Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Tabăra de tradiții și artă decorativă ”Sumedru la Florica”, ediția a XII-a  

Publicat

in

Consiliul Judeţean Argeş, prin Centrul de Cultură ”Brătianu”, organizează, în perioada  20 – 23 octombrie 2014, Tabăra de tradiţii şi artă decorativă  ”Sumedru la Florica”  ediţia a XII-a. Organizatorii vor să  aprindă gustul  pentru culoare şi formă  în  rândul elevilor de la şcolile din Ştefăneşti şi Valea Mare, acțiune desfășurată în colaborare cu artişti plastici şi profesori .  Temele lucrărilor de artă  decorativă vor  fi  inspirate din tradiţiile populare care însoţesc  sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir. Tabăra se va desfăşura la Vila Florica din Ştefăneşti, de luni până miercuri , între orele  9.00 şi 11.00.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Intrare gratuită pentru copii, la Muzeul Județean Argeș, de 1 Iunie

Publicat

in

De

1 Iunie este ziua în care se celebrează miracolul nașterii, al purității, dar și întoarcerea la inocență. De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, Muzeul Județean Argeș va oferi acces gratuit copiilor la toate secțiile expoziționale din structura sa organizatorică, respectiv: Expoziția Flori de mină – Comorile adâncurilor, Galeria Națională de Artă Naivă și Muzeul Sportului Argeșean ,,Campionii”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban vine mâine în Argeș – SE INAUGUREAZĂ MUZEUL BRĂTIANU

Publicat

in

Conacul-Bratianu-0.jpg Conac-Bratieni-2-1.jpg

Duminică, 24 mai 2020, cu începere de la ora 09:00, va fi inaugurat Muzeul Național Brătianu din Ștefănești. La eveniment au confirmat prezența prim-ministrul Ludovic Orban și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend