Conecteaza-te cu noi

Anchete

SURSE Cine e, de fapt, bărbatul despre care Andrei Caramitru spune că e Vasile Blaga

Publicat

in

Au început luptele murdare în războiul pentru alegerile prezidențiale! Bugetul.ro a dezvăluit, marți, cum încearcă Uniunea Salvați România să manipuleze votanții, în prag de scrutin prezidențial.

Într-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru, membru USR, a susținut că Vasile Blaga, europarlamentar PNL și fost președinte PDL, s-a întâlnit cu membrii Clanului Sportivilor, prezentând drept dovadă și o imagine din profil cu un bărbat care pare să fie liberalul acuzat de Caramitru Jr.

Vezi și EXCLUSIV Manipulare grosolană a lui Andrei Caramitru! Cine apare, în realitate, în ‘dovada’ prezentată de USR-ist

Numai că în fotografia prezentată de Andrei Caramitru apar, de fapt, suporterii Stelei. Negocierile dintre fanii Stelei și Gigi Becali au fost transformate într-un atac la PNL. Poza pe care o prezintă Caramitru Jr. pe pagina de socializare este de la o întâlnire pe care suporterii Stelei au avut-o, în 2010, cu Gigi Becali și Victor Pițurcă, la acea vreme aflat pe banca grupării roș-albastre.

În fotografie apare Gheorghe Mustață, unul dintre liderii Peluzei NORD Steaua, și alți membri ai facțiunilor roș-albastre. În acea perioadă, fanii erau certați cu patronul Gigi Becali și s-au întâlnit în Complexul Sportiv Steaua, pentru a discuta cu finanțatorul și cu antrenorul Victor Pițurcă. Fanii Stelei au încercat să-l convingă pe Becali să nu mai intervină la echipă, sperând, astfel, ca Pițurcă să rămână antrenor la club, acțiunea fiind, însă, fără succes. Ulterior, Victor Pițurcă a părăsit banca Stelei.

Surse au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, cine era, în realitate, bărbatul despre Caramitru Jr. spune că e Vasile Blaga.

Conform surselor Bugetul.ro, bărbatul din imagine este un fan stelist, care venise să-i „împace” pe Gigi Becali și Victor Pițurcă.

E un băiat care, la fel ca și noi, venise să-l împace pe Gigi cu Pițurcă. Nu are nicio treabă cu Clanul Sportivilor și nici cu Vasile Blaga”, a precizat, pentru Bugetul.ro, un suporter roș-albastru, care a fost prezent la acea întâlnire.

Vezi și EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Anchete

EXCLUSIV Ludovic Orban, pompierul de serviciu! A stins scandalul! 2.000 de oameni nu mai demisionează

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. După ce a avertizat că va tăia toate pensiile speciale, excepându-le pe cele ale militarilor, premierul Ludovic Orban a fost strâns cu ușa de sindicaliștii din sistemul penitenciar. În cele din urmă, prim-ministrul a cedat, iar angajații din penitenciare își vor păstra pensiile de serviciu. Dezvăluirea a fost făcut de Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, pentru Bugetul.ro.

Polițiștii și ANP-ul (n.r. – Administrația Națională a Penitenciarelor) vor rămâne în aceeași structură juridică, pe Legea nr. 223/2015 (Legea privind pensiile militare). Așa mi-a zis dumnealui”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Săptămâna trecută, sindicaliștii din Penitenciare au amenințat cu demisia. 2.000 de angajați din penitenciare ar fi urmat să plece din sistem, dacă măsura anunțată de Guvernul Orban, privind eliminarea pensiilor speciale, ar fi fost pusă în practică.

„Pe cei care ne constestă statutul special îi anunțăm că avem un milion de ore suplimentare neplătite. Dacă se adoptă aceste proiecte, 2.000 de angajați din penitenciare pleacă. Și așa avem deficit de personal”, a declarat Florin Șchiopu, de la Federația Sindicatelor din Penitenciare.

Vezi și

EXCLUSIV Ludovic Orban l-a sunat pe Dumitru Coarnă! E oficial: S-au înțeles în privința pensiilor și salariilor polițiștilor

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Anchete

EXCLUSIV Ludovic Orban l-a sunat pe Dumitru Coarnă! E oficial: S-au înțeles în privința pensiilor și salariilor polițiștilor

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban l-a sunat, duminică, pe liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă.

Dezvăluirea a fost făcută, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, de liderul sindical.

Dumitru Coarnă a declarat, pentru Bugetul.ro, că Ludovic Orban l-a asigurat că polițiștii vor avea toate sporurile și drepturile salariale și în 2020, așa cum se precizează astăzi în lege. Mai mult, conform șefului SNPPC, la anul, polițiștii vor beneficia și de majorarea salarială prevăzută în Legea nr. 153/2017.

Vezi și SURSE Șeful din Jandarmerie care va fi executat de Marcel Vela

Totodată, premierul Orban l-a asigurat pe Dumitru Coarnă că polițiștii vor avea în continuare pensie de serviciu, care se va calcula ca în prezent, conform Legii 223/2015 privind pensiile militare de stat.

„Am vorbit cu domnul Orban la telefon, ieri (n.r. – duminică, 15 decembrie). Mi-a spus punctual:

  • polițiștii și ANP-ul (n.r. – Administrația Națională a Penitenciarelor) vor rămâne în aceeași structură juridică, pe Legea nr. 223/2015 (Legea privind pensiile militare). Așa mi-a zis dumnealui.
  • majorarea salarială, conform Legii nr. 153/2017, va fi aplicată la 1 ianuarie 2020, prin Legea bugetului.
  • am vorbit punctual despre un spor de sâmbete, duminici și sărbători legale, despre care aveam informații că va dispărea din lege. I-am explicat ce înseamnă, că se aplică structurilor operative, adică Rutieră, Ordine Publică, Arest-Transfer, Judiciar, Crimă Organizată. I-am explicat că există o mare temere că acest spor va dispărea și a zis că va fi menținut, în continuare, și în 2020.
  • am discutat despre decontul despre vacanță, la fel, mi-a spus că va rămâne, și despre munca suplimentară.

Mi-a promis că tot ce avem astăzi în lege va fi păstrat și pe 2020, cu mențiunea că va fi aplicată și majorarea prevăzută în Legea 153/2017, prin Legea bugetului. Asta mi-a zis domnul Orban, ieri”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Vezi și

Greu de ‘ucis’! Colonelul Paraschiv, ‘Fantoma Albă’ de la protestul din 10 august, rămâne la șefia Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei

Reacții negative la adresa lui Marcel Vela, după ce la întânirea programată cu sindicaliștii s-au dus doar Traian Berbeceanu și Bogdan Despescu

Să fie bine pentru toată lumea! Valul de oameni instalați de Ludovic Orban și Marcel Vela și legăturile lor cu politica

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend