Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Tânăr din Argeș reținut pentru furturi. A creat un prejudiciu de 10.000 de lei

Avatar

Publicat

in

Un tânăr din comuna Dârmănești a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști argeșeni, sub acuzația de furt calificat. Acesta a furat de mai multe ori, pe parcursul ultimelor două luni, decembrie și ianuarie, scule și unele de pe raza comunei sale. A sustras bunuri atât din gospodării cât și din societăți comerciale.

„Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii ianuarie 2020, ar fi sustras mai multe scule şi unelte din incinta unei societăţi comerciale aflată în construcţie. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracție și în anexa unei locuințe din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul de la ambele fapte, în valoare de aproximativ 10.000 de lei, a fost recuperat aproape în totalitate”, informează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alina Gorghiu îi liniștește pe alegători: ‘Nimeni nu se îmbolnăvește în secția de vot’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Atenție! Legea se va aplica de sâmbătă. Toți românii sunt vizați

Avatar

Publicat

in

De

Noua lege, nr. 273/2020, prevede şi situaţiile care autoritățile locale vor putea intra pe proprietățile private neîngrijite, dar şi motivele care au dus la necesitatea redactării şi aprobării actului normativ, conform Avovcatnet.ro.

Autorităţile pot intra şi desfăşura lucrări pe proprietăţi private în următoarele cazuri: necurățarea terenurilor şi a locurilor de depozitare aflate în proprietate sau a căilor de acces, neasigurarea curăţeniei şi igienei în imobilele şi incintele deţinute sub orice formă, inclusiv prin activităţi de curăţare, dezinsecţie şi deratizare, nedepozitarea corespunzătoare a gunoiului menajer, industrial, agricol sau a materialelor refolosibile, neîndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuarele din dreptul imobilelor şi de pe locurile de parcare, nerespectarea măsurilor stabilite de lege şi de reglementările locale pentru asigurarea igienei publice şi curăţeniei în localităţi sau necurățarea şanţurilor, rigolelor şi podeţelor aferente proprietăţii.

Vezi și: Mega-veste! Vârsta de pensionare va fi redusă pentru mii de angajați

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend