Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

UPDATE! Tânăr dispărut de acasă, găsit de poliţişti. Voia să se sinucidă

Avatar

Publicat

in

UPDATE: Tânărul ar fi vrut să se sinucidă. În ruscacul său au fost găsite două sticle cu antigel, iar din una lipseau 50-100 ml. Cu ocazia verificărilor, tânărul nu a spus dacă a băut sau nu din recipient, fiind condus la o unitate medicală pentru investigații.

Un tânăr, de 18 ani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.  În contextul evenimentului din Curtea de Argeș, unde un tânăr de aceeași vârstă a fost găsit mort, familia a alertat polițiștii. Iar aceștia l-au găsit în câteva ore. Băiatul stătea în frig, într-un parc din Pitești.

În noaptea de 3 februarie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 46 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, cu privire la fapul că fiul său, de 18 ani, ar fi plecat de la locuinţa din Piteşti şi nu s-ar fi întors până la acel moment.

„În urma verificărilor s-a stabilit că în cursul serii, tânărul s-ar fi întâlnit cu mai mulţi prieteni în zona pădurii Trivale, unde a fost găsit la primele ore ale dimineţii de către poliţişti împreună cu membrii de familie”, a transmis IPJ Argeș.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, din verificări stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Polițiștii au solicitat și un echipaj medical, în vederea evaluării stării fizice a tânărului. Tânărul a fost găsit singur în Pădurea Trivale, în frig.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea: La noi, guvernul perturbă și constrânge

Avatar

Publicat

in

De

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea a postat, miercuri, pe reţelele de socializare, un mesaj dur la adresa Ministerului Educaţiei. Ea consideră că guvernul român perturbă şi constrănge educaţia prin birocraţie.

„În lumea civilizata, s-au gasit solutii adecvate pentru elevi si profesori. La noi, guvernul perturba si constrange educatia. Iata inca o mostra de dispret si incompetenta marca Anisie – Pepsiglas. Mai multe asociații ale elevilor cer Ministerului Educației să retragă noile declarații-angajament pentru elevi și părinți, considerandu-le inutile.

“În loc să ne îngropăm în acte fără valoare, ar fi ideal să lucrăm pentru ca accesul la educație să fie asigurat pentru toți elevii din România”, transmit asociatiile de elevi!

”, spune Gabriela Firea, în postarea de pe Facebook.

Vezi și:FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Deocamdată situația nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că deocamdată nu ne aflăm în situația în care să ne gândim la o carantină sau un lockdown.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă în România nu se impune o nouă carantină, având în vedere numărul de îmbolnoviri şi faptul că multe state europene au luat deja o astfel de decizie şi a precizat: ”Aflăm de la buletinele de ştiri şi de la dvs şi de la alţii că la noi pandemia e în extindere, dar în realitate lucrurile la noi au fost gestionate până acum bine. Chiar statele despre care vorbiţi au un număr de cazuri mult mai mare ca noi, chiar raportat şi la populaţie. Ei au fost nevoiţi să ia măsuri drastice. Noi nu ne dorim acest lucru”.

Şeful statului a precizat că autortăţile şi românii, împreună, trebuie să gestioneze pandemia.

”Spun de fiecare dată autorităţilor şi românilor să combată eficient răspândirea acestei epidemii. Noi cu mască, cu igienizare, iar autorităţile cu măsuri, cum am spus şi ieri extinderea locurilor la ATI. Nu ne dorim un aşa numit lockdown. Deocamdată situaţia nu ne duce cu gândul la o carantină sau un lockdown”, a mai afirmat Iohannis, conform news.ro.

Citește și:

FOTO Una dintre cele mai mari companii din România scoate la vânzare mai multe terenuri în București și în marile orașe din țară

Răsturnare de situație după decizia luată de ÎCCJ în cazul pensiilor militare de stat (pensii speciale)

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend