Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

SURSE – Liviu Dragnea a vorbit cu liderii PSD: ce le-a spus acestora, după condamnare

Publicat

in

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Ulterior, liderii PSD s-au reunit în sediul din Ion Ionescu de la Brad, iar de acolo ar fi păstrat legătura cu Liviu Dragnea.

Citește și: ALERTĂ – Liviu Dragnea a fost CONDAMNAT la 3 ani și 6 luni de închisoare cu EXECUTARE

Surse din PSD ne-au explicat că Liviu Dragnea le-a spus că este acasă și are bagajele făcute. În acest moment el așteaptă poliția să vină să-l ridice.

De asemenea, Dragnea le-ar fi spus celor din PSD că semnalul de ”liber la condamnare” a fost dat chiar de către președintele Klaus Iohannis, în declarația de presă de la Cotroceni.

La Cotroceni, Klaus Iohannis a spus că în democrație hoții stau la pușcărie, nu în fruntea statului.

”„Au dat o lectie dura data populismului, demagogiei si discursului antieuropean si antijustitie promovat in campanie si nu numai de PSD. Ieri, dragii mei, a castigat Romania europeana, democratica, in care justitia este si trebuie sa ramana independenta, Romania in care hotii si infractorii stau la puscarie, nu in fruntea statului”, a spus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Guvernul a repatriat români din Liban și Siria

Publicat

in

De

În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în cursul zilei de 30 mai, a fost facilitată revenirea în țară a 21 de cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Liban și a 11 cetățeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Arabe Siriene, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ale Ministerului Afacerilor Interne.

Repatrierea a fost asigurată prin intermediul unei curse aeriene operate de compania Tarom, pe ruta București-Beirut-București.

Cetățenii români repatriați nu și-au mai putut prelungi șederea pe teritoriul statelor respective din diverse motive. Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României la Damasc și al Ambasadei României la Beirut, a întreprins demersuri pe lângă autoritățile competente din cele două state pentru obținerea aprobărilor necesare și facilitarea transportului pe cale rutieră a cetățenilor români aflați în Republica Arabă Siriană către Republica Liban în vederea îmbarcării pe această cursă aeriană.

De asemenea, demersurile autorităților române au permis revenirea în România a 18 cetățeni libanezi, șase cetățeni sirieni, doi cetățeni palestinieni, un cetățean irakian, un cetățean etiopian, membri de familie ai unor cetățeni români sau posesori de permise de ședere în scop profesional sau familial, precum și a unui cetățean francez care s-a deplasat în România în scop profesional.

Totodată, aceste demersuri au permis repatrierea a doi cetățeni bulgari, care și-au continuat deplasarea către statul de destinație.

Cu aceeași cursă aeriană, pe ruta București – Beirut, a fost facilitată revenirea în Republica Liban pentru 31 de cetățeni libanezi, care se aflau pe teritoriul României.

Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej pentru a sublinia importanța verificării cu atenție, anterior oricăror deplasări, a informațiilor postate pe site-ul MAE privind sfaturile și alertele de călătorie, precum și a informațiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Mesaj Ro-Alert în cazul incendiului DEVASTATOR din București: ‘Ocoliți zona’ VIDEO

Publicat

in

De

Pompierii au emis un mesaj ro-alert în cazul incendiului care a cuprins mai multe hale din București. Pompierii acționează cu 24 de autospeciale.

Update: 24 de autospeciale, trei autoscări, descarcerare și trei ambulanțe SMURD. În interior sunt depozitate, paletizat, alimente in ambalaje de plastic. A fost emisă și avertizare Ro-Alert cu privire la aceasta intervenție.

„Incendiu major pe bd. Metalurgiei. Degajări mari de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de acces pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment.”, se precizează în mesajul Ro-Alert.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend