Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Surorile Britney şi Jamie Lynn Spears sunt implicate într-o dispută publică legată de un interviu televizat şi relaţia lor trecută

Publicat

in

Surorile Britney şi Jamie Lynn Spears sunt implicate într-o dispută publică, pe Twitter şi Instagram, legat de un interviu televizat şi de relaţia lor trecută, relatează News.ro.

Cântăreaţa a acuzat-o pe sora mai tânără că s-a folosit de un interviu acordat miercuri pentru a-şi promova noua carte „pe seama mea”.

Jamie Lynn a fost invitată la „Good Morning America” de la ABC pentru a vorbi despre cartea „Things I Should Have Said”.

În carte, ea dă detalii despre viaţa sa privată, inclusiv despre un accident aproape fatal suferit de fiica ei mai mică în 2017, despre relaţia ei cu Britney Spears şi rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă a acesteia.

În interviu, Jamie Lynn s-a descris ca „cel mai mare suporter al surorii mele” şi a spus că a ajutat în procesul de încheiere a tutelei.

Totuşi, potrivit ABC, ea descrie în carte comportamentul din trecut al lui Britney Spears ca schimbător, paranoic.

Britney Spears a spus că Jamie Lynn „nu a trebuit să muncească pentru nimic” şi că familiei „i-a plăcut să mă pună jos şi să mă rănească”.

De cealaltă parte, Jamie Lynn a spus că afirmaţiile surorii ei sunt absolut neadevărate şi că a fost mereu alături de sora ei.

Ea a precizat că a fost nevoită să le explice copiilor ei „de ce familia noastră continuă să primească ameninţări cu moartea, ca rezultat al postărilor vagi şi incriminatorii ale mătuşii lor, mai ales că noi ştim că ar putea spune adevărul”.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, şi-a criticat în mod repetat familia pentru felul în care a trăit în ultimii 13 ani – sub o tutelă impusă de tribunal, timp în care finanţele şi stilul de viaţă îi erau controlate de tatăl, jamie.

Tutela a fost eliminată în luna noiembrie 2021.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Premier League. Manchester City vs Aston Villa: fără pas greșit​

Publicat

in

De

Este un final de săptămână încins în fotbalul din Anglia și în Italia, unde campioanele urmează să se decidă în ultima etapă.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Centrul de interes al rundei a 38-a din Premier League se ține duminică, 22 mai, de la ora 18:00. În timp ce, pe „Anfield Road”, Liverpool va fi pusă la încercare de Wolverhampton, liderul Manchester City se află la mâna lui, pentru a termina pe prima poziție, în duelul cu Aston Villa. Remiza nu le este suficientă „cetățenilor”, așa că vor ataca din primul minut. În schimb, Aston Villa are locul 14 asigurat.

În ianuarie, ecartul dintre City și Liverpool a fost, la un moment dat, de 14 puncte, însă acum „cormoranii” au șansa unui titlu istoric. Marți seară, Liverpool a învins la Southampton și a strâns iarăși diferența în clasament.

Cu un punct în spatele trupei lui Guardiola, Jurgen Klopp așteaptă ca Gerrard și Aston Villa să facă un egal pe „Etihad”, dar recunoaște că șansele ca un astfel de rezultat să vină sunt destul de mici.

„Dacă aș fi în situația lui City, nu m-aș considera campion încă. Din postura în care sunt acum, pe locul 2, vă spun că nu cred că City va pierde titlul, dar vorbim de fotbal. Dar mai întâi trebuie să ne câștigăm noi meciul cu Wolves, înainte să sperăm la un ajutor de la Villa, nu e ca și cum noi avem cele 3 puncte asigurate. E posibil să luăm campionatul, dar nu e o chestiune probabilă. Nu ne-am dat bătuți niciodată, sperăm. Fotbalul e ciudat uneori, dar va fi greu pentru Villa, mai ales că a avut meci și joi (n.r. cu Burnley, restanță)”, a mai spus neamțul.

City a pierdut tot în acest sezon: de la cele două cupe interne până la Liga Campionilor, unde a scăpat printre degete accesul în marea finală. Aston Villa n-are nimic de apărat. Steven Gerrard visează să stea, într-o zi, pe banca echipei sale de suflet, iar trimiterea titlului către Liverpool ar fi încă un gest menit să-i crească acțiunile.

Liverpool este relaxată. A pus deja mâna pe două trofee, Cupa Ligii și Cupa Angliei, cu perspectiva să facă tripla, dacă o va învinge pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor. În tur, City a dispus de Villa cu 2-1. De fapt, acesta este scorul înregistrat în 3 din ultimele 4 jocuri directe.

Superbet propune cota 2.45 pentru GG (ambele marchează).

Manchester City vs Aston Villa Cotă
GG (ambele marchează) 2.45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Emisarul special al Statelor Unite pentru Afganistan cere talibanilor să respecte drepturile femeilor

Publicat

in

De

Emisarul special al Statelor Unite pentru Afganistan, Thomas West, s-a întâlnit sâmbătă la Doha, în Qatar, cu şeful diplomaţiei guvernului instaurat de talibani, Amir Khan Muttaqi, şi a reamintit opoziţia comunităţii internaţionale faţă de restricţiile severe impuse femeilor, notează AFP.

„Fetele trebuie să meargă la şcoală, femeile trebuie să aibă dreptul de a se deplasa liber şi de a lucra fără restricţii pentru a progresa spre o normalizare a relaţiilor” cu guvernul taliban nerecunoscut, a scris pe Twitter emisarul special american pentru Afganistan după întâlnirea sa cu şeful diplomaţiei de la Kabul.

Cei doi oficiali au discutat, de asemenea, despre stabilizarea economiei afgane şi despre riscul de atentate, a adăugat Thomas West, potrivit Agerpres.ro.

„Dialogul va continua pentru a sprijini poporul afgan şi interesele noastre naţionale”, a adăugat emisarul american.

La preluarea puterii în august, după retragerea trupelor americane, talibanii au promis un regim mai flexibil decât în cursul primei lor conduceri riguroase din perioada 1996-2001.

Dar în ultimele luni au început să reprime opoziţia şi să impună în special femeilor restricţii stricte.

La începutul lui mai, liderul suprem al talibanilor a ordonat ca femeile să-şi acopere complet corpul şi faţa în public, în mod ideal cu burqa tradiţională. Anterior, era suficientă doar o eşarfă care acoperea părul.

La sfârşitul lunii martie, talibanii au interzis din nou fetelor accesul la licee şi colegii, la doar câteva ore de la redeschiderea lor, care fusese anunţată de mult timp.

După revenirea la putere a talibanilor, Afganistanul şi-a văzut economia prăbuşindu-se şi şomajul explodând, în special din cauza crizei imense de lichidităţi provocate de îngheţarea miliardelor de active deţinute în străinătate, în special în Statele Unite.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend