Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Surse Noi dezvăluiri privind procurorul care s-a aruncat în gol în Vinerea Mare! Ce s-a făcut sâmbătă

Publicat

in

Ies la iveală noi detalii privind procurorul care s-a sinucis în Vinerea Mare! S-au făcut noi dezvăluiri după ce medicii legiști au făcut autopsia procurorului Ramona Bulcu, sâmbătă dimineață.

Procurorul Ramona Bulcu, fost șef al Biroului de Presă al Parchetului General, s-a sinucis vineri, aruncându-se de la etajul cinci al instituției.

Potrivit surselor Antena 3, aceasta a intrat în depresie după ce nu a mai deținut funcția de purtător de cuvânt de la Parchetul General.

Totodată, i s-ar fi sugerat din interiorul Parchetului să nu își mai depună proiectul de management pentru a deține respectiva funcție.

Vezi și Frații Dedeman au semnat contractul! Mega-tranzacție pe piața din România!

EXCULSIV! Liviu Dragnea i-a băgat în priză! Gigantul de pe piață care a fost lovit în plin

Liviu Dragnea aruncă-n aer criticile Opoziției! ‘Am fluturașul de salariu la mine’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Dezvaluiri

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Publicat

in

De

E din nou scandal între Poliția Locală și Poliția Română! Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” a făcut public, pe Facebook, fluturașul de salariu al unui polițist local de la Târgu Jiu, care ar avea un grad superior.

Conform documentului, polițistul local respectiv ar fi câștigat, în luna decembrie a anului 2019, o sumă după care mulți agenți ai Poliției Române visează: 11.152 de lei brut.

În mână, agentul local ar fi câștigat, în ultima lună a anului trecut, 7.249 de lei.

Sindicaliștii întreabă, pe pagina de socializare, dacă fluturașul este sau nu real, iar alte persoane au confirmat autenticitatea documentului.

Mai mult, în comentariile făcute de polițiștii naționali li se aduc multe critici polițiștilor locali.

Vezi și Achiziție cu năbădăi la Ministerul Educației! Nu Monica Anisie s-a ocupat de procedură! Cine este omul care coordonează achiziția a milioane de măști de protecție

Și Marcel Vela, șeful MAI, a atacat Poliția Locală

În direct la Digi24, ministrul Marcel Vela a declarat, la începutul lunii mai, că un polițist local din Timișoara câștigă 8-9.000 de lei, în vreme ce un polițist din MAI are jumătate din salariul său.

„În mod esențial ar trebui făcută o analiză cu privire la competențe, dincolo de uniformă sau inscripționare, competențele sunt uneori destul de complicate sau complexe, fie unele se suprapun, fie unele sunt în contradicție. În altă ordine de idei, Poliția locală are un avantaj care nu este comparativ cu Poliția națională. Polițiștii locali sunt în subordinea primăriilor, s-au mărit salariile la primării și în mod automat funcționarii de acolo au salarii foarte mari. De exemplu, un polițist local care protejează ordinea publică într-un parc din Timișoara are 8-9.000 de lei, iar un polițist din MAI care își riscă viața să prindă un criminal are la jumătate din salariul polițistului local”, a afirmat ministrul, la Digi24.

„Trebuie evaluat în mod corect și cinstit, cu toată lumea la masă”, a mai spus Marcel Vela.

A urmat replica Poliției Locale Timișoara

Ulterior, Poliția Locală Timișoara a replicat că niciun agent al său nu câștigă cât a zis Marcel Vela.

Datele oficiale arată că Poliția Locală Timișoara a avut în 2019 un număr de 358 de angajați. Conform organigramei, putea avea 372, funcționari publici și personal contractual, însă nu au fost ocupate toate posturile. Adică un total de 329 de funcționari publici și 43 personal contractual.

Din informațiile făcute publice acum, ca replică pentru Vela, de către Biroul Comunicare, Registratură și Evidență Operativă din cadrul PLT, un număr de 258 de angajați au salarii cuprinse între 2.000 și 5.000 lei/lună. Fără normă de hrană și sporuri. Alți 22 au salarii cuprinse între 6.054 – 7.435 lei/lună: șapte șefi de birou, 11 șefi de serviciu, trei directori executivi adjuncți și directorul executiv. La un simplu calcul ies 283 de oameni. Poliția Locală nu ne spune unde sunt ceilalți angajați, până la totalul de 358 câți au fost înregistrați în 2019, conform tion.ro.

„Polițiștii locali din Timișoara și-au ales această meserie pentru a apăra cetățeanul, pentru a veni în sprijinul acestuia, pentru a-l respecta și pentru a-l proteja, dincolo de expunerile inevitabile ale meseriei, și vor acționa în continuare ferm, vor fi în continuare prezenți la datorie indiferent de situațiile dificile cărora trebuie să le facă față, cu riscul uneori de a și greși, pentru că pană la urmă nimeni nu este fără greșeală. Pentru buna informare a dvs, Domnule Ministru, redăm mai jos salariile REALE ale polițiștilor locali din Timișoara, sumele fiind cele nete, cu mențiunea că niciunul dintre acestea nu ajunge la sumele despre care ați fost informat:

(1) 2.000-3.000 lei / lună, pentru 93 de polițiști locali
(2) 3.000-4.000 lei / lună, pentru 132 de polițiști locali
(3) 4.000-5.000 lei / lună, pentru 33 de polițiști locali

Salariile funcțiilor de conducere:

(4) 6.054 lei / lună, pentru șef birou
(5) 6.582 lei / lună, pentru șef serviciu
(6) 7.032 lei / lună, pentru director executiv adjunct
(7) 7.435 lei / lună, pentru director executiv”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Vezi și

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

VIDEO EXCLUSIV Pericol pentru românii care vor să-și plătească taxele și impozitele! Un roi de albine, la intrarea în instituție!

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Pericol pentru locuitorii din Sectorul 2 al Capitalei! Contribuabilii pot fi oricând înțepați de albine. Roiul de albine este instalat în copacul de la intrarea în incinta Direcției Taxe și Impozite Locale Sector 2, din zona Gara de Est. 

De altfel, situația nu pare a fi străină autorităților, copacul fiind marcat de către Poliția Locală, cu mesajul „Atenție, albine! Ocoliți”.

Mai mult, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, roiul de albine s-a instalat în acest loc de aproximativ un an, iar „albinele sunt pașnice”. De altfel, după cum se poate și pe filmarea de mai jos, reporterul Bugetul.ro poate confirma că albinele sunt pașnice, el apropiindu-se de roiul instalat într-o scorbură a copacului.

Totuși, Bugetul.ro trage un semnal de alarmă în acest caz și solicită Primăriei Sectorului 2, instituție în subordinea căreia se află Direcția Taxe și Impozite Locale Sector 2, să ia măsuri.

Chiar dacă la prima vedere albinele nu sunt violente, aceste insecte pot fi iritate de orice fel de miros înțepător, astfel că pot deveni agresive în cazul în care simt asta.

Mai mult, ele pot deveni agresive și dacă sunt lovite sau deranjate în vreun fel de vreun trecător.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend