Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SURSE: PSD CÂȘTIGĂ DETAȘAT ALEGERILE ÎN ARGES – PNL nu trece de 25 % – VEZI DATE

Avatar

Publicat

in

Surse politice apropiate de Casele de Sondare Curs-Avangarde au dezvaluit pentru ziarul PROFIT că, potrivit datelor culese de organizatorii exit-poll-ului pentru judetul Arges, situatia este clară si transata in favoarea PSD.

Astfel, Argesul ramane un judet rosu: la ora 17.00, PSD avea 39,7% conducea in Argeș cu un avans urias in fata PNL care contoriza doar 21, 5 %. USR-PLUS e mult sub scorul ultimelor sondaje si avea in Argeș, la ora 17:00, doar 13, 9% .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Arde pădurea la Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

În urmă cu puțin timp în Albeștii de Argeș a izbucnit un incendiu de vegetație uscată. La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de prima intervenție și comandă.

Pompierii care au ajuns la fața locului spun că este afectată de incendiu o suprafață de aproximativ 5000 de mp.

Revenim cu detalii..

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful Mascaților dă totul peste cap: Una dintre victime l-a lovit cu piciorul pe agresor!

Avatar

Publicat

in

De

Chestorul de poliție Alexandru Scurtu, șeful SIAS, a declarat, marți, în cazul dublei omucideri din Onești, că una dintre victime l-a lovit cu piciorul pe Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani.

Potrivit lui Alexandru Scurtu, situația s-a calmat în urma discuțiilor dintre negociator și agresorul din Onești.

Însă, un moment crucial a schimbat definitiv soarta negocierilor.

Una dintre victime l-a lovit cu piciorul pe Gheorghe Moroșan, iar acesta din urmă a devenit violent și i-a atacat pe cei doi muncitori.

La 16:55 s-a produs ceva, un declic. Din informațiile avute, una dintre victime a încercat să-l atace pe agresor, moment în care acesta și-a schimbat comportamentul și a devenit foarte violent, lovind în stânga și în dreapta.

Pe parcursul negocierilor, s-a constatat o relaxare, însă aceasta nu a putut fi fructificată mai departe, din cauza intervenției victimei, care, se pare din informații, l-a lovit cu piciorul pe bărbatul în cauză și a declanșat reacția violentă a acestuia”, a afirmat chestorul Alexandru Scurtu.

Vezi și

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend