Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Surpriză pentru un tânăr care și-a aranjat o întâlnire pe un site. Cum a ajuns să fie închis în casă și pus să dea bani pentru „deranjul creat”

Publicat

in

​Un bărbat de 32 de ani din Deva și-a stabilit o întâlnire pe un site de socializare, însă a avut surpriza să constate când a ajuns la adresă că persoana cu care vorbise era, de fapt, un bărbat și nu o femeie, cum crezuse.

PolitieFoto: Facebook

„Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat, fiind, de fapt, un tânăr, şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis uşa cu cheia şi i-a solicitat o sumă de bani ‘pentru deranjul creat’. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel”, a precizat IPJ Hunedoara, citat de Agerpres.

​Agresorul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Satu Mare, și este cercetat de poliţiştii din Deva pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare – Roşia Montană începe să scadă

Publicat

in

De

Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare – Roşia Montană a scăzut cu 40 de centimetri, a anunţat, în această seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, anunță RADOR.

Potrivit unui comunicat de presă, în zonă se intervine cu trei motopompe de mare capacitate. Amintim că localnicii au primit mai multe mesaje RO ALERT, prin care erau avertizaţi că trebuie să evacueze de urgenţă zona, deoarece există pericolul ca barajul să cedeze, din cauza unei fisuri. Dintre cele 268 de persoane care locuiesc în gopodăriile aflate în pericol, peste 130 au decis să plece la rude sau în spaţii puse la dispoziţie de primărie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rusia face tot ce poate să îsi păstreze bărbații în tară

Publicat

in

De

Autorităţile ruse au oprit peste 180 de bărbaţi care încercau să treacă graniţa în Georgia pentru a scăpa de mobilizarea ordonată recent de preşedintele Vladimir Putin, a informat duminică agenţia de presă Interfax, informează dpa. Bărbaţii au primit o înştiinţare direct la punctul de trecere a frontierei Verhni Lars, se arată în raport, care citează biroul comisarului forţelor armate din Osetia de Nord – republică autonomă parte a Federaţiei Ruse-, care se învecinează cu Georgia, anunță Agerpres.

În urmă cu aproximativ zece zile, preşedintele Putin a ordonat mobilizarea a aproximativ 300.000 de rezervişti, care vor fi trimişi să lupte în războiul din Ucraina. Măsura a stârnit panică şi proteste violente în toată ţara.

Zeci de mii de bărbaţi au fugit în ţările vecine,Georgia, Kazahstan şi Kârgâstan, pentru a scăpa de recrutare. În acest context, Osetia de Nord a anunţat miercuri noi restricţii de intrare. S-a anunţat, de asemenea, că la graniţă vor fi sporite controalele asupra bărbaţilor care au vârstă de înrolare.

Totodată, ministerul rus al apărării a anunţat că recruţii vor trebui să se antreneze în „zonele din spatele” câmpului de luptă. Anterior, se anunţase că noii recruţi vor fi dislocaţi iniţial în imediata apropiere, dar nu chiar în zona de război.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend