Conecteaza-te cu noi

Anchete

SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

Publicat

in

Duminică, 26 mai 2019, vor avea loc alegerile europarlamentare. Conform surselor Bugetul.ro, Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal vor încasa o adevărată lovitură din partea protestatarilor #Rezist.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, protestatarii #Rezist nu vor vota cu PNL la alegerile europarlamentare. Mai mult, aceștia nu vor pune ștampila nici pe Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an.

Advertisements

Surse ne-au declarat că #Rezist va susține candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Totodată, va vota lista USR-PLUS la europarlamentarele de duminică.

Vezi și EXCLUSIV Cine finanțează ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul ‘Toți pentru Europa’

Totuși, protestatarii vor susține referendumul pe justiție, din data de 26 mai, demarat de șeful statului.

În aprilie, Angi Șerban a atacat PNL-ul

Aceasta nu ar fi prima poziționare a protestatarilor #Rezist împotriva PNL. Angi Șerban, una dintre cele mai cunoscute voci din tabăra #Rezist, a atacat, la sfârșitul lunii aprilie, Partidul Național Liberal, după ce doi membri TNL au distribuit pliante false cu USR-PLUS.

Chiar dacă respectivii au fost excluși din partid, Șerban atacat dur PNL-ul, susținând că „copiii ăia nu au făcut-o de capul lor”.

Vezi și Protestatarii #Rezist intră la rupere în scandalul pliantelor false: ‘Banii veneau de la șmecherii de partid, prin intermediari’

„N-am apucat ieri să-mi dau cu părerea despre treaba cu afișele mincinoase împrăștiate de ăia de la TNL pentru că am fost gospodină, dar am să vă spun o poveste.

Copiii ăia n-au facut-o de capul lor!

De unde știu!? Nu, nu știu exact cine, ce, cum, dar știu că am mai văzut asta în trecut.

Întotdeauna am făcut parte din mai multe lumi, sau am gravitat pe lângă ele.. și pentru că am această capacitate de a-mi câștiga respectul oriunde, am avut și cunoștințe de care nu sunt tocmai mândră.

Mai de mult, când eram studentă, cunoșteam o haită de câini turbați care făcea legea într-un cartier. Și pentru că eram tânără studentă și cu vorbele la mine, aveau un soi de respect față de mine, ba chiar unul dintre ei avea un atașament și-atunci eram automat respectată și de restul. (Știu, pare scenariu de film, dar viața mea chiar a fost presărată cu multe situații din astea la care alții se tem până și să viseze)

Să ne întoarcem la subiect.

Băieții ăștia făceau multe rahaturi pentru bani, nimic cinstit, numai găinării. Era genul ăla de grup pe care îl plăteau șmecherii care nu voiau să se murdărească.
Erau atât de imprevizibili încât ajungeam să-i sun și să le spun că mașina x este venită la mine, să nu cumva..!

Vezi și SURSE Lovitura devastatoare care i se pregătește lui Klaus Iohannis! Contracandidatul care poate schimba total soarta alegerilor prezidențiale

Ei bine, când începeau campaniile electorale, dansau de fericire ca băștinașii pe lângă foc. Făceau bani serioși!

Pe ce?

Pe rupt afișe electorale, distrugere de bannere și pe ghiciți ce? Distribuirea de pliante mincinoase, exact ca la TNL. Banii veneau de la șmecherii de partid prin intermediari. Și erau plătiți bine, iar pliantele le primeau gata făcute pentru a nu exista riscuri. Îmi aduc aminte și acum despre un scandal din perioada aia, perioadă în care nu mă interesa politica. Nu mai știu candidatul, dar știu că încerca opoziția de atunci să-l saboteze cu pliante mincinoase în care scria că va legaliza căsătoriile între homosexuali.

N-am vrut niciodată să știu prea multe detalii despre ce făceau băieții ăștia și cum făceau, dar știam ce le poate pielea, până și poliția îi știa bine. Când se întâmpla câte ceva, îi vedeam cum se plimbau cu mașinile pe la secții.

Am pierdut de mult legătura cu oamenii ăștia, la un moment dat, mare parte din ei erau împrăștiați prin Europa, nici măcar nu mai știu dacă sunt toți în viață..

V-am povestit asta pentru a vă trage de mânecă un pic. Lucrurile de genul acesta nu sunt făcute de doi extaziați, sunt bine puse la punct de „mai de sus”, sunt finanțate de șmecherii cu interes în partid, e o întreagă rețea acolo. Poliția ar face bine să afle cine stă în capătul rețelei și să nu se mulțumească cu doi tineri care au făcut un ban necinstit, puroiul e mai mare de atât.

Mesaj pentru PNL:
Metoda asta e tare veche, o știu eu de mai bine de 10 ani. Chiar n-ați putut să veniți cu ceva nou?
Nu mă impresionează excluderea celor doi și comunicatul de presă cu pseudo-scuzele voastre. Pe mine mă interesează să aflu cine este capul acestei „inițiative”!?”, spunea, la acea vreme, Angi Șerban.

Florin Bădiță, miting pro-Cioloș

În toamna anului 2016, la un an de la învestirea Guvernului Cioloș, Florin Bădiță, liderul #Rezist, a organizat un miting pentru susținerea lui Dacian Cioloș.

Evenimentul organizat de Bădiță a fost un eșec total. Pe Facebook, și-au anunțat prezența peste 500 de români, însă în stradă nu au fost mai mult de 14 oameni, după cum dezvăluia Mediafax.

Vezi și Veste bună! Se schimbă o lege cheie care îi vizează pe toți românii

Alertă De azi, e obligatoriu! Modificare-cheie în privința salariaților din România

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Anchete

EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Reporterul Bugetul.ro a descoperit că se vând 10.000 de halate de protecție de pe un cont de Olx, care la Contact are numărul de telefon al sublocotenentului Aktug Nebahat Sorana, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române (BSIJ). Prețul unui halat: 6,5 lei. Asta înseamnă un câștiga de 65.000 de lei. Prețul pentru 10.000 de bucăți este, însă, negociabil, se precizează în anunț.

Bugetul.ro a contactat, luni, purtătorul de cuvânt al BSIJ pentru clarifica această situație.

Advertisements

Dacă în primă fază sublocotentul Aktug Nebahat mi-a declarat că nu este anunțul său și că numărul de telefon „i-a fost dat de acasă, de către cineva”, ulterior purtătorul de cuvânt al BSIJ  ne-a spus că „este un cont fake”.

Transcriptul dialogului referitor la vânzarea halatelor de protecție, pe care Eugen Dinu, jurnalist Bugetul.ro, l-a avut cu Aktug Nebahat Sorana, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române (BSIJ)

R: Am observat că aveți un anunț pe Olx, referitor la vânzarea 10.000 de halate de protecție.

Aktug Nebahat: Nu este anunțul meu, este un număr de telefon dat de acasă, de către cineva. Nu e anunțul meu, faceți o greșeală.

R: Păi, este numărul dumneavostră de telefon!

A.N.: Nu, e dat, că m-a mai sunat lumea. A fost odată numărul meu dat, acum câteva luni de zile, dar s-a șters.

R: Nu s-a șters, este un anunț activ.

A.N.:Vă spun pentru că m-a mai sunat lumea și mie nu-mi apare nimic pe telefon. Am Olx-ul pe telefon. Deci, nu...

R: Vă dau print-screen.

A.N.: M-a sunat cineva și cu o mașină și e numărul meu de telefon dat acolo.

Uitați, acuma mă uit, sunt pe contul meu, cred că e un cont făcut fake. Da, într-adevăr, a fost ceva dat, dar ce legătură are asta cu întrebarea pe care mi-ați pus-o dumneavoastră?

R: Ce legătură cu ce?

A.N.: Ce legătură are prima întrebare (n.r. – prima întrebare era legată de un incident petrecut la metrou) cu a doua întrebare ?

R: Nu are nicio legătură. V-am întrebat în ce calitate vindeți acele halate. Nu are nicio legătură cu prima întrebare.

A.N.: Nu, este ceva fals, e ceva creat, cred, de către altcineva, pentru că, uitați, chiar acum sunt (n.r. – pe contul de Olx) și nu e nimic.

Precizare: Într-adevăr, la finalul conversației pe care am purtat-o cu purtătorul de cuvânt al BSIJ, anunțul referitor la vânzarea halatelor de protecție a dispărut de pe site-ul olx.ro.

Anunțul privitor la vânzarea halatelor

În anunțul care, potrivit numărului de telefon pus la Contact, este al purtătorului de cuvânt al BSIJ se specifică că sunt „halate de protecție-calitate superioară” și că se vând 10.000 de bucăți.

Halate de protecție-calitate superioară! sistem de prindere cu scai! material 0,50 impermeabil, reutilizabil! se vinde stoc de 10.000 buc prețul fiind negociabil! mai multe detalii vă putem oferi telefonic”, se precizează în anuțul pe Olx.

În urma acestei dezvăluiri, Bugetul.ro face apel la ministrul de Interne, Marcel Vela, să facă lumină în acest caz.

Anunțurile care apăreau pe contul de Olx respectiv, înainte ca reporterul Bugetul.ro să o contacteze pe Aktug Nebahat Sorana

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil

Publicat

in

De

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că șapte mașini din cadrul IPJ Brașov nu ar deține ITP valabil. Poliția Brașov a infirmat, pentru Bugetul.ro, acest lucru, precizând că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi. Pe de altă parte, contactat de Bugetul.ro, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, a confirmat spusele surselor noastre.

Potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, șapte mașini care aparțin Poliției Brașov nu ar avea ITP valabil.

Advertisements

Comisarul-șef Sorin Susanu, șeful CRPC Brașov, a precizat, pentru Bugetul.ro, că Registrul Auto Român i-a comunicat că mai multe autoturisme ale IPJ Brașov nu dețin ITP valabil.

Ca urmare a informării și a solicitării instituției noastre către Registrul Auto Român, de a ne comunica dacă mașinile IPJ Brașov care prezentau coroziuni importante ale caroseriei dețin ITP valabil, ni s-a comunicat că șapte dintre ele nu dețin ITP valabil, fapt care este extrem de grav și dacă corelăm cu comunicatul IPJ Brașov, în care ni se spunea că aceste coroziuni la autoturisme pun în pericol participanții la trafic și persoanele din autoturism, situația devine și mai gravă.

Vezi și Lovitură pentru Poliție, în vreme de stare de urgență! ‘Nimeni nu este mai presus de lege’

Tot referindu-ne la comunicatul IPJ Brașov, sperăm că nu a fost un simplu populism faptul că ne anunța că, pentru Poliția Brașov, nu contează cine este deținătorul autoturismului și că legea este pentru toată lumea, sperăm ca măsurile să fie aplicate și în cazul lor.

Cu toate că nu am primit, până la momentul acesta, răspuns la adresele noastre înaintate în atenția comandantului Poliției Brașov, referitoare la această situație”, a confirmat, pentru Bugetul.ro, Sorin Susanu.

Mai mult, el ne-a comunicat că a informat instituțiile abilitate în acest sens.

Vezi și EXCLUSIV Marcel Vela a început marea rebranduire a Poliției Române! Au fost trimise în misiune!

IPJ Brașov ne asigură că nu există mașini fără ITP la zi și ne amenință voalat că putem fi sancționați prin lege

Comisarul de poliție Alina-Maria Ivan, din cadrul IPJ Brașov, ne-a comunicat că în parcul auto al instituției nu există mașini fără ITP la zi.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov a spus, pentru Bugetul.ro, că, atunci când se constată că există autospeciale care nu mai reprezintă siguranță în exploatare, acestea sunt retrase din circulație în vederea casării.

Referitor la informațiile solicitate, vă comunicăm următoarele:

Autospecialele din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, folosite în misiunile curente, au ITP-ul la zi.
Menționăm faptul că acestea sunt supuse inspecției tehnice periodice, conform legislației în vigoare și respectă condițiile tehnice pentru a fi admise în circulație pe drumurile publice. Atunci când se constată că există autospeciale care nu mai prezintă siguranță în exploatare, acestea sunt retrase din circulație în vederea casării.

Reamintim faptul că răspândirea de informații false este sancționată de legislația din România”, ne-a transmis comisarul de poliție Alina-Maria Ivan.

Filmare cu o mașină, aparținând IPJ Brașov, care, potrivit surselor Bugetul.ro, nu are ITP valabil

Comunicatul IPJ Brașov la care face referire Sorin Susanu

În luna aprilie, IPJ Brașov a intrat într-un conflict direct cu ANPC Brașov, după ce a reținut talonul unei mașini de la Protecția Consumatorului.

La vremea respectivă, Poliția Brașov a transmis că nimeni nu e mai presus de lege.

<<Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că ”polițiștii brașoveni au reținut talonul mașinii ANPC, aflată în misiune, pentru că era prea ruginită…”, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 14 aprilie 2020, în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza județului Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 45 ani, care conducea un autoturism pe DN10, pe raza localității Teliu, jud. Brașov.

Cu ocazia controlului efectuat asupra documentelor conducătorului auto și a autovehiculului condus, dar și asupra stării tehnice a autoturismului, polițiștii au constatat faptul că, vehiculul prezintă mai multe elemente ale caroseriei corodate excesiv cu străpungeri.

Constatarea efectuată a relevat o situație de pericol pentru persoanele transportate prin faptul că puteau interveni situații neprevăzute care ar fi condus la vătămarea acestora.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională cu avertisment a conducătorului auto pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep. privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă și măsura complementară a retragerii certificatului de înmatriculare.

Fiind întrebat cu privire la existența unor mențiuni referitoare la cele consemnate în procesul-verbal de constatare a contravenției, conducătorul auto a precizat faptul că nu are obiecțiuni.

Precizăm faptul că legea nu se aplică discreționar în funcție de calitatea deținătorului auto, a conducătorului auto sau a stării de urgență în care România se află, aceasta fiind aplicată tuturor persoanelor.
În raport cu prevederile art. 16 din Constituția României „cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări”, „nimeni nu este mai presus de lege”.

Anexăm, alăturat, fotografiile efectuate cu ocazia controlului>>, a transmis IPJ Brașov.

Vezi și

Situație dezastruoasă în interiorul DNA. Este pe cale de a se prăbuși bastionul împotriva corupției din România?

Mega-lovitură! Contracte cu dedicație pentru ‘băieții deștepți’ din PNL

Mare atenție, șoferi! Lipsa acestui document vă poate aduce amenzi de mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend