Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

UPDATE! Tânăr dispărut de acasă, găsit de poliţişti. Voia să se sinucidă

Publicat

in

UPDATE: Tânărul ar fi vrut să se sinucidă. În ruscacul său au fost găsite două sticle cu antigel, iar din una lipseau 50-100 ml. Cu ocazia verificărilor, tânărul nu a spus dacă a băut sau nu din recipient, fiind condus la o unitate medicală pentru investigații.

Un tânăr, de 18 ani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.  În contextul evenimentului din Curtea de Argeș, unde un tânăr de aceeași vârstă a fost găsit mort, familia a alertat polițiștii. Iar aceștia l-au găsit în câteva ore. Băiatul stătea în frig, într-un parc din Pitești.

În noaptea de 3 februarie a.c., în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de către un bărbat de 46 de ani, din comuna Bărăşti, judeţul Olt, cu privire la fapul că fiul său, de 18 ani, ar fi plecat de la locuinţa din Piteşti şi nu s-ar fi întors până la acel moment.

„În urma verificărilor s-a stabilit că în cursul serii, tânărul s-ar fi întâlnit cu mai mulţi prieteni în zona pădurii Trivale, unde a fost găsit la primele ore ale dimineţii de către poliţişti împreună cu membrii de familie”, a transmis IPJ Argeș.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, din verificări stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Polițiștii au solicitat și un echipaj medical, în vederea evaluării stării fizice a tânărului. Tânărul a fost găsit singur în Pădurea Trivale, în frig.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Tot mai mult cazuri de variola maimutei, vezi care sunt simptomele si cum se ia

Publicat

in

In Europa apar tot mai multe cazuri de infectare cu virusul care provoaca variola maimutei. Elvetia a anuntat primul caz de infectare, iar “campioana” la numarul de bolnavi este Spania, cu zeci de cazuri. Focarul a fost o sauna, inchisa intre timp de autoritati, frecventata mai ales de barbati amatori de legaturi cu persoane de acelasi sex. Si in Israel a aparut primul caz de imbolnavire. In Olanda, de asemenea, dupa un prim caz depistat ieri, astazi autoritatile au anuntat ca au mai descoperit cativa bolnavi. Inca nu este clar cum aceasta boala, specifica mai ales anumitor zone indepartate din Africa, a ajuns in Europa, Statele Unite, Canada si Israel. Se ia mai ales prin contact fizic foarte apropiat. Mai multe despre simptome si despre modul de infectare aici https://newsin.ro/variola-maimutei-se-extinde-in-europa/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Acest război este pregătit, de vreo 5-6 ani. Crimeea nu a fost niciodată recunoscută de către Zelenski, ucraineni și nici de restul lumii ca fiind teritoriu rusesc’

Publicat

in

De

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, a vorbit despre războiul din Ucraina, despre care crede că a fost planificat încă de-acum 5 sau 6 ani. De asemenea, este de părere că rușii au pornit ofensiva din cauza temerilor că Ucraina va încerca să-și recapete Crimeea, peninsula anexată ilegal de Rusia în 2014.

„Acest război este pregătit, după părerea mea, de vreo 5-6 ani. Povestea cu admiterea în NATO a fost un pretext. (Vladimir Putin n.r) avea sau pretinde că avea informații că Ucraina se înarmează.

Crimeea nu a fost niciodată recunoscută de către Zelenski, ucraineni și nici de restul lumii ca fiind teritoriu rusesc. Ei (rușii n.r), însă, l-au rusificat, este teritoriu considerat chiar rusesc. Si atunci, ei probabil au avut informații că Ucraina – pe drept cuvânt, e a lor – vor porni o contraofensivă, vor face pulbere republicile alea care erau, vor lua Crimeea și îi vor alunga pe ruși. Totul este făcut, încă o dată, pentru Crimeea.

Crimeea nu are râuri, nu are ape. Crimeea era legată (de Rusia n.r) cu un pod pe care l-a făcut Putin. Nu poți să aprovizionezi o splendoare a Rusiei, că așa e considerată – cum au ei acolo vile – cu un pod. Este un sigur pod, cel pe care l-a inaugurat Putin. Atât”, a afirmat Ion Cristoiu, conform gândul.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend