare de mită. Ea i-ar fi oferit poliţistului examinator bani pentru promovarea probei practice a examenului auto. Banii au fost introduşi în dosarul de candidat, acţiunea fiind surprinsă pe camera video a agentului.

”La data de 10.03.2023, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava au fost sesizate de reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea  Vehiculelor Suceava cu privire la comiterea infracţiunii de dare de mită, în contextul susţinerii probei practice pentru obţinerea permisului de conducere”, a transmis, sâmbătă, Direcţia Generală Anticorupţie, într-un comunicat de presă.

NATIONAL

Zelenski a încins firul roșu: I-a băgat în ședință pe Rutte și Erdogan, să le ceară avioane de ultimă generație

Publicat

in

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a anunţat că, în cursul zilei de luni, a discutat la telefon cu premierul olandez, Mark Rutte, și cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan. Convorbirea dintre Zelenski şi Rutte s-a axat pe aşa-numita coaliție internaţională de avioane necesare Kievului, liderul ucrainean mulţumind în acest sens pentru sprijinul manifestat de Olanda.

Citeste mai mult

NATIONAL

Euro trades at 4.9640 RON

Publicat

in

The exchange rate of the national leu currency resulting from the quotations announced on Tuesday by the banks authorized to operate on the currency market is as follows:

CURRENCY SYMBOL RON

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend