Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Tânăr de 19 ani, reţinut pentru 11 infracţiuni de tâlhărie

Publicat

in

„Ancheta a fost declanşată la data de 20 iunie, când poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în jurul orei 1,30, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 6, însoţit de doi prieteni, o persoană necunoscută, prin ameninţare cu un cuţit, l-ar fi deposedat de un lănţişor, iar pe prietenii acestuia i-ar fi deposedat de o sumă de bani şi de mai multe brăţări”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, vineri, AGERPRES.

NATIONAL

Anunț categoric făcut de Marcel Ciolacu în privința rotativei: ‘Am o singură linie roşie!’

Publicat

in

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă PSD vrea rescrierea protocolului cu PNL, că este un document asumat şi ar fi nimic de rescris la el. De asemenea, chestionat dacă sunt ministere la care social-democraţii nu doresc să renunţe sau dacă există o linie roşie pe care partidul nu o va trece, Ciolacu a replicat: „Am o singură linie roşie se numeşte prostia şi cred că aceeaşi linie roşie o are şi PNL”, relatează agenția NEWS.RO.

Citeste mai mult

NATIONAL

Lionel Messi: ‘Mi-ar fi plăcut ca Maradona să-mi înmâneze Cupa Mondială sau măcar să vadă Argentina campioană mondială’

Publicat

in

Căpitanul reprezentativei Argentinei, Lionel Messi, a declarat că i-ar fi plăcut ca Diego Armando Maradona să-i înmâneze Cupa Mondială şi a subliniat că în ziua în care a câştigat titlul mondial s-a schimbat totul pentru el.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend