Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

SURSE – Ordinul lui Nicolae Ciucă, la Vila Lac: ‘Opriți lupta internă’

Publicat

in

Premierul Nicolae Ciucă le-a spus liderilor PNL, duminică după-amiază, la reuniunea de la Vila Lac, că trebuie să oprească luptele interne pentru că adversarul este în exterior și anume extremismul, conform unor surse participante la ședință.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Teoria finală a lui Stephen Hawking despre univers, explicată de cercetătorul care i-a fost cel mai apropiat

Publicat

in

Timp de 20 de ani, cercetătorul belgian Thomas Hertog și celebrul astrofizicianul Stephen Hawking au colaborat strâns şi au construit o nouă viziune cu privire la originea Universului și înțelegerea cosmosului. Hertog a prezentat „ultima teorie” a lui Hawking, care a murit în 2018, la vârsta de 76 de ani, conform AFP, scrie Agerpres.

Cercetătorul belgian a descris cum Hawking a înţeles în cele din urmă că volumul său fundamental, „A Brief History of Time”, vândut în peste 10 milioane de exemplare, a fost scris „dintr-un punct de vedere greşit”.

Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Viral pe internet – Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Publicat

in

Viral pe internet – Trucul care a făcut furori, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă.

Mulți utilizatori ai platformei TikTok au realizat numeroase videoclipuri în care au prezentat un truc prin care pot face fructele de avocado să se păstreze proaspete, fără să capete acea culoare maro. Acum, însă, reprezentanții Administrației pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite ale Americii au lansat un semnal de alarmă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend